Nem is vót eszembe , mert úgy lefoglalt a pézhajhászás , egész nap üvegen forgattam magam, a végén meg péz sem lett
A csimmákat simán visszakérem a hajlékonyaktól, mivelhogy véget ért a tél, úgyse horgyák.
Megvan minden, de a sógornőm elég jól összesározta és valahogy elfelejtette megtakarítani.
Ettűl mán nem lesz rosszabb.. Visszapakolok két seb fokozatot és úgy leáll mint a szívműködésem.. Az majd csak akkor fog leállni ha megtudom a szervízelés árát..
Nah mind1, maj' máskor. Én már úgy bekattantam, h ha senki sem jön akkor is megyek. De Indián még erősen igéri, rem Harpi is még rajta van a dolgon.
Ha mástnem , akkor ott összebandázok majd valami székely mittoménkikkel
Hát na..visszaváltásnál lefullad..Betoltam a böszörményire,hogy basszanak vele valamit..Ha nem megy akkor meg valahová vinni kell.Miskócia-Kecskemétia-Budapetty
Csuma! Voltál Adorján Zolinál? Amúgy már majdnem mind 1, mert úgy alakult, hogy nem lett pénze az ipsének, és lehet, hogy mégsem kell neki. Pénteken dől el. Ja amúgy tod amit beszéltünk régebben csimmákat. Most hagytam rá lóvét. Kéne.
A csimmákat simán visszakérem a hajlékonyaktól, mivelhogy véget ért a tél, úgyse horgyák.
Megvan minden, de a sógornőm elég jól összesározta és valahogy elfelejtette megtakarítani.
Ha mástnem , akkor ott összebandázok majd valami székely mittoménkikkel
Akkor hogy tudnánk megoldani a vásárlást? mail címem az adatlapon! ott megtudnánk beszélni a részleteket!