na én sajnos kiestem, jelenleg Miskolcra kellett vinni a motort, mert a környéken sehol nem tudják megcsinálni talán jövő hétre kész, de eddig mindenki csak a fejét vakargatta
Én azon filóztam mostanában, hogy 1-2 év múlva eladhatnám a VFR-t. Aztán az úgy szerzett pénzből vennék egy SRAD-ot vagy 954-es Blade-et meg mellé egy GPZ 1100-est 82/83-ból
Csakis a végtelenségbe nyúló szervízlátogatások tartanak távol ettől az elhatározástól.
No ma megkukkoltam a Husqvarnát, hát nem vót csere. A motor ilyen meg ilyen is meg ilyen is vót Aki részletekre is kíváncsi, zx6r topicban utolsó 3 kommentemben elolvashatja.
Mi a helyzet?
Csakis a végtelenségbe nyúló szervízlátogatások tartanak távol ettől az elhatározástól.
No ma megkukkoltam a Husqvarnát, hát nem vót csere. A motor ilyen meg ilyen is meg ilyen is vót Aki részletekre is kíváncsi, zx6r topicban utolsó 3 kommentemben elolvashatja.
jóccakát
http://youtu.be/xaz0dQuEfmM a ghost[/L]
még valaki jön és menjünk eggyüt megbeszélünk eg ytalálkahejet én szombaton akarok menni nos ki akarnak jönni?
Az email címedet írd már majd meg mert kérdeznék valamit..
Ide jöhet:balu88@mailbox.hu
Sajnos én hétvégén nem mozdulok semerre sem.Kedden megyek majdan esztergagomba..
Igaz a hír valami hétvégi motoros-találkozóról Denyóban?
Motorrevüben olvastam.