Persze, ha.kimozdulna. De a többi pontosan ezt teszi és még szövegel hogy nincs korlátozva mehet amerre lát 😄
Csak itt a közvetlen környeztemben tudok három pozitiv oltottat akik mászkálnak.
Na most egyrészt akkor ez hány valótlan kártya lehet ha ennyi pénzt találtak másrészt ki az a barom orvos aki idegen beeső vendégeket igy első nekifutásra lepapiroz. Az is fura hogy nem saját körzetéből hogy került oda bárki. Direkt kérdeztem a multkor a háziorvosom ők már nem oltanak csak oltópont. Ott meg biztos nem mókolnak.
Szöval.több sebből vérzik a sztori, Zolihoz hasonlóképp adatok kellenek, ki hol mikor ki és hogyan bizonyítja 😂 https://www.hazipatika.com/nap...
Akkor most mi.lesz az oltottsági igazolásukkal. Teljesen átfordult káoszba, senki nem fogja tudni nyomonkövetni ki átesett ki kétszer vagy egyszer oltott vagy már háromszor ami szerintük a megfelelő.
Hát igen… 😂
Az biztos hogy hülyeség volt amikor ezt a február 15-öt bejelentették. Fingani akartak de befostak.
Nekem egyből az volt a kérdésem hogy na ebből hogyan hátrálnak ki. Hát így.
Hagyd már ezt a társadalmi meg mndenféle felelősségvállalást. Ilyenről szó se volt és nincs is. Te se teszel semmit az én érdekemben, oktatnod meg teljesen felelsleges volt mert egyrészt ki se mozdulsz másészt a tüdőbaj hamarabb elvisz 😅
De ugye te ia látod mekkora faszság? Ráadásul ha a kétszer oltott átesik akkor négy hónqpig nem.kell oltatnia, mig nekünk akár már másnap. Még ha beledöglik is a páciens 😄
Nem jól látod… az unióban hozott, illetve nem meghozott szigorítások az oka, hogy nem szigorítanak nálunk sem. vagyis az unió szerintem logikus döntése alapján, nem vezetnek be nálunk ésszerűtlen rendelkezést….
Azaz a jóságos unió megmentett minket egy hulyesegtől 😂
Kormány info: http://youtu.be/O7o_MHwlsDQ
Én nem. Én azt látom hogy hoztak egy idiota döntést a február 15-tel. Amire ők is rájöttek, de nagyon ciki lenne azt mondani hogy tévedtünk, persze szép köntösbe bújtatva.
Május 1. Szerintem utána el is törlik arra hivatkozva hogy a számok nem indokolnak semmiféle szigorítást, lecseng az omikron és kész. Aztán az ősz majd kérdéses.
Eddig azt mondtam hogy nem megyek el szavazni az idén, de inkább elmegyek, de olyanra szavazok, aki nem bizonyította eddig, hogy mennyire ért a szabadrabláshoz
Jani nem bántásként mondom, de mit nem lehet ezen érteni? Úgy volt, hogy a 2 oltás csak február 15-ig véd. Aztán belenéztek a közvélemény kutatásba és azt látták, hogy szarul állnak a számok a választásokhoz. (kezeit széttáró) Most így korrigálták, hogy a 2 oltás májusig véd mint a búra(meghajlós)
Csak itt a közvetlen környeztemben tudok három pozitiv oltottat akik mászkálnak.