Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó de sose tudhatod mikor kap el hazafele az eső ugy értem
1 körül mozog! el akarja adni,mert pesten tanul köcsögnek,aztán mellette akar még egy kemény fedelű gyújtóst a tűz alá!
Áhhh olyankór nem szivesen motorozok.
Árban gondolom húzós.
havernak van egy eladó pont itt a szomszédba vagy 4 házzal lentebb...25Kw-al lehet vezetni legálisan! a motorba sztem nincs 5000km!
Ha 25kw-os papírral lehetne vezetni, már ősszel mennék is érte.
Ha felhívod, azért érdeklődj, hogy ez direkt van így, avgy valami gebasz van vele. Mert az emelőn ahoyg avn az lenne a normális szerintem.
mondjad abugának fizessen be az enyémre!
Szerintetek húzós EZZEL ilyen papírokkal járni. Jövőre ha lenne valami ilyesmi, igencsak szívesen lemondanék a Banditról.
Azt figyeltem én is, hogy jól megvan ültetve.
Ez fasza. Úgy látom olyna alacsony emberkéjé volt, mint mi vagyunk, mert nagyon le van enegdve. Széép.Szerintem nézd meg.
TSR 200 Persze, nem is arra írtam, hogy ez kizáró ok. Csak mint megjegyzés írtam hogy messze van.
Nekem meg ez az álmom. Vagyis vagy a 660 SMC vagy az LC4 Prestige.
majd 1x, de akkor is használtan max
Srácok!Vasárnap,Máriapócson a Rabócsiringen lesz supermotó csoport is /12fővel/,ott lehet igazi benyomást szerezni,igaz a vezetőn is sok múlik!www.motorosnap.atw.hu
A távolság ne számítson. Én mindig is úgy voltam vele, hogy nem azt kell megvenni amelyik közelebb van hanem amelyik jobb. Mivel itt egy van így maradt az, hogy nézzed megfele. Linkejél csak.
Durva bizony. De azért az LC4 640 felhasználó barátabb utcán.
nekem egyszer 690 SMC lesz
Ha SM-ről van szó akkor nálam a befuto 525EXC. Fúú az elég durca SM-ként. Mondjuk enduroként is.
Kajak? Az fasza. Most találtam hasznaltauto.hu-n egy 1994-est és elég jó állapotúnak néz ki. Csak messze van, Zalaegerszegen.
Szarrátuningolnám Nekem LC4 kell majd. Szerelmes avgyok beléjük.
55-65 Le-t irnak rá pár helyen változó, gondolom tuning függgő
hát ott a városba ökörködött, jót lépett, mondjuk sztem nem vágta csutkára mert őt vágta volna hátra
Wááóó..nagyon fasza. Kíváncsi lennék, hogyan lépeget.