Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van ez: mire megszoknánk és megszeretnénk a Delta-variánst, addigra a genyák kitalálnak egy újabbat (most pl. az Omikront). Tiszta fogyasztói társadalom, ugye?
Csak az osztráknál számít 1oltásnak!! Oda meg amúgy sem szandékoztam menni 🤷🏼‍♂️
De nem is boldogulnak jobban mint egy éve 😄
Csak nézz körül a világban, mindenki nem hazudik!
Az most valamiért nem fontos nekik.
Javulni fog. Egy janssen amugy se ér lofaszt se max délre, de ott hátha amugyse kell.
Nem titok hogy ha nem javul a helyzet akkor beadatok egy janssent, a pcr-t meg ha kelleni fog, megoldom. 🤷🏼‍♂️
Levi ha beadatja felkophet es alaallhat. 😆
Szoval megtiltanam. 😆
Fenét. 🙂
Már itt van,és ez tarolni fog így vagy úgy.Aki idáig megúszta ,most nagy esélye van egy nyűgire. 😐️
De neked is, ha Orfűnél messzebbre tervezel a nyáron. 😆
Amugy én nem is irtam semmi tényszerüt, ti fostatok tele négy oldalt szük fél nap alatt 😂
Veled meg amugyis olyan vitatkozni mint sajtreszelövel rejszolni 😅
Szerintem is 😄
Pragmatikus.
Csak annyi tenyszeru hulyeseget s dogmat irtok le hogy attol kesz vagyok.
Mondom hogy 4x doglesztobb virus kene es kuss lenne. 😆
Kásler kontrázik
https://444.hu/2022/01/10/olyan-magas-halalozasi-csuccsal-szamol-kasler-az-otodik-hullamban-ami-meghaladja-a-most-oszi-vesztesegeket
Ejnye ejnye........eddig azt hittem meggyözödéses vagy 😆
Igen.
https://www.portfolio.hu/gazda...
Egy ujabb nézöpont......
Mindenképp el kellene kezdje beadatni… ez a pfizer kell neki, mégsem adatja be, nem tud érvet mondani hogy miért nem 🤷🏼‍♂️
Na tehát ilyen amikor nem tudsz érdemben válaszolni ?
Negyediknek meg ötödiknek is 😄
Múltkor megvolt a hatot egyszerre, szóval bogyónak mehet a hat adag, biztos ami biztos.
És melyik a fontosabb? Mert akkor ezek szerint kivársz hogy elfogadják az oroszt hogy aztán kérd a következőt és mehess,tehát fontosabb mint a család.
Lattad bogyo tudejet.
Szerintem kidobott 20 dodo lenne.
Nem,igazabol csak a gazdasag megakasztasanak elkerulese a lenyeg,es a meg huszezer halott szarul mutatna az ATV-n.
Valojaban szep suttyomban az atfertozodes ES vakcinacio a lenyeg.
Minnel kevesebb lezarassal.