Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted egy fényezőnek egy pisztolya van? Hagyjuk, ezt sem veled kell megvitatni. Sok közöd ehhez sincs.
az az alap hogy a mostani astrában van 2 méternyi helyem feküdni, ebben a 190 centimmel pont elférek
ami ettől kisebb az kis kocsi
pajeroban is csak 180 centi van
de néztem több nagyobb 4x4 gépet mind ilyen 150-180 centi a maximum
úgy néz ki ezeket nem táborozásra csinálták
Na miért?
Mondtam hogy JÓ könyvelő?
100-150 közt tudsz venni tetősátort. 🤔

https://www.sportega.hu/tetosa...
Azér az ML nem kicsi. 🤔
nem munkavállaló, nincs alkalmazásban
csak a youtube egy cég, leszarja ki mennyit fizet az adott országban
a trovo a terv, csak ott mindent is nulláról kell kezdeni
Te kölköd is bújtatott munkavállaló... ugyanúgy csal, mint azok, akit az utolsó mondatban szidsz.
sokkal olcsóbb mint a pajero és ugyanazt tudja
csak nem férek el benne fekve
én nagyon lusta horgász vagyok csak aludni járok ki
amúgy ha nem lesz más akkor tényleg egy kisebb 4x4 lesz a vége és sátorban alszok
hiába
van könyvelő kettő is a családban
a kata ilyen nagyon egyszerű de szopó ebből a szempontból
pl egy klímás 2 kézzel szórhatja a számlákat akkor sincs gond
most azon agyal lecsökkenti a youtube aktivitást és máshová is akar tartalmakat csinálni
A múltkor egész jól kinéző galoppert láttam a hahun nyolcvalamennyiért, meg van fent egy vadász zöld ML hétért, kinti papírral.
Kéne egy jó könyvelő,az sokat segít.
Bár szerintem kétmillós sata sem igen van. 🤔
?
Olyat tennék? 🤔
Befektetés/megtérülés mérleglés,értem miért örültél a vállalkozás megszünésnek.
Nem
Jóhogy nem már kérdőre vonsz miért van satám.
Azok a híres brit tudósok🤣😂🤣
elvonás
gyerekem katás, nincs annyi bevétel hogy érdmes lenne más formában vállalkozni, elszámolható kiadás se sok van néha néha beugrik egy milla feletti eszköz vásárlás de ez még nem is minden évben van
szóval 25+25 a befizetnivaló 12 milláig ami egész pozitív lenne
de
mivel a bevételei 80% egy cégtől jön be gyorsan eléri a 3 millás határt utána 40% adó van az alap befizetések mellé
szerinted ez mennyire esik jól?

és ezt mindezt azért mert a sok geci vállalkozó hajdanán katásként alkalmazta a munkavállalóit hogy spóroljon
Fordítva közelíted meg.
Nem az a baj hogy nem éri meg,sok munkával van egy tisztességes megélhetés,nem kell gondolkodni normális keretek közt hogy mit akar megvenni az ember,nem kell sakkozni a befizetésekkel,saját maga ra az ember.
Viszont látja hogy mennyivel több maradna elvonás nélkül,amiből lehetne könnyebb,több szabadidő stb.
Bár szerintem ha negyede elvonás lenne azt is sokallná.
Énis. 😃
na ezek azok a dolgok amik a bizonytalanságot szülik
legfőképp azért mert a mosott agyúak elhiszik és terjesztik
Kiderült az igazság: Levinek, Pipinek, Blődinek valószínűleg sanyarú gyerekkoruk lehetett. 😁

https://index.hu/kulfold/2022/...
nem is rólad volt szó, hanem aki sírdogál örökké
Engem még nem igen láttál sírni, egyszerű tényt közöltem és elég szarul hegesztek!
Amúgy a dolgozóim mindig minden juttatást megkapnak, Afrikában pedig sosem voltam.
egy hoki egyterű a cél 500-700 között
1 vagy 3 év múlva attól függ átmegy-e még plusz pénz nélkül műszakin az opel