Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor majd holnap ,oszt megdumáljuk!
Ha később lett volna az indulás talán összekaptam volna magam
Igen , mert pénteken végülis még nem lesz ott az a hölgy , aki intézi a szállást. De szombattól már úgyelintézi, h maradhatunk, amíg csak akarunk
Az lehet..létezik egyáltalán olyan? Olyan mint Jézus,mindenki beszél róla de senki sem látta..
Na akkor nem pétek,hanem szombat!?
Lehet csak elhagytad Te is az alapjárati csavart.
Na majlátjuk Szombaton 6-7 között indulok, hétfőn tervezem a hazautat, de ha 1edűl megyek , lehet haza se jövök egy hétig.
akkor mikor is
Nem is vót eszembe , mert úgy lefoglalt a pézhajhászás , egész nap üvegen forgattam magam, a végén meg péz sem lett
A csimmákat simán visszakérem a hajlékonyaktól, mivelhogy véget ért a tél, úgyse horgyák.
Megvan minden, de a sógornőm elég jól összesározta és valahogy elfelejtette megtakarítani.
E van..Sprájt..
Hát Zolikám,rezeg a léc! Ma fizettették ki velem a hétvégére szánt pénzt ,de még rajta vagyok az ügyön!
amán fasza
Asszem a mai nappal befejeződött erre a szezonra a motorozás..Bár az ár függvénye a dolog..
Mikor indultok 8 ra kell mennem elméletileg nem sok idő
Ettűl mán nem lesz rosszabb.. Visszapakolok két seb fokozatot és úgy leáll mint a szívműködésem.. Az majd csak akkor fog leállni ha megtudom a szervízelés árát..
Nah mind1, maj' máskor. Én már úgy bekattantam, h ha senki sem jön akkor is megyek. De Indián még erősen igéri, rem Harpi is még rajta van a dolgon.
Ha mástnem , akkor ott összebandázok majd valami székely mittoménkikkel
Csőváz! Szerintem ez egy jó kis vesézgetés !Bökj ide!
Hali!
Akkor hogy tudnánk megoldani a vásárlást? mail címem az adatlapon! ott megtudnánk beszélni a részleteket!
E mán szopás ej feszt a variálás oszt még szarabb lesz
Ja igen, végül is a véleményed érdekelt. Csak több a tapasztalatod mint nekem, többet éltél, többet láttál és jobban átlátod a dolgokat.
Hát na..visszaváltásnál lefullad..Betoltam a böszörményire,hogy basszanak vele valamit..Ha nem megy akkor meg valahová vinni kell.Miskócia-Kecskemétia-Budapetty
Nem szombaton vinnem kell a kocsit a szervizbe így hát kincs se lesz és idő se
gondolom öhöm bódogtág
Csuma! Voltál Adorján Zolinál? Amúgy már majdnem mind 1, mert úgy alakult, hogy nem lett pénze az ipsének, és lehet, hogy mégsem kell neki. Pénteken dől el. Ja amúgy tod amit beszéltünk régebben csimmákat. Most hagytam rá lóvét. Kéne.