Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csumi!
Írtam neked privát üzit.Megkaptad?
Nem tudom,én olajat nem néztem náluk de a láncspray az megéri.
Az rmc-nél 3200ft az s100-as nevű nagy kalap fos..Lett volna fuchs titánium ami igen fasza de annak az ára 3900ft lett volna szintén az rmc-nél..
Szerusztok Héééééj!
Nem tudja valaki honnan tudnék beszerezni sv re indexet? Nem találok sehol, bolti pedig kicst húzós! Hátha ti jobban otthon vagytok ilyesmiben!
nézegettem az áraikat mikor olajat cseréltem, egy ezres difi volt literenként
na ez már motor! :D
KTM 450 EXC-R

Eladó ! Hibátlan. Semmi rejtett hiba.
A 16os radiális pumpát +a fémfékcsövet meg a kipuffkönyökbe a gázgyorsitót is még mi tettük bele. Taki szintereztette a fék és kuplungkart sárgára, kicserélte az áttételt rövidebbre, átszelepetette a telókat és a rugóstagot + a villaolajat is mást töltött bele, amitől jobb lett az egész futómű. Visszasírja még a mai napig, h a 636-os mellé milyen jó volna neki szélhámoskodni
Akkoriban az általam próbált Drz-smek közűl az volt a legfaszább.
Okés. Ezek bíztató dolgok. Azt mondta, hogy ő is 2000km-enként cserélt olajat+szűrőt. Akkor szerintem nem is szükséges jönnöd. Én mentem vele szerintem jó kis gép az még mindig. Nem sokat pályázott vele azt mondta, meg nem hiszem, hogy nagy erőcsúsztatásos szuperlotyózást vágott volna le vele. Inkább csak iylen kis döntögetős, lightosat. De azért azt nagyon szépen megköszönném ha holnap rákérdeznél Zolira, hogy ő milyennek látta. Aztán ha mond valami okosat megosztanád velünk.
Mondom egy cimbim , aki az első tulaj volt, az tempósan járt vele, cserébe szte minden 2-3000enként cserélt szűrőt és motul 5100es olajat. Pályán vagy 2x volt vele, de az sem az a forszírozott tempó volt. Leginkább utcázott és ugy szépen érzéssel kerekezgetett.
Az uj tulaj, akié most, az a Speedline-tól vette, mert ott számitották be előtte Takitól.
Én dumáltam tavaly a gyerekkel, aki most hajtja, de az sem egy pályaördöge, uh sztem attól a tempótól nemhiszem , h szétment volna . Az a 21***km sztem valós.
Csákó Nyeg.... vettem észre . két keréken sehol pénteken úgy bebaszcsiztam . kop-pal hogy szombaton még a bográcsozás is fájdalmas volt de mostmááá be kéne pótolni szólj ha van ötlet és uccu .
990 ezer, 350-et kéne belefizetni, és 19 ezer lenne ahvonta.
Lenne jobb, de azok meg kibaszott messze vannak.
a ktm szkolka forint?
720 ezer forint + 21800km + pálya! azt gondolom sok! nézzetek még szét, hátha...
Ja és a végső ára 700 azt mondta ebből 610 a hitel, meg a banknak kéne fizetni 2x30 ezer forintot, a szerződés múdosításért meg enm tudom miért.
720 ezer forint. 21800km van benne 2005-ös évjárat. Mi érdekel még?
mennyi a drz,és mik most jelenleg a paraméterei?
Ezzel is pályáztak, mert hátul slick gumi, meg meg is mondta a csávó, hogy ő szinte csak arra használta.
gyííííí
Ja csak az a gond, hogy arra mennénk, hogy minél kevesebbet keljen belefizetni. a KTM-be meg bele kéne 360 ezer forintot + a bank költségek ami 4-5% 990 az ára szal vagy 400-ba benne lenne.
Szeva!
Mol-os spray-t vettem a nyíl utcán 2200-ért..
eszi, ez attól lehet h. az enyémmel is pályáztak előtte (égett gumiszélekböl gondoltam).... fordulaton használták valószinű....
vedd meg a KTM-et, ha rendesen volt használva,akkor ez a km még nem sok,ami benne van! ha jobban megfigyeled a motort,akkor hátul van egy csomagtartó! én ilyenkor arra következtetnék,hogy nem lehetett vmi gyilkos gazdája,mert egy elvetemült,aki gyilkolja a vasat,sztem nem tenne fel rá iet....
Mer neked eszi? Az mitől lehet?
jaja, majd menetközben derül ki mennyire eszi az olajat... aztán majd csak pislogtok majd mint én