Beszélj Gyöngyösivel sokan dicsérik amúgy ha egy motor nem indul be nem kell megveni !
Többe kerül a javítgatás mintha egy jó álapotú de drágáb motort veszel , szerintem ! Én már szívtam meg így.
Motor vásárlá előtt állok és a kinézet példányrol annyit kell tudni,hogy régóta állt most nem indul be.
Állitolag karbi pucolás kell neki az eladó szerint.
Debrecenbe hol van olyan szaki aki kiméletes áron szerel motort?/gsxr 400/
Helló,
hát pedig nem lesz rendben műteni kellene, nyáron már nem kerül rá sor, utána meg suli meg úgy nézki melóm is lesz szóval eltolódik. elég valószinű hogy eladom most a motort, veszek vmi kis csettegőt járkálni. és majd később lehet vmi nagy újra.
Szia IMI!
Ő a versenyzőtársam volt! Papp Csaba a neve!
Egy Malaguti F12-essel versenyzett nézd meg a képeim között!
Ha van kérdésed privátba írj rám!
Köszi: Marci
Na hallod ez nem jó hír. Viszont ha ez tényleg így is lesz én valszeg vevő lennék a DR-re. kb mikorra tudnád megmondani, hogy biztosan eladod a motort?
Nem tudom ki hogy emlékszik e, haon.hu-n fent volt hogy egy rakodó gép kettévágott egy robogóst. Faterom most mondja, nem tudom igaz e, de ő versenyző volt! 1 Yamaha R6-ossal versenyzett és élen volt mindig, csak ekkor épp utcán ment és ......
Bárki bármit tud lécci írjatok! Ja és Csabának hívták 20 éves volt!
hát igen azt kéne, 6. hét után lehetne leghamarabb műteni meg még a rehabilitáció, elég elrettentő nem gondoltam hogy ilyen komoly dolog lesz ebből. hát míg letelik ez a 6 hét kigondolom hogy milegyen, köszi a jókívánságokat, neked is jobbulást!
feküdj kés alá
rövidebb úgy a gyógyulás is,mert így csak szenvedsz vele.
Debrecenben jó sebészek vannak,engem is nagyon jól összerakott a főorvos!
ha meg túl vagy rajta irány gyógytorna és meglátod jobb lesz mint új korában!
már tapasztalatból is tudom...
hát pedig nem túl erőssen támasztottam ki vele.. és ezlett azt mondták lehet már a multkor elszakadt, most volt egy tükrözés akkor derült ez ki. ha azt akarnám hogy fasza legyen, műtét kéne és utána már biztos lenne. nem igazán tudom mit csináljak.
helló,
hát most sajnos megint nem járok egy ideig.... semerre. rásérültem a térdemre, elszakadt a keresztszalagom. lehet még a motort is eladom, nem tudom milesz szóval ha megakarod nézni, akkor csak itt helyben tudom meg mutatni
Többe kerül a javítgatás mintha egy jó álapotú de drágáb motort veszel , szerintem ! Én már szívtam meg így.
Motor vásárlá előtt állok és a kinézet példányrol annyit kell tudni,hogy régóta állt most nem indul be.
Állitolag karbi pucolás kell neki az eladó szerint.
Debrecenbe hol van olyan szaki aki kiméletes áron szerel motort?/gsxr 400/
köszi a választ!
de fogunk mi még együtt földet túrni
hát pedig nem lesz rendben műteni kellene, nyáron már nem kerül rá sor, utána meg suli meg úgy nézki melóm is lesz szóval eltolódik. elég valószinű hogy eladom most a motort, veszek vmi kis csettegőt járkálni. és majd később lehet vmi nagy újra.
Mi járunk ki gyertyát gyújtani a baleset helyszínére.
Az a Papp Csaba aki Debrecenben az Alma utcán lakik és tápboltjuk van ?
Ő a versenyzőtársam volt! Papp Csaba a neve!
Egy Malaguti F12-essel versenyzett nézd meg a képeim között!
Ha van kérdésed privátba írj rám!
Köszi: Marci
Bárki bármit tud lécci írjatok! Ja és Csabának hívták 20 éves volt!
rövidebb úgy a gyógyulás is,mert így csak szenvedsz vele.
Debrecenben jó sebészek vannak,engem is nagyon jól összerakott a főorvos!
ha meg túl vagy rajta irány gyógytorna és meglátod jobb lesz mint új korában!
már tapasztalatból is tudom...
hát hogy? ménemvigyáztálrá?
mihamarabbi gyógyulást!
hát most sajnos megint nem járok egy ideig.... semerre. rásérültem a térdemre, elszakadt a keresztszalagom. lehet még a motort is eladom, nem tudom milesz szóval ha megakarod nézni, akkor csak itt helyben tudom meg mutatni
Bukni meg nem akarok nagyokat, simán röpülnek a százezrek...
Lehet, hogy még idén marad a Tuono.