Én nem tudom. Mindig hallottam ilyen kósza igéreteket, de konkrétumot nem tudok.
Most csütörtökön megjön a lézerblokkolóm, azt rápakolom a traktorra, mer' első a biztonság, aztán lehet pénteken elgurulok a miskolciakhoz, h nézzenek rá az injektortérképre
Habár szombaton mentünk Kunmadárra , de olyan faszán viselkedett, h nem is sürgős hozzányúlni.
Ha a véleményem érdekel, én nem vennék 250 2T-t utcázni.
Sztem azok is olyanok, ahogy törődtek velük, nembiztos , h költségesebb mint a négyütemü.
Nekem csak egy RGV 250 -em volt, ami baszott jól haladt, de kért is vagy 10litert cserébe. Nem lehetett vele lassan menni, de bődület sokat kajált.
Van most egy 125-ös Kdx-em, ami egyszer felfalt egy teljes tank benzint(8L) 37 km-en Persze végig nyélen
Nekem a tzr 6-7 litert evett, haver RX 125-öse pedig 3-4 litert és nem tetű tempóban. Mondjuk én rühellem a 2 ütemet, de ez a crm annyira szép, hogy cserébe lehet elviselném.
Háláj! Nekem a DT eszik 5-6 között, ha tépem neki kicsit. Egy 250-es 2t-nél jó az 7-8-9 liternek is. Amúgy nagyobb í szervízigénye mint egy 4t-nek mert szét forogja magát, de szerintem a 2t-nek egy ilyen felűlmúlhatatlan varázsa van. Én 250-es kx-el mentem eddig csak, de elmondhatatlan élmény.
Május 31-ig meghosszabbítottuk szervízakciónkat!
Motul 5100 10W-40+gyári Suzuki olajszűrő: 8000.-Ft+munkadíj!
A szervízmunkákat Kulcsár Lali /Gumipók/ végzi.
Bármilyen Japán és Olasz motorok szervizét megoldjuk.
Most csütörtökön megjön a lézerblokkolóm, azt rápakolom a traktorra, mer' első a biztonság, aztán lehet pénteken elgurulok a miskolciakhoz, h nézzenek rá az injektortérképre
Habár szombaton mentünk Kunmadárra , de olyan faszán viselkedett, h nem is sürgős hozzányúlni.
Nem tudod O.Józsinak van cucca az apriliához?Mármint olyan amivel az injektort tudja állítani?Kéne egy szinkron meg egy tps alapbeállítás..
Sztem azok is olyanok, ahogy törődtek velük, nembiztos , h költségesebb mint a négyütemü.
Nekem csak egy RGV 250 -em volt, ami baszott jól haladt, de kért is vagy 10litert cserébe. Nem lehetett vele lassan menni, de bődület sokat kajált.
Van most egy 125-ös Kdx-em, ami egyszer felfalt egy teljes tank benzint(8L) 37 km-en Persze végig nyélen
Zsíír, használd egészséggel. A védelmét pedig ne próbáld ki élesbe ha egy mód van rá.
Május 31-ig meghosszabbítottuk szervízakciónkat!
Motul 5100 10W-40+gyári Suzuki olajszűrő: 8000.-Ft+munkadíj!
A szervízmunkákat Kulcsár Lali /Gumipók/ végzi.
Bármilyen Japán és Olasz motorok szervizét megoldjuk.