Másabb áttétel van rajta mint a tiéden, és így sokkal erősebb. Még másodikban gázra jön kerékre. Viszont nem si emgy annyit szeritnem. Kipróbáltam, faszául megy az biztos. De halldo mikro a tied leáll van egy iylen kattanó hang? mert ennek volt....
Amúgy te ismered azt a DRZ-t? Mert mondtam, hogy van DRZ-s ismim pércsen és kérdezte, hogy enm egy fekete DRZ? Mondom de, azt mondja szokott látni, emrt ő meg a Vámosgépnél melózik.
Azt ő is mondta, hogy Adorján Zoli javította. Hát a csávó azt mondja, hogy ő szinte csak pályán használta. Kb 4000km-t ment vele. Vett rá egy radiális első fékmunkahengert, meg most slick gumi van rajta asszem csak hátul, de abban nem vagyok biztos. A keró a most is megy a motornak.
A múltkor Adorján Zoli javitotta , mert nem volt alapjárat meg volt még valami kisebb hiba , de holnap bemegyek meló közben Zolihoz egy percre és majd megmondja, h ő mit látott rajta. Am pár éve még nagyon fasza vót, mert Taki odafigyelt rá.
Kerózni magától tud a motor
Jah.
Nem egy 2005ös sárga gyári sm, améken olyan asszimetrikus duplalámpás fejidom van? Mert az akkor a Taki haveromé volt.
Azt úgy emlékszem ,h oda kerűlt.
Mind1, ha látom , akkor megismerem.
Kerózni magától tud a motor
Nem egy 2005ös sárga gyári sm, améken olyan asszimetrikus duplalámpás fejidom van? Mert az akkor a Taki haveromé volt.
Azt úgy emlékszem ,h oda kerűlt.
Mind1, ha látom , akkor megismerem.