Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Téged szánunk rá 😄
Rengeteg oltási nap lesz még április 30-ig - csak ne sokat tököljél, hanem szánd rá magad. 😂
Pont annyira mint nálunk az április 30. Kötelező lesz ápr.30ig oltatni? Mégis mi ellen és minek, melyik variáns lesz április 30-án, vagy ők már most tudják hogy akkor mi lesz? A másik dolog hogy minek? Ha annyira életbevágó ez az oltás, akkor miért elég 3hónap múlva beadatni? Egy logikátlan baromság. Szerintem ha valami életbevágó és emiatt kötelezővé kell tenni, akkor az úgy logikus hogy azonnali hatállyal, nem pedig úgy hogy /ezzel életeket mentünk, de elég lesz csak 3 hónap múlva /
És február 15 után? 😂
Farsang.
Bohócnak be tudnak legalább öltözni 😂
Majális!
Nem kell kinyögni, egyből megbukik mert nincs benne a chip a szkenneléskor!
Mi lesz májusban?
Kitolják jövő február 15-ig?
Na épp ezért is vált komolytalanná ez az egész..
Annyit ezután is, amennyit eddig ;)
Mondtam neki. 😂

http://youtu.be/EUT-QTexKbo
Élve vagy holtan 😂
ha megtalálja legalább a HIPÁ-ból jön valami vissza 😂
Azért jó, hogy a gödölli pohi így szórhatja a lóvét az adófizetők pénzéből(taps)
Hamé?Megmondtak hogy jobb lesz a rezsi. 😆
És? 😂
Az, hogy olcsón veszünk az jó… gondolom nem keveset kellett szopni ezért a Főninek 😂
Csak ne basszanak már át megint mindenkit 😂
Vagy Putyin elvtárs nagyon be volt baszva.. még ez lehet 😂
Azért látom, megy a hülyeség 😂
sok sok égecamikorca ruszkik 2 forintért (dollárból átszámolva) adták a gázt akkor 20 forint volt a lakossági gáz ára
18 forintba biztos nem került a szállítás
Csak aprilisig kell varnod,mondom. 😆
Ha világpiaci áron vásárolunk, akkor értem, de ugye nem….
Mondjuk így “rezsi csökkentés sincs”, csak átbaszás, hiszen még a lakossági árakon is kb 30% nyereség van… a cégeken meg közel 500% 😆
Stefanovics Endzsi for prezident. :)
fokhangymával nem volt rossz,csak nyávogott. 😂
Ez a csaj nagyon kemény 😂
Zoliiiii! Pénzes meló van!

https://index.hu/mindekozben/p...
Nem vagy te annyira félkegyelmű 😄
Na jó, Bogyó szerint igen. 😏
én arra gondolok hogy az ilyen és hozzá hasonló idiótaságnak tűnő dolgokkal csak a népet tesztelik
mérik azt a szintet hogy mennyire sikerült " elbirkásítani" a nemzetet
nyugaton sokkal előrébb vannak
pl próbáltak volna nálunk a 90 es években buzifelvonulást tartani, nem sokan távoztak volna annyi vérrel a szervezetben mint amennyivel indultak otthonról 😂
de egy vírus miatti kijárási tilalom se jött volna össze
Nem vagyok gondolatolvasó,de szeretnék az lenni. 😆