Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj. Jössz akkor hétvégén Székelyudvarhelyre? Indul valami kisbusz is, abba be lehetne cuccolni a banyádat.
Nem sok semmi.Nem lett jó a pc-s beállítás sem de több az annál,hogy az alapjárat is elment..
Na mi a helyzet
Én nem tudom. Mindig hallottam ilyen kósza igéreteket, de konkrétumot nem tudok.
Most csütörtökön megjön a lézerblokkolóm, azt rápakolom a traktorra, mer' első a biztonság, aztán lehet pénteken elgurulok a miskolciakhoz, h nézzenek rá az injektortérképre
Habár szombaton mentünk Kunmadárra , de olyan faszán viselkedett, h nem is sürgős hozzányúlni.
Csákány!
Nem tudod O.Józsinak van cucca az apriliához?Mármint olyan amivel az injektort tudja állítani?Kéne egy szinkron meg egy tps alapbeállítás..
Ha a véleményem érdekel, én nem vennék 250 2T-t utcázni.
Sztem azok is olyanok, ahogy törődtek velük, nembiztos , h költségesebb mint a négyütemü.
Nekem csak egy RGV 250 -em volt, ami baszott jól haladt, de kért is vagy 10litert cserébe. Nem lehetett vele lassan menni, de bődület sokat kajált.
Van most egy 125-ös Kdx-em, ami egyszer felfalt egy teljes tank benzint(8L) 37 km-en Persze végig nyélen
Nekem a tzr 6-7 litert evett, haver RX 125-öse pedig 3-4 litert és nem tetű tempóban. Mondjuk én rühellem a 2 ütemet, de ez a crm annyira szép, hogy cserébe lehet elviselném.
Háláj! Nekem a DT eszik 5-6 között, ha tépem neki kicsit. Egy 250-es 2t-nél jó az 7-8-9 liternek is. Amúgy nagyobb í szervízigénye mint egy 4t-nek mert szét forogja magát, de szerintem a 2t-nek egy ilyen felűlmúlhatatlan varázsa van. Én 250-es kx-el mentem eddig csak, de elmondhatatlan élmény.
Szia csaje.
sziasztok
Köszönöm! Úgy lesz!
Hali

Zsíír, használd egészséggel. A védelmét pedig ne próbáld ki élesbe ha egy mód van rá.
Hello mindenkinek!MEg jött at új bukóm!Olyan boldog vagyok.
Sziasztok!

Május 31-ig meghosszabbítottuk szervízakciónkat!
Motul 5100 10W-40+gyári Suzuki olajszűrő: 8000.-Ft+munkadíj!
A szervízmunkákat Kulcsár Lali /Gumipók/ végzi.
Bármilyen Japán és Olasz motorok szervizét megoldjuk.
ha rendelünk egy kartonnal 12db-ot akkor sztem olyan 1400 lenne a valvoline. senkinek nem kell?
Én is kinézek csak még nem döntöttem el,hogy a pit-tel avagy a naggyal és még esetleg tipli el valahova
na hol van nünüke-renike-amika?
nem tudom mennyit ehet pontosan, de erősen használatfüggő, de mindenképpen 6 felett az tuti
Na igen igen. Bár itt a galériánál amit föltett róla a tulaj, 5-6 literes fogyasztásról beszél. Szerintem jó az 8-10 liternek is nem?
nem rossz az, csak győzzed tankolni
Szépjónapot
reggelt!