Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső

Háá mi lett vele?
sziasztok
tegnap összeszarta magát a motor hálisten
http://tommot.hu/hirek/37-osszefoglalo-a-2010-es-kunmadaras-dragbike-eu
ropa-bajnoksagrol

Kunmadár eredményei összefoglalva.
akkor ezt jól megdumáltuk
isis..
krrrrr...kssss...Balu lelentkezzz.....kssss.....
és te .
Köszi remekül

hogi vagi?
Stét
Nem is baj, lehet úgysem elsz belőle semmi. Viszont a csimma kék (de megtakarítva, ha lehet), mert olyan nagy késztetést érzek, hogy elbasszam a pénzem, hogy húúú..
Vidi készült a Mikén?
Tegnap 18 motor gyűlt össze a bódénál.

Egész jó hangulat volt, beszélgettünk, cigiztünk, aztán kimentünk a mikére bohóckodni.
Jóvót...
Üdv!

hello! Bocs h még csak most írok,de elég elfoglalt vagyok. Ha van msn címed,akkor vegyél fel,és részletesebben megdumáljuk a dolgot! msn:drz400@citromail.hu
Akkor anyám varrógépéből megkapja a lábbal hajtós kütyüt..
Lehet csak nemes eccerüséggel szétkúrták a Simens VDO elektronikát
A szar az volt a dologban,hogy állandóan lefulladt visszaváltogatásnál..Az alapjárat is baszakodott emellé..Szerintem sajnos más gond lesz ott de ne legyen igazam..
Annyit még, h azé' nem lett volna muszály egyből szervízbe vinni, mert a gázmarkolat holtjátékának állitásával is lehet egy kis alapjáratot csavarni neki a startgomb alatti két bowdenvezetőhüvely végénél. Persze attól kezdve olyan óvatosan kell bánni a gázzal mint egy szűzpuncival, de működik, mert nekem úgy van vagy kétéve.
Mit kicsinyeskedjek alapjáratállitócsavarral!
Köszi!Mondjuk most nem tudom megnézni mert a szervízben van a gép..Remélem nincs meg és ez lehet a baj..
pénteken ezt még letisztázzuk addigra én is többet tudok
,
Há' mennyünk akkor később, asztán közben jobban húzzuk a fülét. Mire be kell rugni , addigra simán odaérünk
Persze, amig megvan ott látszik az airbox alatt jobboldalról.
Nekem míg megvolt láttam.