Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom mire gondoltál.
Te is tudod, hogy én mire.
110 az.
az. majd szépen március 16 után meg rendezik a bérüket. Aztán megint Ők lesznek a jóságosak(meghajlós)
szerintem szándékos volt(gondolkodós) szépen meg volt ez tervezve. Ezzel a feb 15-el még tudtak ösztönözni embereket, hogy menjenek oltakozni. Néhányan még beszopták elmentek. A határidő vége előtt meg lefújták, így most Ők a jóságosak akire lehet tenni az x-et áprilisban. Nem olyan hülyék ám ezek mint amilyennek mutatják magukat(ujjával nemet mutató)
mint ahogy téged sem 😅
ennyi 😁
nyáron meg úgy is szabadságra szokott menni nem?
B2 van most(óranézegetős) Nem csöng le. Rusvai azt nyilatkozta csak nem linkeltem, hogy a koronavírus visszaszelidült nátha szerű megbetegedéssé 😂
😁
Személy szerint én nem örülök neki. Már dörzsöltem a kezemet, hogy feb.15-től oltatlanként ismét a 6 milliós nagy többséghez tartozok(kezeit széttáró)
Mi Hazánk
több gázszámla kevesebb adó
hiszen mindent is leírnak
50 éve ez se lehetett rossz
Ő az egyik. 😂
A másik a vadai. 😂
a széphölgyek meg szájrátétellel
Csak áprilisig kell féllábon kibirnod,jön szent zajos és az apostolai,mindenhol kézrátétellel letsz ingyen minden.Tuti kánaán.
A főnit meg jákob irodája előtt vezetik láncon. 😂
engem inkabb most az érdekelne, hogy a Főni főnöke azt mondta, hogy a világpiaci ár negyedéért kapjuk a gázt, ami most olyan 60Ft/m3. A Főni közölte, hogy Magyarország kapja a legolcsóbban és mekkora királyság Ez ok. A lakosság fizet 80 Ft körül, ok... de a cégek miért fizetnek akkor világpiaci árat, 350 Ft körül? Ilyenkor mi van a kizsákmányoló extra profittal? 😆
Mivel asztmazenecat és fajzert..............
Amígy az összes vélhetően páréves korában kötelező mind ugyanolyan mint a sinopharm.
Azt hogy vonja ki hitbeli meggyőődéssel?
Vagy nem kapta meg azokat?
Ha kínait kapott, igaza van 🤷🏼‍♂️
Nem,az hogy az ipse fixen hiszi hogy bogyo virussal oktatta be magat.
Az evszazad vicce. 😆
ráadásul egy cipős dobozban tároltaxa pénzt amire vastag fekete filctollal ráírta hogy oltási pénz 😂
ha én sumákolok bármin akkor még azvegy millátvse várom meg hogy összejöjjön vinném el bárhová csak ne legyen otthon
Ez a súlyos. 👌
Jobbnál jobb dolgokkal rukkol elő a vezér.
Ez is választási trükk? 😂
Uhhh,ez súlyos............ 😂
Tehát akkor nem az egészség miatt, csak csupán a pénzért és utazásért. Érdekes.