de ha nem érné meg akkor már rég elmentél volna hegesztőnek egy gyárba, szóval nem sirdogálnál meg keseregnél az elvonások miatt hanem valamin változtatnál
felénk nagy divat sírni a 20+ millás merciből hogy nem éri már meg ezt csinálni
és bánatos mert csak egyszer tud elmenni afrikába vadászni
stbstb
a dolgozókat meg halálba szopatja évente 10,5 havi munkabérért dolgoznak mert ugye szabadság az nincs.....
Nem vagyok gazdag, bár nyilván jobban élek mintha a kanapén élném le az életemet!
Mondjuk ezért tettem, teszek is és nem keveset kockáztattam eddig.
Sajnálni sem kell, nekem az is elég lenne ha nem vennék el amit nagy nehezen összelapátolok.
Ugyanis az elvonás, minden kormányhíresztelés ellenére rekord magasságú.
Az is igaz, hogy én szerencsétlenségemre full számlás vagyok.
mert egy sóher geci
legalább tesztelném is a cuccait
azrán amikor reklamálna a vevő csak meg kellene mutatni hogy az a dagadt állat fetreng rajta hónapok óta és hibátlan a cucc
most 2 milla a számla, emiatt lett ez a beszélgetés
eddig csak egy volt
és azt azért tudni kell hogy még mindig csak 40ft egy kw áram(20 volt eddig)
a műanyag golyócska a sok azt mondja pár év alatt 3x annyi lett az ára volt hogy minden szállítmány drágább volt
igazad van mind az 😁 Csak sajnáltatni akartam magunkat. (szégyenlős)Ha már zacskó. Most megyek abaújszántóra zacskóért. A régi cég aki eddig Szolnok gyártotta a régi papírgyár helyén néhány éve tönkrement. Biztos azért mert dőlt befelé a pénz csak kifelé nem. (szemeit körbeforgató) Gondold el ahol 2 milla volt a vellany számla ott most egy csapásra 4-6 milla lett ugyanaz. Úgy hogy hidd el nem örülnek(ujjával nemet mutató)Jó dolog az,hogy a lakossági rezsit nem engedik elszaladni de ettől függetlenül minden termelés többe kerül és végső sorban a legyártott termékek fogyasztói ára is többe kerül.
ismét el kell kezdeni sajnálni a vállalkozókat?
dől kifelé a zseton? akkor befelé is
ismerek olyan zacskókészítő céget ahol 2 milla csak a villany másik kettő meg az egyéb költség
aztán van óránként kb 8 ezer haszon, nem bevétel, hanem haszon
persze ha minden gépük megy
vállalkozó mind gazdag, aki nem az meg miért vállalkozik?
Mert amikor vettem szükség volt rá, van olyan amit utána vettem,de azt igen jó áron szereztem. Ezek a dolgok megvannak és nem kérnek enni az ára meg nem hiányzik sehonnan.
felénk nagy divat sírni a 20+ millás merciből hogy nem éri már meg ezt csinálni
és bánatos mert csak egyszer tud elmenni afrikába vadászni
stbstb
a dolgozókat meg halálba szopatja évente 10,5 havi munkabérért dolgoznak mert ugye szabadság az nincs.....