Értem!
Hát nem voltatok kevesen!
Megálltunk a kutnál gondolkoztunk mi is rajta hogy vissza megyünk és társulunk csak már nem volt benyám így a haza útat választotuk!
SamePityu legutóbbi hozzászólásában van a válasz
Egy kisebb motoros felvonulást szerveztek Pocsajba, és ott gyülekeztünk (egyébként suzu*i szalon ) onnan vonultunk szépen
MI volt ma Mikepércs felé debrecen külsö határában az opel szalon mellett?
NAgyon sok motor volt ott!Csak néztem
Adtam egy kis hang izelitőt menetközben az ott álóknak!
Berettyóújfaluban meg a jardok utánna fordultak egy Hayának ha jó láttam! Mentek utánna villogva -csilllogva mint állat.Szopoka
Lehet fajtársak leszük?
Akit Balu mond őt ismerem.
Sokat beszéltem vele, és szerintem rendben van a gép (elmondása alapján).
hol van ez a motor kinézve?(megye) lehet ismerem.
Sziasztok!
Motoros nagyon jó barátunk , egyesületi tagunk: Dr. Veréb Krisztián (Sparrow) hívott Bennünket meg 2010. augusztus 7-én tartandó esküvőjére. Az esemény pikantériája, hogy a szertartás jó idő esetén szabad ég alatt fog történni, ahova minden motorost szeretettel várnak!
Gyülekező: 14:30 Debrecen - Cora parkoló (Kishatár u. -Gokart pálya mellett)
Indulás: 14:45
Érkezés: kb 16:15
Szertartás kezdődik 16:30 (kb. egy fél órás lesz), utána kezdetét veszi a nászmenet, melynek útvonala:
Tarcal-Tokaj-Rakamaz-Nyírtelek
Nyírteleken pogácsa, és üdítő vár bennünket
hat en nem tudom ha nem indul ott gyanus lehet vmi....az en jelenlegi motorom februarban minuszokban szet votl fagyva allitolag par honapja nem volt beinditva akssi futott helyen volt beleraktuk es poccre indult.....
Nekem csak a rajtnál forgott el a hátsó kerék a melegítő körben, a pálya többi részével nem volt gond, viszont az első gumimmal annál inkább, de ez nem a pálya hibája. Olyanoknak jó akik eddig nem pályáztak (mint én), és nem feltétlenül akarnak 200 fölött kanyarogni. Annyit mindenképp megér a dolog, hogy ráérezz a dologra, aztán ha ha ugy érzed, és van rá pénzed mehetsz nagyobb pályára. Szerintem!
Hát nem voltatok kevesen!
Megálltunk a kutnál gondolkoztunk mi is rajta hogy vissza megyünk és társulunk csak már nem volt benyám így a haza útat választotuk!
meg hát!
csak alig használom, legalábbis mostanában, valahogy nem volt hangulatom a motorozáshoz
Mi a helyzet veled?A vas megvan még?
Egy kisebb motoros felvonulást szerveztek Pocsajba, és ott gyülekeztünk (egyébként suzu*i szalon ) onnan vonultunk szépen
NAgyon sok motor volt ott!Csak néztem
Adtam egy kis hang izelitőt menetközben az ott álóknak!
Berettyóújfaluban meg a jardok utánna fordultak egy Hayának ha jó láttam! Mentek utánna villogva -csilllogva mint állat.Szopoka
Mint a disznó!
Ha tudtok gyertek el.
Akit Balu mond őt ismerem.
Sokat beszéltem vele, és szerintem rendben van a gép (elmondása alapján).
hol van ez a motor kinézve?(megye) lehet ismerem.
Motoros nagyon jó barátunk , egyesületi tagunk: Dr. Veréb Krisztián (Sparrow) hívott Bennünket meg 2010. augusztus 7-én tartandó esküvőjére. Az esemény pikantériája, hogy a szertartás jó idő esetén szabad ég alatt fog történni, ahova minden motorost szeretettel várnak!
Gyülekező: 14:30 Debrecen - Cora parkoló (Kishatár u. -Gokart pálya mellett)
Indulás: 14:45
Érkezés: kb 16:15
Szertartás kezdődik 16:30 (kb. egy fél órás lesz), utána kezdetét veszi a nászmenet, melynek útvonala:
Tarcal-Tokaj-Rakamaz-Nyírtelek
Nyírteleken pogácsa, és üdítő vár bennünket
nemtom jó címet vettél fel? mert nekem nem jelezte. de most én is felvettelek, ami adatlapodon van azt a címet!
Mikor leszel elérhető msn-en?