Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még az, de kidőlt itt valami villanypózna és elment az áram a laptopom meg minnyá' kimerűl
Kíped van rúla? Csak ne nézegessem már potyára...
Az egyiket ingyen adom , a másikat meg ötezerér'
Mondta barátném, hogy elverte őket a jég, mert kint voltak napozni....
Sehol semmi. Már meg is állt az eső.. Futózápor volt, hála az égnek.. Csimmával akkor mi a helyzet? Mennyibe adod vagy hogy lesz?
háj, jó kis jégverés volt debrecenbe... épp hogy behúzódtam a megállóba leszakadt az ég
Ó he! Itt a világvége.
NA hátha!
Ha minden jól megy, hétvégén jönnek megnézni a kawát Nádudvarról. Tegnap előtt ott álltunk haverokkal állomáson és odajött egy Nádudvari ürge érdeklődni, hogy mennyiért vettem a kawát, stb stb. Mondom neki, mi hogy merre hány, és mondta hogy őt érdekelné mert most akar valami motort venni. Elkérte telószámom azt mondta majd hív. Remélem komolyan gondolja a dolgot.
Az, remélem utánna költségmentes lesz és csak használni kell! Veled mi helyzetes?
Na ez királyság.
Csákó! Ja ja van! Kicserélték, amit elsőnek küldtek egy jobb párra. Elfogadható állapotban van. Kicsit rozsdás volt, de tegnap felcsiszoltam mind a kettőt és elvittem haverhoz hogy fuják le porfestékkel sárgával.Majd teszek fel képet róla. Vagy ma vagy holnapra lefújják és tehetem rá, aztán meg fékolaj csere és olyat fog fogni hogy fejre állok vele!
Szeva pajti. No féktárcsaügyileg van valami előre lépés?
Csá!Figyi szerintem csavarjatok bele kompresszió mérő kütyüt valamelyik szerelőnél, az meg mondja a tutit!
Sziasztok, a hétvégén lesz ábrányban egy kiállítás, gyertek el minél többen...
Vasárnap délután 2-től felvonulás!
Plakát
oks!
Láccik szabadszemmel is.
Ha délután elkészülök vele, majd dobok be kípet!
Köszi a mail-t Zolibá.Beugrok ma a szervízbe és megnézem mit látok egy zseblámpával..Majd dobj már fel képet ide a blokkolóról.
Szerintem sok embert érdekelne..
Báj!
Nekem meg megjött a lézerblokkoló
Rágányolom gyorsba, aszt mostantól baszhattya a polisz a pénzét , dógozzanak meg érte!
csá
ne mentem az oskolába.....
minden rosszban van vmi jó, mi?
mérnök leszek, de a motort fosok szétkapni, mert lehet necces lenne az összerakás
Nah, ez az!
náccságos mernek Úr