Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pár órája mostam le a motort és már a fehér Valvoline elfogyott, szóval beugrottam venni egy pici Molost

nekem is úgy tűnik hogy jó cucc, szóval ha nem drága anagy kanna, akkor legközelebb is ilyet fogok venn i
Kösz! holnap megnézem hogy tudnám ráfabrikálni és írok!
igen, azt hiszem de nagy kiszerelésben érdemes
És ez ugyanaz a cucc, amiből az 1 decis is van?
Hmm...

Nyílván amiatt nem láthattam ezzel a géppel Takit, mert 1 éve motorozunk együtt.
köszi srácok az infót! akkor az jó lesz, még repsolt látok náluk, meg valvoline-t hasonló árban, de azokat se ismerem
szóval ez lenne az új tankpadom
nekem is volt olyan elötte, de ez talán még attól is jobb anyag, nekem bejön
most vettem először ilyet de phoenix már megírta,hogy milyen.
nekem a fuchs nagyon bevált de tavaly 2900 et megért 3900-et idén már nem..legalábbis nekem
én is molosat használok, jól tapad, nem veri le a lánc a felnire! és viszonylag sokáig bírja is, legjobb ár/érték arányos cucc nálam!
Pedig ezzel verte több mint 2évig
és tapad/gyorsan szárad ez a mol-os cucc?
figy,az a helyzet h legalább 2-3 hét mire megjön! én a ktm-re rendeltem,az a lényeg h egy 6-os vagy 8-as csavarnyi lyuk legyen(most pontosan nem tudom),a többi már nem gond:D gyorsan lemegyek csinálok vagy 2 képet az enyémről. Ja,és nem tettem hozzá h a 2x14-es led az 8 körül lenne,kicsit drágább...:S
És megnézni megtudom? mégis hogy lehet rászerkeszteni! Ha stimmel akkor kell!
vagy esetleg lenne ez:2x14 ledes,kicsit másabb design
olyan 6e ft körül lenne 4 db 2x18 ledes index!
Nem is tudtam, hogy Takinak drzje volt

Na majd megkérdezem, milyen vót....én is szeretnék eccer egy szuper lotyót
stét!

mindjárt tolom fel a képeket
cső! mennyi pénz lenne? ha rá tudom szerkeszteni és árban is jó beszélhetünk róla! 2 vagy 4 kellene!
csákány. ledes indexet tudok ha érdekel. lesd meg a motoromon! olyat,vagy egy kicsit eltérőt.
mindjárt nézem,köszi
Válasz ment!
oks
Máris megnézem!