Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sehun senki? Akkor én se erőlködök itt.
Reggeltet Pupákok!
Szerintem emelővel!
jocokah láttam a gyakorolgatós videóidat.
Te hogy veszed fel kerékre? kuplungal vagy gázra?
Amúgy ma vettem kesztyűt....jól fel si avattam a kurva annyát...annak nem lett baja, hála az égnek, cska piszkos lett...
Szerintem tud méretre is hozni. Kérdezd meg.
de nekem nem gyári alkatrész kell mármint nem gyári méretű dugó hanem 55.50mm
Én ha többet felemelem az elején, verjetek meg...
Hali! Nekem még ilyen problémám nem volt, de eddig bármi volt neten vettem meg mert Debrecenben lehetetlen volt találni hozzá alkatrészt, meg amit találtam, arra is horrorisztikus árakat mondtak. Én TŐLE vettem már pár dolgot, korrent áron és minőségi dolgokat árul. Írsz neki egy mailt, és hátha tud segíteni. Ja és egy kérdés. Nincsen hátsú lámpa búrád a DT-re? Pont ma zúztam le.
a sok egykerekezés tudni kell hol a határ.....
Hi all!

tudnátok segiteni abban hogy Debrecenben hol találok olyan boltot ahol DT 80-hoz tudok venni 55.50 dugót ? (~110cc) voltam már pár helyen de semmi:(
Szeebusztok! Nah fasza, hogy megérkeztetek és nem volt semmi baj. Nekem meg ma délután sikerült lezúznom a hátsó lámpámat és a bal hátsó indexemet...
És egy kellemes mjúzik a Rossi #46 kávézóbol Székelyudvarhely . http://youtu.be/vx9UcOcFFys .
Amán biztos . öhöm bódotáág
Na ez fain kis túra lehetett.
Hejjj! Defaszát motoroztunk
És ennyit mentünk.... .
Indulás,Székelyudvarhely
betoltam a garázsba és azóta ott pihen a héten érdeklödök majd szerelő után aztán meglássuk kihez viszem.... Ennek a Gumipóknak adja már meg vki a számát!
Akkor már elhervadni tutira nem fogtok.
csak egy kicsit megnedvesedtünk
Csáó.
Várjuk várjuk. Milyen volt? Jól éreztétek magatokat? Nem áztatok meg?
Erőcséget hazaértünk Székelyföldről hamarosan mellékelek egy pár képet .
CSunáj! Ez jó volt!