"Viszont az végképp nem értem, hogyha ennyire tartotok a védőoltásoktól, akkor miért nem húzzátok meg szép csendben magatokat a járvány végéig."
Talán mert nem mindenki olyan megalkuvó, sunyi, számító, gyáva jellem...
Hát Gyerekek...
Olvasgattam az elmúlt 24 órát... és azt kell mondjam, hálás vagyok K. Istvánnak.
Rádöbbentett az igazságra.
olvasom itt a terjedelmes írásait, amit gugli fordítóval rakott be nekünk, tudatlanoknak, és látom, mekkora sikere van itt a "vírustagadók" közt.
Ne haragudjatok, de én erre a szintre már nem tudok lemenni.
Ő elérte, amit akart, idézett etalon lett itt az idióták között... és ti ez simán benyelitek. Én sajnálom szegény hontalant, talán jó szakember, de az ilyen stílustól engem kiver a víz. Osztja itt az észt a népnek, akiket a média megvezet, oldalas írásokkal, szép diagramokkal, de attól, hogy ezek angolul vannak, még faxságok, mint ez az ápolónős. Persze ezeket a kinti fészbukján nem meri megosztani, mert páros lábbal rúgnák ki a faxba, ha rájönnének, hogy alusipkás. Ezért nyomul itt, mert itt megteheti, itt "hálás" közönsége lett.
Semmi személyes nincs ebben ellene, és senki ellen, sőt a kovidhoz sincs köze. Az egész jelenség a lényeg.
Ezt látva, rájöttem, én nem való vagyok ide. Szóval innentől nem "térítek" itt senkit - ha már oltáspárti vagyok - ami nem igaz, sosem voltam az, de ezt is leírtam már párszor, hiába.
Akkor ne adasd be bazmeg, de ne sanyarogjál, ha oltatlanként hátrányokat fogsz elszenvedni a társadalomtól.
(Egyébként sírtok mint a fürdős kurva, de pár területet leszámítva - ahol kötelezővé tették - az égvilágon semmi hátrányotok nincs jelenleg Magyarországon - pedig ívesen leszarjátok a társadalom többségének jogos elvárásait.)
Viszont az végképp nem értem, hogyha ennyire tartotok a védőoltásoktól, akkor miért nem húzzátok meg szép csendben magatokat a járvány végéig. Faszér' kell itt verni magatokat egy motoros fórum COVID topikjában nagy pofával?
Dehogy mondta,csak most próbálsz terelni.
Elmondtam,a vakcina 2 dózis oltásból áll,nem egyből.Te pedig nyomod ezt a hülye rizsát.
Mindig is két dózis oltás kell a 60-70 vagy 90% védettséghez egy dózist meg kell ismételni.Nem egy inyekciót oltanak beléd baszki hanem uszkve 3 hét 8 hét után KETTŐT.Mindig is ezt tolta a média,nem is tohatott mást mert minden rohadt vakcinára rá volt ÍRVA még a mentálisan gyenge leviknek is érthetően hogy KÉT oltásból áll.És nem védőpajzs.
Linkelj már be légszives "A média az elején azt mondta 1oltás megvéd" cikket bárhonnan.
A baj hogy segghülye vagy és nem vallod be hogy szarul emlékszel.
Ebből mennyi az az ember aki a fertőzésből felgyógyulás után halt meg de covid áldozat lett?!
41500 ember halt meg, a sokkal agresszívabb vírusban. De most nem az a vírus van, most egy enyhelefolyású van.
Az omikron ellen a te 3oltásod sem ér egy guriga taknyot sem, tökéletesen mutatja a világ példája, 90% feletti átoltottság mellett is rekord magas a pozitív esetszám. Nagy valószínűséggel ezek a pozitív esetek valamilyen tünetet is produkálnak nem csak próbaszerűen elvégzett teszt miatt ilyen sok a pozitív. Az viszont tény hogy enyhe lefolyású de ez leginkább a vírus gyengülése és nem az oltás miatt.
Ha vannak ismerőseid, elég jól kirajzolódik hogy rengetegen lettek pozitívak de elenyésző a súlyos betegek száma. Mindegy hogy oltott vagy oltatlan.
Illetve, oké, szart sem ér az hogy voltam beteg. Akkor miért lehet hogy nem kaptam el még az omikront ?
De ha a "halálos" vuhani/brit/delta variánstól sem lett semmi baja az embernek, akkor mégis mi a retkes faszomért kell(ene) bármelyikünknek is beadatnia a rég nem releváns "védőoltást"?!?
- Az összes eddigi oltóanyagot az eredeti vuhani vírushoz fejlesztették. Jelenleg sincs más vagy jobb.
- A Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik, a kínai vacak eleve KÉT adagos vakcina volt. Csak a Janssen egydózisú.
- Aki annak idején (szűk egy éve) felvette a KÉT oltását, annak pusztán az idő teltével is csökkent a védettsége (sacc./köbgyök 6-8 hónapos védettséget adtak ezek a vakcinák). Ezt akkor még senki nem tudta biztosan, de a gyártók m / kutatók már akkor is sejtették.
- Azóta a vuhani vírustörzstől már nagyon messze járunk a variánsok miatt.
- Az viszont bebizonyosodott, hogy az időben megismételt (emlékeztető) oltás ezek ellen is véd valamelyest / elég jól. Ha a megfertőződés ellen nem is, de a nagyon súlyos lefolyás / megdöglés ellen még mindig elég jól.
- Az is bebizonyosodott időközben, hogy a fertőzésen való átesés is csak bizonyos ideig ad(hat) védettséget, viszont az új variánsok ellen (főleg az omikron) nem sokat ér.
Tehát a te egy évvel ezelőtti, brit mutánssal történt fertőzésed / átesésed egy évvel később, pláne az omikron ellen guriga taknyot sem ér. Dióhéjban ennyi....
Még mindig nem arról okoskodsz amit mondtam.
A média az elején azt mondta 1oltás megvéd a betegségtől és ez így van. Egy szóval sem mondtam hogy hány dózis kell.
Most akkor a pfizer is már 3dózisú lett ? Vagy 4?
Felesleges veled beszélni bármiről, úgyis addig csavarod, tekered amíg elhiszed hogy igazad és rád hagyja az ember. Most is ez lesz, legyen igazad aztán szarok rád.
Nem tökmindegy hogy miért veszted el a "védettségi" papírodat két hét múlva?
Te azért, mert nem vagy hajlandó oltakozni - Zolink meg keresi a kiskapukat, hogy miért ne keverje a Putyin-vakcinát a Bidenével? 😆
Áhh,a hazudozóbajnok és terelőgép te vagy,még mindig nem mondtad hogy lett egy ket dozisú oltásból egy,limkeld be a "média azt mondta egy kell" faszságot.
azért ezt el kellene már engedni mit mondtak régen az oltásról
amúgy azt sosem mindták hogy egy dózis megvéd, max annyit hogy x százalékban, pl a lzvastra dózisokat azért húzták el 8 hétre mert így optimálisabb volt a védelme
az hogy kell-e harmadik negyedik stb senki sem tudta hiszen ez egy olyan vakcina volt amiről NULLA tapasztalat volt eddig
mist higy az ismeretek nőnek mindig újabb dolgok derülnek ki
aminek a hosszú távú tesztelés során ki kellett volna derülni ha lett volna
ezért is tesztelik a gyógyszereket évekig
szerintem azon is kár vitatkozni hogy hatásos-e mert a statisztikák az oltást igazolják
amin lehetne eszmét cserélni az az hogy szükséges-e, és mikor és kinek szükséges, ennyi ismerettel a vírusról és a vakcinákról
az oltási kártyájoz kötött előnyök, melyik ország mit fogad el, stb idiótaságok meg csak a pénzről szólnak
Nekem nem feladatom, hogy mindenre hozzak mindeki számára elgendö példát, hogy megfordítsam a nézepöntját. Mint láthatod, egész nap tudnám ontani más forrásokból származó információkat, amik szembe mennek az "elfogadottal". Ha valaki akar szekptikus-kételkedö lesz és VESZI A FÀRADSÀGOT kibújik a buborékból és máshol is körül néz. Mások nézöpontját, infót is meghallgatja, feldolgozza. De mint olvashatod, nem tudom eltalálni az igényeket ( nem vagyok újságíró), hogy megfelö hosszúságúra szabdaljam, meg lefordítsam, meg értelmezzem az összes dolgot...Akinek felkelti az érdeklödését az utána néz, nem csak panaleket tolja. Sok esetben napokig ülök egy infón, igyekszem más forrásból is leellenörzni, nem csak beollózom ide az elferített "index" cikkeket mindenféle kontrol nélkül...
"úgy gondolod igazakat ír az elég nagy probléma."
Nézd itt pl azért bátorkodtam megosztani, mert németból is Angliából is ugyan ilyen infókat szedtem össze...söt egy másik heyen ahova szintén feltették ez meghallgatást, ott a comment mezöben magyar példa is ráerösített..., de nem akarlak kizökkenteni. (Nekem is dolgozik kb 5 évtizede az angol egészségügyi rendszerben (NHS) "ismerös")
"Viszont ha a világon van mondjuk 10 millió orvos és abból 9 millió azt mondja ez veszélyes és ezt így kell kezeleni akkor arra a 9 millióra kellene hallgatni nem pedig az 1 millióra aki ellentétesen beszél."
Nagyon szép panel. Németben 400 ezer (!!!) orvos van ebböl ezer döntött úgy hogy külön szövetségben megprópálják maguk függetleniteni a gyógyszerlobbitól. Egy német orvos mire végez és beindítja prakszisát kb 1-2 milliós adossággal vág bele a karrierbe. Elkövetnek mindent, hogy olyan beavatkozásokat ironyozzank neked elö amivel jól lehet keresni, és nem homeopátiás, meg természtgyógyászti eszközökhöz nyúlnak elhiheted... A gyógyszer lobbi finanszirozza a konferenciákat, továbbképzéseket, stb...Lehet a mi kis Hazánk kivétel, de nyugaton ez ilyen "üzlet". Ha nem akarja hogy kizárják a orvosi kamarából, elveszítse az állását mint az a pár orvos aki több száz orvos aláirását gyüjtötte össze ausztriában egy ptrició beadásához melyben hangoztatják az ELLLENVÈLEMÈNYÜKET.
A két év alatt végig ott voltak az ellenvélemények, mert a TUDOMÀNY ilyen!!! Nem csak egy út van!!! Amikor tegnap betett angol orvos mondja, hogy hallgatta kollégát, és sok új dolgot hallott töle az új virusváltozat kapcsán..., de ezekre kevesen kapják fel a fejük, mert örülnek, ha a "lényeggel" tudnak foglalkozni. Ès legtöbb esetben ezt a "bizonytalanságot" hallod ki az "elfogadott" álláspontokból., de mégis ex katedra jelentenek ki, pedig legtöbb esetben csak spekulációk!!! De nyilván aki nem mozog "magasabb" körökben azoknak ezek szent szavak. Pedig a tudomány sok esetben akkor tette a legnagyobb felfedézeseit mikor leküzdötte a dogmákat, paradikmákat, és olyat csinált ami nem lehetséges.
Ès nem, nem hiszem, hogy minden orvos tudja, hogy miröl van szó. A legtöbbe ugyan olyan tájékozatlanok mint a közemberek. Sok esetben meg egyszerübb konfrontáció nélkül söpörni a szart szönyeg alá. A epészetben is számos példa van / volt amit eröltettek, mert az a jövö. Aki felült a hullámra, élvezte az anyagi elönyeit pont leszarta, hogy zsákutca... Szerintem az orvostudomány a kémiával mikrobiologaval és ki tudja még milyen ágakkal kb olyan bonyolult dolog, mint az számítástechnika. Nem hiszem hogy minden számítástechnikus meg tudna tervezni egy több magos procit, legyártani, é utána megtervezi hozzá perifériát, leprogramozni. "Mindenki" szakosodott valamire, de igen persze lehet kiterjeszteni a tudást más irányokba is, de ezt nem mindenki teszi, föleg nem nagyfönökök akik mérnökök felett ülnek. Legtöbb esetben ök leginkopentesebbek a témákban, mégis ök hozzák a stratégiai döntéseket...Az orvostudmányban sem biztos hogy a legképzettebb, leg mélyebb SZAKMAI tudásu kerül mondjuk egy egyetem, vagy korház élére...(szintén egy angol történet alaján merem állítani.) De mikor maga MRNS valóban több évtizedes technológia feltalálója mondja mindeféle kalóz felületen (mert zenzorálták), hogy "NE OLTSÀTOK BE A GYEREKEKET", mert toxikus a kifeljesztettet oltóanyag, és sokkal nagyobb a kockázata az oltásnak mint magának betegségnek!!! Lehet ennél közelebb menni a tüzhöz??? Én saját szememmel láttam a 3 pontba összefoglalt vidóját amiben szó szerint könyörgött...persze mindent lehet ignorálni, hitelteleniteni velemagyarázni, de amikor más irányból is ide vezetnek a nyilak?!
"Megszerkesztesz egy gépet. Miért kellene neked hinni hogy az jól fog működni ha te nem hiszel az orvosoknak"
Hát ez az!!! Hogy nekem sem hisznek, és én sem hiszem más mernököknek, ezért nem terhelem magam, az új jármüvek komplexitásával, mert látom milyen fejetlenség van a fejlesztésen, aztán meg a gyártásban...Ès en sem merészkedek olyan területekre amiben nincs tapasztalatom addig még magabiztos mélységü tudással nem rendelkezem. Kapok ilyen feladatok nap mint nap, hogy dodjak össze egy ilyen olyan gyártócellát robotokkal, itt vannak a skiccek az "expertektöl" ami szerint müködni fog...Aztán belefogok és több oltalról körbejárva több kompromisszum árán kihozok belöle valamit, majd ezt elöterjesztem lebutitva, hogy megértsék a fönökök és az expertek is. Aztán vagy hisznek /elfogadják vagy nem. De 2 évtizednyi szerteágazó gyártási és tervezési tapasztalattal sem fognak bennem vakon bízni! Nem beszélve arról, ha közben változnak a bemeneti adatok, akkor lesznek "jobb megoldások " is... ez a valós élet nem amit itt elö akarnak nekünk adni...
"Egyáltalán mi a te álláspontod az otással és a vírussal kapcsolatban?"
Nekem a következö körvonalazódik. Nem természetes virusról van szó a "furin" hasítás miatt fehérjeszerkezetben. Ès itt hasitásnál valik ketté a virus a szervezetbe hatolva és fejti ki szintén a toxikus hatását. Mely jelenség az oltóanyag tüskefehérje esetében is a kockázatos. Ezért feszegetik, hogy kontroláratlan a bejutatott mennyisüegü tüskefehérje mennyisége, és nem igen tudják megmondani, hogy mi "kapcsolja" ki a tüskefehérjét, hogy most már elég...vannak is kiszivárgott infók, hogy egyes legyártott szériáknál voltak magasabbak a mellékhatások, meg azt is megkérdezte a korábban linkelt 4 tudós, hogy hogyan használható amúgy emberi szervezetre ártalmas anyag az oltóanyagban...még egy elölt virusos oltóanyagnál jól definiálható a szükséges bejuttatandó mennyiség, jellemzöen kikisérletezett, jól definiált hatásáláncról van szó.
(csak egy kis adalék, itt németben bármelyik orvos adhatja emlékeztetö oltást,még a fogorvos is, és infók szerint fejpézn jár érte, mint akkor is súlyos ezer eurokhoz jut a korház, ha valakit "coviddal" befektetnek, és legalább két napot bent van..., minthogy az is botrányt okozott, hogy az elsö hullámoknál a korházak "kamu ágyakat hoztak létre a covid betegek ápolására, mert az után kapták finanszirozást.)
Amúgy állítólag a tözsde beárazta a pfizer papirokat a lassan világszerte egybefüggö intézedések kapcsán...
Ohh,tehát csak pampogsz. 😂
Egy előnyét sem élveztem,bárhol bármit tudtam csinálni,sosem kérték.
Horvát határon tavaly egyszer.
Szóval ez bullshit.
Marad a maszk.Ezt kéne eltörölni,tavaszra szerintem az igazolvány sem lesz kötelező senkinek.
Más?
Mondom hogy felesleges veled bármiről vitázni, most is kibújtál a kérdés alól persze rám próbálod hárítani.
Én leírtam már, a média azzal volt tele hogy egyetlen oltás már megvéd a betegségtől. Aztán jött hogy kettő kell kötelezően. Rádió, tv, jutyub reklámok, Palibácsi nagyon sokszor elmondta.
Kíváncsian várom a számokat azokról az országokról ahol enyhítenek. Azt is várom hogy mit fogsz megint kamuzni
Talán mert nem mindenki olyan megalkuvó, sunyi, számító, gyáva jellem...
https://www.bitchute.com/video...
"de ne sanyarogjál, ha oltatlanként hátrányokat fogsz elszenvedni a társadalomtól."
Most a "társadalomtól" szót elgépelted, pedig életedben elöször leírhattad volna, hogy DIKTATURA (-tól)!!! :)