Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy vasibiker nevű srác is hirdet motort itt a topikok valamelyikén,szintén gsxr400.Lehet érdemes lenne megnézni azt is..
Beszélj Gyöngyösivel sokan dicsérik amúgy ha egy motor nem indul be nem kell megveni !
Többe kerül a javítgatás mintha egy jó álapotú de drágáb motort veszel , szerintem ! Én már szívtam meg így.
Sziasztok!

Motor vásárlá előtt állok és a kinézet példányrol annyit kell tudni,hogy régóta állt most nem indul be.
Állitolag karbi pucolás kell neki az eladó szerint.
Debrecenbe hol van olyan szaki aki kiméletes áron szerel motort?/gsxr 400/

köszi a választ!
remélem is! majd veszel te is 1 drz-t (sm + enduro kerékkel - legjobb párosítás)
köszi szépen, hát sajnos igen benne van.
de fogunk mi még együtt földet túrni
áá bazz, ez sajnos benne van a pakliban remélem azért hamar felépülsz!
Sajnálom nagyon szegényt De volt neki R6-ja amúgy?
Fölvettelek.
vegyél fel msnre, aztán megdumáljuk!
Helló,
hát pedig nem lesz rendben műteni kellene, nyáron már nem kerül rá sor, utána meg suli meg úgy nézki melóm is lesz szóval eltolódik. elég valószinű hogy eladom most a motort, veszek vmi kis csettegőt járkálni. és majd később lehet vmi nagy újra.
Szinte minden debreceni robogós lesokkolt mikor megtudta..:(
Mi járunk ki gyertyát gyújtani a baleset helyszínére.
Azt a kurva életbe. A balesetről hallottam de nem hittem volna hogy pont Csabi........
Igen. :S:S
Szia !

Az a Papp Csaba aki Debrecenben az Alma utcán lakik és tápboltjuk van ?
Szia, mielőbbi gyógyulást, télre egybe kegyen a lábad mert megyünk tankira ( már én is enduro szettel )
Szia IMI!
Ő a versenyzőtársam volt! Papp Csaba a neve!
Egy Malaguti F12-essel versenyzett nézd meg a képeim között!
Ha van kérdésed privátba írj rám!
Köszi: Marci
Na hallod ez nem jó hír. Viszont ha ez tényleg így is lesz én valszeg vevő lennék a DR-re. kb mikorra tudnád megmondani, hogy biztosan eladod a motort?
Nem tudom ki hogy emlékszik e, haon.hu-n fent volt hogy egy rakodó gép kettévágott egy robogóst. Faterom most mondja, nem tudom igaz e, de ő versenyző volt! 1 Yamaha R6-ossal versenyzett és élen volt mindig, csak ekkor épp utcán ment és ......
Bárki bármit tud lécci írjatok! Ja és Csabának hívták 20 éves volt!
hát igen azt kéne, 6. hét után lehetne leghamarabb műteni meg még a rehabilitáció, elég elrettentő nem gondoltam hogy ilyen komoly dolog lesz ebből. hát míg letelik ez a 6 hét kigondolom hogy milegyen, köszi a jókívánságokat, neked is jobbulást!
feküdj kés alá
rövidebb úgy a gyógyulás is,mert így csak szenvedsz vele.
Debrecenben jó sebészek vannak,engem is nagyon jól összerakott a főorvos!
ha meg túl vagy rajta irány gyógytorna és meglátod jobb lesz mint új korában!
már tapasztalatból is tudom...
hát pedig nem túl erőssen támasztottam ki vele.. és ezlett azt mondták lehet már a multkor elszakadt, most volt egy tükrözés akkor derült ez ki. ha azt akarnám hogy fasza legyen, műtét kéne és utána már biztos lenne. nem igazán tudom mit csináljak.
Pang most a piac elég rendesen.Nem nagyon lehet eladni most semmit..Se motort se mást.Persze azért van kivétel csak ritka nagyon.
nabazmeg
hát hogy? ménemvigyáztálrá?
mihamarabbi gyógyulást!
helló,
hát most sajnos megint nem járok egy ideig.... semerre. rásérültem a térdemre, elszakadt a keresztszalagom. lehet még a motort is eladom, nem tudom milesz szóval ha megakarod nézni, akkor csak itt helyben tudom meg mutatni
Szarul, nem találok olyat, amire megérné váltani.
Bukni meg nem akarok nagyokat, simán röpülnek a százezrek...
Lehet, hogy még idén marad a Tuono.