Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jozy, ... érted
áá, szegény, pedig nagy tehetség volt
ja ja
Akkor hajrá.... sok sikert.... az okokat meg nem kérdezem előbb vagy utúbb úgyis megtudom
hát pedig igy történt és biztos h pozitiv irányba mennek!
Váááá őket ismerem mármint a Haya családot de szerintem a többieket is meg se mertem volna gondolni,hogy kiléptek
alfoldimotorosok@gmail.com és Haya a főkurátor Pitti a segéd Kurátor Bundi Pisti (alapitó) aztán Andi (Hayáné) jaj és még sokan mások!
Tényleg? Igen, elég sok érte
Há,hogy kik ők és,hogy mikor lesz a honlapukból valami stb
mire vagy kiváncsi ?
Na ezzel most beljebb vagyok.... köszi
igen 1 ujj szervezet és reméllem hogy sok jó programot szerveznek melesleg a barátaim
Hát ez meg mi ez az AMA kik ők és tényleg kiváltak a HBMI-ből .
Sziasztok! Reméllem mindenki jól érzte magát ma a Rabócsin és épségben haza értetek. És külön köszönet a szervezőknek,és az ujjanan alakult Alföldi Motoros Alapitvány (AMA) -nak az igen izletes ébédért! És nem utolsó sorban gratulálok minden eggyes résztvevőnek az ugyancsak szinvonalas motorozásáért !
Ezt én is néztem 200E-ért azt mire felhívtam volna már az új tulaj hirdeti ennyiért. Az előző tulaj nagyon sokáig hirdette 250E-ért. Akkor fel is hívtam, de mondta hogy nincs hozzá enduro szett. Jó akkor mondom nem kell. Majd miután 200E-ért hirdette, mégis kellett volna. Ennyiért nem hinném hogy eltudná adni a mostani tulaj.
R.I.P. Tomizava.... .
Hmmm..ha most télen össze jönne a pénzem.link
Ami késik nem mulik.
Fogunk mi még karikázni!
szívesen karikáznék egyet egy 400-as tesóval, látom nem vagy messze, csak kár hogy tegnap esti focin kificamodott a bal bokám ...pont a váltós:(
Kezd az idő jobb lenni, mindjárt megyek bringázni!
Helló!
Jó napot!
Áhhh de másnapos vagyok, szét megy a fejem.
Semmi, sok a meló!
Még ma is melóztam most jöttem haza!
ráficcenek