Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sok semmi nem lelem a helyem menni kéne valamerre vagy valami vagy legalább berúgni vagy nem is tudom de kínlódok az szent
CSákány!

Mi a helyzet?
Csákó
na én sajnos kiestem, jelenleg Miskolcra kellett vinni a motort, mert a környéken sehol nem tudják megcsinálni talán jövő hétre kész, de eddig mindenki csak a fejét vakargatta
de megfontolom:) meglátom hogy marad pénzem! de majd csak egy kis összeröffenést is lehetne lejteni debrecenben
Én azon filóztam mostanában, hogy 1-2 év múlva eladhatnám a VFR-t. Aztán az úgy szerzett pénzből vennék egy SRAD-ot vagy 954-es Blade-et meg mellé egy GPZ 1100-est 82/83-ból

Csakis a végtelenségbe nyúló szervízlátogatások tartanak távol ettől az elhatározástól.
Sziasztok.

No ma megkukkoltam a Husqvarnát, hát nem vót csere. A motor ilyen meg ilyen is meg ilyen is vót Aki részletekre is kíváncsi, zx6r topicban utolsó 3 kommentemben elolvashatja.
Éjjen május 2.-a(is)..
éljen május elseje

jóccakát
nem jössz vasárnap velünk csavarogni? Bárki csatlakozhat ha akar.... Vasárnap 8kor indulunk
napot
Na csak,hogy legyen valami mai hozzászólás is..
http://youtu.be/xaz0dQuEfmM a ghost[/L]
de én megyek
még valaki jön és menjünk eggyüt megbeszélünk eg ytalálkahejet én szombaton akarok menni nos ki akarnak jönni?
köszönöm mester,még nem ismerem debrecent
na jó8 betyárok
Hejj!
Az email címedet írd már majd meg mert kérdeznék valamit..
Ide jöhet:balu88@mailbox.hu
Szeva!
Sajnos én hétvégén nem mozdulok semerre sem.Kedden megyek majdan esztergagomba..
lehetséges h. téged láttalak ma Debrecenben? azt h. hol már nem emléxek gyalog voltam
megcsörgettelek
Én voltam ma !
Üdv Fickók!

Igaz a hír valami hétvégi motoros-találkozóról Denyóban?
Motorrevüben olvastam.
Senki nem jön madarasra?
nem tudok belépni itt az enyém csörgess meg 0630/989-8698
hát pörgesük fel kicsit!