Az oltás ami egy tűből és egy fecskendőből áll az egy oltás.Haudozol,menekülsz de pofáraestél.
Kérlek mutass nekem egy olyan médialinket ahol az van hogy a kétdózisból csak egy dozis kell nem több.
Megint elferdíted. Nem a dózisok számát vitattam hanem az oltások számát.
Na de akkor szakikám, keresgess már táblázatokat hogy a finneknél, angoloknàl, belgáknál lakosság arányosan mennyi a pozitív eset és abból mennyit kezelnek intenzíven, ezt vess össze nekem az itthoni statisztikával.
Csak kíváncsiságból mert ők szinte minden szigorítást eltörölnek.
Egyszerűen veled nincs miről beszélni mert hiába írunk tényeket, érveket te csak a demagóg szövegedet nyomod.
Egyszerűen hülye vagy, rád kell hagyni.
Majd a NASA-nak is adja tanácsot az űrutazással kapcsolatban, láttam abban is szakértő vagy.
Most a vírussal kapcsolatos dolgokban is, sőt okosabb vagy mint akik részt vettek a vakcina megalkotásában.
Igazából te egy genius vagy, legalábbis az egód szerint, a valóságban meg…
Mert te tudtál értelmezni egy betűt is belőle?
Hisz csak azt makogod mindig hogy az átesett a szuperimmunis,szemetek,fujj,ne szól bele,nincs családod.
Haggyadmá,segghülye vagy. 😂
De hát az érveket leszarja, mindig ezt csinálja 🤷🏼♂️
A legutóbb is amikor István több hozzászólásában is elég komoly érveket írt, simán el sem olvasták a nagy vírusszakik 🤷🏼♂️
ez az ápolós nekem is fura, fenntartásokkal kezelném addig amíg nincs róla több info
de azért voltak ettől jobb statisztikák is
pl a vivanature tv-ben elhangzottakkal is így vagyok, megnézem elraktározom és majd lesz valami....
Hát ha te ezzel az "ápolónővel" azonosulni tudsz és úgy gondolod igazakat ír az elég nagy probléma. Az biztos, hogy mindenre van magyarázat és ellen magyarázat is példa meg ellen példa. Viszont ha a világon van mondjuk 10 millió orvos és abból 9 millió azt mondja ez veszélyes és ezt így kell kezeleni akkor arra a 9 millióra kellene hallgatni nem pedig az 1 millióra aki ellentétesen beszél. De ez olyan kb hogy mondjuk te gépészmérnök vagy. Megszerkesztesz egy gépet. Miért kellene neked hinni hogy az jól fog működni ha te nem hiszel az orvosoknak, hogy az oltás hatásos? Egyáltalán mi a te álláspontod az otással és a vírussal kapcsolatban?
Csak bogyesz elég durván bánik vele. Egyrészt ridegtartásban van mert, hogy nincs garázs, másrészt még 120-at is megy vele széthajtja szerencsétlent (kezeit széttáró)
k istván elég sokmindent feltett mostanában
és nem szakacsi sanyi vagy matiz nagypapi szintű emberek készítették
ha nem csak trollkodnál akkor ezeken kellene gondolkodnod 😉
asszony külső helyszínen dolgozott parkoló pályára tették. Most röhög az állami cégen a többiek kapták meg a munkáját (ketten) abból az egyik fel akar mondani.
No,tehát halvány lila fongod sincs semmiről.
Néprajzos dipoval kecskemét alsóról osztod a megfellebbezhetetlen kijelentéseidet.Aztán leírod hogy nincs,nem is néztél utána csak úgy megmondod a tutit.
Pont olyan mint a csálé kerítés és a bűnronda csempe.
Bullshit. 😆
Legalább tennél fel valami kamutanulmányt.De ahhoz meg hülye vagy. 😆
ha csak 2019-ben letetted volna a cigit sokkal védettebb lennél mint most a 3 oltással
de ez ugye nem megy mert mindig mástól várod el az áldozatot azért hogy neked jobb legyen
mondjuk van benne valami (gondolkodós) Zotya teljesen hülye de annyira még sem, hogy ne tudná szívatni a többit(kuncogós)
Szerintem rég rá jött Ő is, hogy az oltás 1 zsákutca. Csak hát ezt nem meri itt felvállalni mint a másságát sem 😂
Nekem egyébként teljesen mind1 a média mit mond erről a vírusról (kezeit széttáró) Én azt látom, hogy lett 1 náthaszerű vírus, ami most már kiderült, hogy évtizedekkel ezelőtt is volt és fertőzött minket valamelyik változata. Aztán ez a vírus 99,5 %-ban nem okoz különösebb problémát lefut mint más hasonló betegségek a szervezetben. A maradék fél százalékban viszont igen.(kezeit széttáró) nem tudom ez kiderült e már, hogy ez a fél százalék mitől reagál rosszabbul erre a vírusra mint a többi ember. (kezeit széttáró) Annyi viszont bebizonyosodott, hogy erre a a vírusra és mutációra az eddigi vakcinakísérleteknek semmi féle ráhatásuk nincs.(kezeit széttáró) Lehet bármilyen az oltás lehet akárhány a darabszám aki fogékony a vírusra az bizony nem ússza meg oltással és oltás nélkül sem. (kezeit széttáró) Nos nagyjából itt tartunk. Aztán ha ez nincs felfújva, nagydobra verve az emberek nincsenek megfélemlítve, oltásokra rákényszerítve már rég élnénk a megszokott életünket, ahogy előtte is. Járványok jönnek, járványok mennek. A legnagyobb baj, hogy túl okos akar már az ember lenni. Aztán a feltartóztatásból láttuk mi lett(fejét fogó) Bedőlt a világgazdaság ami még több évig akár évtizedig érezteti hatását. emberi életek mentek tönkre és még nem tudjuk mennyi fog ha ne adj isten tényleg van olyan oltási mellékhatás ami maradandó és súlyos következményekkel jár (kezeit széttáró)
Szóval vannak dolgok amire az embernek nincs nagyon ráhatása a világban. Persze van az a pénz amiért el tudják az emberekkel hitetni, hogy még is (kezeit széttáró) Ott van mindjárt a természeti katasztrófák. Ezt a nagy okos fejlett földi társadalmat 1 vulkán el tudná pusztítani néhány év alatt. Meggyőződésem, hogy 1 járvány is képes lenne erre.
Ok maszk kell.Más?