Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja pont erre gondoltam 👍️
Nem tudom! Lehet hogy én vagyok paranojjás, de ebben választási fogást látok.
pedig a májusra történő átváltoztatás pont arról szól, hogy vityáék milyen jólelkűek menjé szavazzá rá 😂
Az undormányosvérfasszopószarcsimbókanyabaszózsírosbajszostetvesgennyeslelküket! 😂
Baszok menni szavazni!!! 😇
Eddig meg azt szajkózták, hogy a két oltás már nem véd.
Akkor most véd vagy sem?
Ekkora lúzereket.
na akkor mind a 2-en meghoztuk az örömhírt a társaságnak.(meghajlós) Zotya sem emelkedik fel hozzánk májusig 😂
https://index.hu/belfold/2022/...
kaptatok 1 kis haladékot. Csak igényt tart a szavazatotokra vitya (szemeit körbeforgató)
Inkább 2000,bár bogyónak jó az 1200as is.
tudom. Bogyóka szépen nekiáll egy 1200 papírral ideje kiadja (kezeit széttáró)
Ahhoz elöbb be is kell csiszolni. Nem úgy van az hogy csak úgy polírral átmegyek rajta aztán el is tünt a narancs.
én vinném baszod de állandóan koronavírusos vagyok te meg fosol(kezeit széttáró)
vagy le kell fóliáztatni. (öcsém a zsír a4-est 8 kiláért fóliáztatta(fetrengős) Normális ember annyiból inkább vesz egy rendes használt autót 😂
na ne viccelj már...
ahogy sedu is írta, spórolnak az anyaggal. Ennek nincs több titka. Lepolírozod utána már fasza(kezeit széttáró)
tájékozódtak és informálodtak(kezeit széttáró)
az enyém be van 2,4 a nagyobba 3,6-an. én benne is alszok ha olyan helyen vagyok pecálni. Berakom az ágyamat már horpasztok is (meghajlós)
valószínű(kezeit széttáró) azért kihagytál még jó pár nevet, (gondolkodós) mert itt nem sokan vagytok akik rajonganak az oltásért(kezeit széttáró) Asszem már csak 3-an maradtatok azok amikor a boltba megjelenik a legújabb oltás már rohantok is érte egymást eltaposva. (taps)
SZABADSÁG???? Baszod örüljön, hogy dolgozhat 😂
van neki benne 2 méter sík felület?
hát kiszámolják a mennyiséget az tuti. Nincs tékozlás, nincs pazarlás, nincs nincs (ujjával nemet mutató)
gyári fény narancsos. Legalább is az én pözsom az. De nem látszik rajta, mert tavaly január óta nem volt lemosva. Mostanába kevés volt az eső így elég dzsuvás(kezeit széttáró) A belső higénia is kezdi felvenni az előző autó formáját(kuncogós)
aki meg mégsem akarná megvenni nem engednéd ki az ajtón amíg nem perkál védelmi pénzt(fetrengős)
tudom pont ezeket az arányokat mondja az én műanyagosom is.
Már nem azért de miért mondaná el? Saját magával baszna ki a kórházba.