Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(lábcsókolós meghajlós) basszus Pipi nem gondoltam volna hogy ilyen rendes vagy, hogy azért fizetsz a melósnak hogy neki fizetése legyen, és nem a munkaerőt veszed meg amivel megtermeli neked mindezt fizetéssel, járulékkal, haszonnal együtt. 😂
Ezek a vállalkozók szentek 😍
Pipiiiii!

Elkészült a direkt neked fejlesztett vakcina:
https://index.hu/kulfold/2022/...
A fanatikusak mindenre hajlandóak(meghajlós) Kiáll az elveiért(meghajlós) Becsüld benne(kezeit széttáró) Nekünk csak ilyen zotyafélék jutnak 2 oltással. Ez az a kategória, hogy csinált is valamit meg nem is.(kezeit széttáró) Nem tudja eldönteni, határozatlan, döntésképtelen tehát egy lúzer(gondolkodós)
akkor megint csak csalódnom kellett benned8szomorú) és ez sajnos nem az első eset(kezeit széttáró)
Az rosszabb hogy nyílegyenest beleszálltál,legalabb hazamotoroztál utána 700 km-ről?
én meg 12 éve még csak el sem csúsztam motorral akkor én nyertem? (kérdőjeles)
De nem kötelező. 😂
Magyarok Nyilai? 😆
Nálunk az igi benyomatta a negyediket,most meg meg akar dögleni a marha.
A Barricade nem is volt rajta,pedig az egy tuti álca 😆
Utolsó lesz a faszopulosz! 😂
Hat,ez igy nem,a lidokain szokott fajni,amit a fogam mellett az inybe kapok,de az ilyenkorra elmulik. 😆
Nyugi,te leszel az elso akit ertesitek meg blődi,csak hogy tudjatok rendesen aludni. 😆
A multkor az Olyan 8 eve volt.
majd egy klióval felhúzatjuk magunkat(kezeit széttáró)
A ceruzaelemes vellanydákó fel se megy arra a dombocskára! 😂 😂 😂
na vittek havat a kékesre megnézzük(meghajlós)
biztosra megy 😂
úgy néz ki a helyzet oda lassan semmi nem kell, most borul a bili.
az osztrák seggnyaláshoz kelleni fog a 4. is az is hamarosan meglesz
(meghajlós) csak van valamennyi vér a pucádban(meghajlós) Bent a 3-om(fainat mutató)
aham 😂
Múltkor is kelt feküdt de inkább csak feküdt 😆
Csak elmentél a harmadikért?
Viszont csutortokon este voltam korhazban,azota faj az inyekcio helye,remelem a het elejere elmulik. 🤔
nem a vállalónak
ennyit számláz a cégnek a vezérem

amúgy helyi villanymester 20 ezres órabérben számláz katásként