Inkább bogyónak adassuk.be a negyediket, hogy virágnyiláskor idöben hozzájusson az ötödikhez 😆
Különben mindenki meghal, tele lesz a kórház, és nem lesz pap aki temessen 😄
Na de akkor miért nem adattad már be ?! Mindenkepp nyertél! Ha elfogadják mehetsz simán, ha nem fogadják el akkor van időd beadatni még kettőt hogy ne kelljen a negatív pcr teszt amikor belépsz labanciába.
Na, terelés helyett válaszolj inkább, miért nem adattad még be a harmadik oltásodat ?!
Debilke.
Pont arra baszott szpunyik elfogadasra varok.Baszott hulye vagy.
Maga az anyag el van fogadva,gyartastechnologiai szabvanyegyeztetes van.
Magyarul politikailag kesleltetik.
Tavasszal meglesz,es egy fajzerel lehet menni.
Felfogtadt te baszotthulye kolok?
Tehat nekifutok ujra.
Ket eve egy otast sem vettel fel.
Belinkelsz egy infex cikket ahol egy virologus szerint kell egy 4.Nem kormanyzati rendelet,egy virologus.
De az elsot,masodikat ect. Sem volt kotelezo.
Nem is vetted fel.
Meg mindig nem kotelezo,csak javallott.Kobcertre februarban nem mehetsz mert nem ervenyes a vedettsegid.
De a coviddiktatura tombol.
Nalad.
Aki egyet se vett fel.Igaz tenykent kozlod hogy fel kene venni.
Hogyneertenem.
Elmondom miért mondtam hogy ne áruld el hogy van oltásod. Ismerős haveri társaság, oltott oltatlan vegyesen. Közös program után majdnem mindneki beteg. Gyorsteszt sorra pozitiv, aki elmondta hogy van oltása attól vettek pcr-t, ami negatív lett 🤷🏼♂️ Sanszos hogy a statisztika miatt.
Ma a rendelőben volt vagy 5 kovidos... ebből 2 lett (+), 3 direkt nem akart tesztelni, mert ugye akkor karanténba kell mennie - és az orvos nem kötelezheti. Egy volt beoltva közülük.
Nem vagyok beoltva!
Te tényleg sportot űzöl abból, hogy hülye vagy??
Nem tudok nem személyeskedni, ekkora értetlenkedés láttán!!
Mivel az agyad szövegértésért felelős része láthatóan nem fejlődött ki, ezért nem lehet veled párbeszédet folytatni!
Tényeken lépsz át, figyelmen kívül hagysz dolgokat, szelektálsz, csúsztatsz!
Mint említettem, tökéletes politikus lennél!
Ha csak sima otthoni tesztet csinálsz az nem is fog pozitivat mutatni… irány az orvos! De ne mond hogy 3oltásod van mert egy pozitiv gyors után simán kérnek egy pcr-t ami negatív lesz 🤷🏼♂️
Különben mindenki meghal, tele lesz a kórház, és nem lesz pap aki temessen 😄