Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt az angol véncsajt láttam motorozni a Fogarsok túloldalán, szakadó esőben is, amikor én éppen egy buszmegállóban öltözködtem és vártam , h csendesedjen egy kicsit.
Akkor elküldöm neked mailba .
Íme az 5. kép bizonyítja,hogy a motorozás nem korhoz és nemhez kötött és íme egy napozó macsek úgy 3000 m körül
Most Tündéék vagyok,szerintem szerdán rakom fel.Ha akartok akkor addigra írjátok már meg és el is tudom neki küldeni.Annyi a mizu vele,hogy lehet úgy kell majd megírnom,hogy el is menjen,hogy az én levelembe kell beszúrnom amit üzentek.
Hali jó fasza volt mikor küldesz levelet írnánk egy pár sort mi is
Szeva!

Milyen volt az nagy motorozás?Tolj már fel képeket mert kinyomtatnám és elküldeném Pétyunak a levéllel együtt..
Ahoj!
Próbáld meg a super nevű videókonvertert.Nekem eddig mindíg jó volt az amit vele konvertáltam át.
Mondjuk én nem hd-ből konvertáltam de egy próbát megér..
a mán biztos minnyá lövök egy pár képet
Jó reggelig aludni.
Reggelt
...dejól...
HD videófelvételt átcsináltam Mpeg4-be és még ígyis 847 Mb szóval ez a baja a drágaságnak...
na akkor mit csináljak
..elbasztad ...
na most mivan.... átkonveráltam, megvártam míg feltölti aztán a végén kiírta hogy nofile
na már megy is úgy pörögnek a bitratek mint a matrixban
.mts hogy tudok átkonvertálni hogy ide is feltudjam tölteni?
reggelt
csáá, hazaértetek?
stét
áhh, sux ... Norbiék mikor jönnek haza? Na mert hétvégén (péntek, szombat, vasárnap, amikor ráértek) egy -2, 3, 4- SÖR!;) mellett egy élménybeszámolót meghallgatnék, aztán én is mesélek! Majd leegyeztetjük, biciklis kolléga
Helló!
Nem , nem engedtek el a meló helyről!

És mi zu veled?