Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tom. Látszólag rendben van. Han úgy alakul, hogy megveszi faterom haverja akkor dől el igazán az állapota.
valószinű ha hangosabb... csak lehet nincs benne perforált cső se.... és tömés se... pedig az ugy nem jó
Jóval hangosabb volt mint a tied. Pedig a tied még ki si van belezve. Kétlem, hogy gyári lenne. Lehet ez is ki van belezve.
Alatta jön 2.-ba kerékre.....peidg ő vagy 80-85 kiló...
alattad nem csoda h. 2.ban jön kerékre
Viszont nekema tiednél nem tűnt föl ennyire. Ennek kibaszott hangos meg nagyon irritáló volt.
Ő azt mondta, hogy gyári rendszer van alatta. Viszont a hangjából nekem nagyon nem úgy tűnt.
van, de ez normális szerintem....
Másabb áttétel van rajta mint a tiéden, és így sokkal erősebb. Még másodikban gázra jön kerékre. Viszont nem si emgy annyit szeritnem. Kipróbáltam, faszául megy az biztos. De halldo mikro a tied leáll van egy iylen kattanó hang? mert ennek volt....
van 1 falvasi ismerősöm, szomszédja a drz-s csávó ameikre gondolsz szerintem, asszem yoshimura rendszer van a gépen... de nem ismerem a gyereket....
Amúgy te ismered azt a DRZ-t? Mert mondtam, hogy van DRZ-s ismim pércsen és kérdezte, hogy enm egy fekete DRZ? Mondom de, azt mondja szokott látni, emrt ő meg a Vámosgépnél melózik.
viszonyítás kérdése, de több mint 1 drz-é az tuti
EZ lenne még egy motor....ezt is néztük, szépnek nagyon szép..de kérdés, hogy milyen... Amúgy a KTM-eknek sokba kerül a fenttartásuk?
Azt ő is mondta, hogy Adorján Zoli javította. Hát a csávó azt mondja, hogy ő szinte csak pályán használta. Kb 4000km-t ment vele. Vett rá egy radiális első fékmunkahengert, meg most slick gumi van rajta asszem csak hátul, de abban nem vagyok biztos. A keró a most is megy a motornak.
A múltkor Adorján Zoli javitotta , mert nem volt alapjárat meg volt még valami kisebb hiba , de holnap bemegyek meló közben Zolihoz egy percre és majd megmondja, h ő mit látott rajta. Am pár éve még nagyon fasza vót, mert Taki odafigyelt rá.
Kerózni magától tud a motor
gyááá
EBBE a galériába a sárga DRZ..ez az...
Dede...Az...Akkor te nagyjából tudod az előéletét. Milyen szted?
Jah.
Nem egy 2005ös sárga gyári sm, améken olyan asszimetrikus duplalámpás fejidom van? Mert az akkor a Taki haveromé volt.
Azt úgy emlékszem ,h oda kerűlt.
Mind1, ha látom , akkor megismerem.
De még nem biztos a szerda, attól füg, hogy hogy dolgozik a srác.
Nyírmártonfalván. Az esti órákban mennénk.
Jah, akkor már ráérek . Hol lenne ez a motormustra?