Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vettem már én is tőlük. Az alsó polcos szarok amire nekem van szükségem egyébként pont annyiba kerülnek mintha bemegyek a boltba. Csak várnom kell rá 2-3 hetet. Jobban járok ha bemegyek az itteni helyi boltba. Ugyan annyiért megveszem, össze van szerelve berakjuk elviszem 20 perc megvan. Aztán ha a 4 re kell felcipelni összerakva a bútort akkor nem örülök de ilyenre vannak embereim 😅 Múltkor csak az elsőre kellett vinnem oda segítség sem kellett(meghajlós) Most 1 földszinti következik az gyerekjáték 😆 Aztán megint 1 emeleti szintén nem gond. 😅 Szóval mostanába nem internetezek. illetve csak vettem netről 1 egy gáztűzhelyet mert karácsony után ki volt fosztva minden(kezeit széttáró) 65 ezre volt piezóval. + tízezer szállítási költség (fejét fogó). Annyiért boltból ( ha lett volna épen kapható) alul villanyos légkeveréseset lehetett volna venni. Mondjuk albiba nem akarok venni elektromosat 40 éves szar mm fal-ra még ha húzok neki földet akkor sem pláne ha eleve van már bent 1 bojler (szemeit körbeforgató)
Sokat a butor1 ad el,es az vicces,de nem olcso arszinten.Csak mert netes webaruhaz az emberek ugy gondoljak hudeolcso.
nincs azzal baj ha jól pörög. sokat kell tudni eladni belőle. Jobb a sűrű garas mint a ritka forint (kezeit széttáró)
Nem eladni,megvenni minek vetted ha a maset jobb hasznalni?
Az hogy van egy dobozban egy adag jo formaju aluminium az csak pazarlas.
Plane hogy a zero befektett fiallja a nagy penzt.
Nem.De van internet es egy vagon multi,az epulet meg egy rusnya,hideg hodaly.
Nomeg irrealis kepzetek.
A faziskeses kb 4-5 eves az arak tekinteteben a fejekben.
Egy 100ezres osszeg mar nagynak szamit a vasarlonal aki frissen probal a kb 15 20 eves regi helyett ujta keresni.
De az kb a hivatalosan arulhto minimum arszint.
Az alsopolc.Persze van feszbukos marketplaceen 65 ert,de hogy az sajtcetil arulja gari nelkul az afamentest az fix.
Abba nem megyek bele.Vegye meg tole.
nem lőttem nagyon mellé (kezeit széttáró) Én nem tudom de minden alkalmazott azt hiszi, hogy qrva 1 szerű dolog vállalkozni, meg a vállalkozóknak csak dől a pénz. Azt nem akarják látni, hogy dől az kifelé is vastagon.(kezeit széttáró)
Van, nem adom el őket. Semmit nem adtam el.
Ja, csak éppen nincs élete.
Az nem sok....
De akkor meg minek a ketmilliot ero festekpisztoly?
Nezegetni,simogatni,befektetes mint az arany?
Nem, nem azt írtam. Azt írtam hogy nem kell a sajátomat használni.
Inkabb csak 20%,de van ahol 10-15.
Neha belenyulok olyanba ami nem forog konnyen.
hát ez szar én sem csinálnám DE. most 6 alkalmazott járulékostul felemésztene 2,5-3 millát. Annak a nagy hodálynak sem aprópénz a bérleti díja(gondolkodós) A coop nem adja a piaci árhoz képest drágán a bérleményeit, meg gondolom nagy négyzetméterre kedvezményesen számol de szerintem a havi bérlet karistolhatja a millát. Aztán ha télen is csak 10 fokon kell fűteni az is kitesz 1-2 száz ezer ft-ot. Meg aztán van még néhány járulékos költség az összrezsin felül is. 6 alkalmazottal úgy néz ki hogy úgy indul minden hónap, hogy kb. mínusz 4 milla. Én nem tudom mekkora haszonkulccsal lehet bútorral dolgozni, mert nem ismerem a szegmenst.(kezeit széttáró) Még akkor is ha 1 szál konkurencia sincs a környéken az internet állandó konkurenciát jelent és nem lehet mocskos módon árazni, mert a rohadt internet miatt az emberek tájékozottak. Számoljunk 1 tisztességes 30%-ot.(gondolkodós) Azért ahhoz pirítani kell ám, hogy meg legyen a 4 milla.(gondolkodós) És ez még a nulla szint. Valamit szeretne ő is rakni a tarisznyába a hónap végén. (gondolkodós) Aztán minél kevesebb alkalmazott annál több marad a tarisznyába(kezeit széttáró) Ráadásul több alkalmazott nem hoz több forgalmat csak ugyanabból a kasszából fogyasztja a pénzt. (kezeit széttáró) Erre mondják ini, hogy valamit valamiért (kezeit széttáró)
Nem azt mondtad hogy minek,olcsobb a milliomos cuccait hasznalni? 🤔
Sikert csak drasztikusan lehet elérni. Nem lehet utcára tenni? Annál hamarabb lesz megállapodás.
Nyugi van egy pár, többet ér mint a te rozsdaboglyád.
Nem tipikus - annál hülyébb. 😆
A genya.
Feloszlatta.
Nem volt szakszervezet? 😲
😂
több mint 1 millió diák van baszki. Ezeket nem lehet az utcára tenni 1-ik napról a másikra. Basszus tanárok sztrájkolnak nem ávo-sok. Nem a bilit akarják felrúgni csak megbecsülést szeretnének kapni a munkájukért, az elhivatottságukért és jogosan. Mert abból a szar fizetésből nekik is családot kell eltartani.
ha akarod úgy bánok veled(gondolkodós) Azt ugye tudod, hogy a félkegyelműeket lefejezzük egy szalonnázó bicskával? És azt te maximálisan kimeríted 😂
😂 Azt nem mondtad neki, hogy a hülyeség ellen nincs oltás? 😂
én azt is megnéztem az összeset és teljesen logikusan felépítette a mondandóját. A szalámitechnika áldozata lettél te is szerencsére jó néhányunknak azért volt tartása(meghajlós) ezért sem megfélemlíteni nem lehetett bennünket, sem megzsarolni sem édesgetéssel becsapni.(meghajlós)