Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet kivitetem magam, mással legalább tudok piálni
gépészmérnök
Vazze! Mi leszel Te ? Valami tébolyúltfejü atomfizikus?
Ne B@ssz! Jövőhét végén már jönnöd kéne a szoboszlói eszement buliba
köszi a tippet, majd kitalálok vmit, de egyelőre idöm sincs, jövöhéten 6 ZH
jövöhétvégefele beszélek vkivel... meg elöbb megnézem nem e a tekercset darálta szét... de szerintem nem, mert már azt 1x cserélték és be volt elvileg ragasztva...
Van itt a fórumon egy orimoto nevü debreceni srác, nálla meg szoktak lenni drz- blokkok bontva , lehet pont tudna vmit , ami neked kell.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Debrecenben boltot, ahol motor alkatrészek, apróságok beszerezhetők? (az sem baj, ha jó áron)
Most csak plexicsavarokra lenne szükségem, de mindig kell vmi úgyis.
Köszönöm
Amig nincs megbontva , addig nem lehet körűlbelülit sem mondani.
Beszélned kéne Gumipókkal v A Zolival.
hát abban biztos vagyok, csak az a kérdés mennyibe fog fájni? szerinted?
Pffff . Akkor azt valszeg szét kell boritani.
hello, nem hinném, mert menet közbe állt meg, azonnal megállt, aztán mikor ráinditoztam olyan volt mintha meg lenne ragadva olyan nehézkesen tekerte....
Próbáld meg betolni, biztos csak az inditómotor döglődik.
Mennyé' a melóba szemtelenkedni!
Na húzok gályázni
na majd látjuk úgy legyen...
Áhh, ez csak ilyen átfutó zápor, nyugodtan mehetünk
Reggelt baszod ha így marad az idő én sehova nem megyek legalábbis motorral de majd visszatérünk erre pénteken
A Bajcsy Zs utcán van egy , a AranyBikától ugy 500 m-re egy sarkon.
tud valaki gumist debrecenben valahol a piac u. környékén? kaptam egy kurva szöget
szigorúan csak berg,ha már 1 henger,ott már legalább tudsz számolni h mikor hullik szét a metal....
Hajajj ez rosszul hangzik. És pedig ez egy DRZ 400 S. Nem is tudom, biztosan kell nekem 1 hengeres gép következőnek?
vmi megragadt benne.... nem tudom mi van, ha ráinditózok csak nyöszörög és alig tudja tekerni... sokba fog ez kerülni nekem