Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, dumál mellédumál, de valahogy a harmadikért még nem ment el.
Köszi,majd írogatok hogy alakulgat a dolog.
Ellenkezőleg
Tehát nem tudsz választ adni, csak kitérsz a válasz adása elől! Ez igen, ez ám az érvelés.
Mert a labanc… a labancnak mindenképp kell, ha beadatod és elfogadják a szputnyikot akkor jo vagy, ha nem fogják elfogadni, kezd adogatni magadba a pfizereket hogy nyárra meglegyen a 3!
Na tehát miért nem adatod be?! Csak jól járhatsz vele!!
Azt is kötelezővé tették?! 😮 A szemetek! 😆
Nálatok volt körszakál botrány?
Mielőbbi jobbulást kívánok! Ha Covid, ha nem. Kitartás!
Srácok,mielőtt segberúgjátok egymás a neten keresztül,mindenki azt csinál amit akar.Most valami történik velem ,valamivel tompánban de még mindig fáj a fejem.És folyik az orrom.Nem tudtam reggel dolgozni menni.A fájdalom vándorol a két halántékom között.Az infra lámpa a legjobb,ami egy kis javulást eszközöl.Múlt héten hétfőn beszéltem egy kollégával,aki estére covidos lett.Csütörtök éjjel már nem tudtam nyugodtan aludni a pici fejfájástól.Szombat délutánra erősödött bikára.Netet olvasva stimmelnek a tünetek,de a teszt nem mutatott pozitivitást.
Debil vagy,leirtam.
Gyerek!!!
Én arra írtam, hogy abban már kanyar van ha valaki alkalmival szeretne dolgozni egész évben, mellékállásban, mint a legtöbb tűzoltó. Mert a legtöbbünk, mint ahogy írtam én is, kétszer annyit dolgozok.
Remélem eljutott már a tudatodig????
Hát, eléggé sereghajtók vagyunk. 3% a halálozás aránya, egálban a ruszkikkal. Ukránoknál ez 2.65% tája, lengyel 2.3% környéke, a többi európai ország 0.9-1.6% közt van. Még India is 1.3%, bár amilyen higiéniájuk van, atomstabil lehet az immunredszerük.
Nyilván benne lehet az is, ami korábban elhangzott, hogy sok esetben az is Covid-halott papíron itthon, aki valójában nem. Ugyanezt a ruszkikból is kinézem.
Na, szóval csak kerülöd a választ! Miért nem adattad még be a harmadik oltásodat ?!
No,szoval,kerulod a valaszt.
Hanyadik kozmtelezo ment le?
Honnan tiltottak ki nelkule,mikor is kotelezo a 4.,stb?
Vagy ezek is csak a "lengetik" meg "majd ha" fele dolog?
Vegulis volt eddig erdemi hatranyod koncertlatogatason kivul?
Mert nekem ket ev alatt egy hotvat hataron kertek,meg egy osztrak hatoron.
Itthon zero.
ukránoknál is lényegesebben kevesebben haltak meg 20% alatti oltással......
Miért mondasz ilyent? pontosan 20 másodperc alatt meg lehet találni a szükséges adatokat.

https://www.portfolio.hu/gazda...
Aha, mit hisztizel? Pfizert elfogadnak. Adasd be gyorsan az első pfizeredet hogy időben meglegyen a 3mire indulnál! Nem kifogást kell keresni, irány oltakozni!!
Hagyjuk!
Mazsolázol s csak azzal foglalkozol, amire szerinted frappáns 😭 "választ" tudsz adni!
Kisnyulert.
Mar mondtam,labancok a labor,rajuk varok.
Hanyadik kotelezo oltasnal tartasz?
Ha csak nálunk kellene oltakozni, akkor tuti hazudnának. 😆 De Ausztriában, Olaszországban, Németországban sem jobb a helyzet - ott több a korlátozás (is), viszont jóval kevesebben halnak meg.
nem vagyok oltás párti, de azért annyira gondolkozzunk már hogy amit x hónapja mondtak és utána változtattak rajta az csak azért van mert az eltelt hónapok során ismeretekre tettek szert
szóval teljesen értelmetlen arra visszamutogatni mit mondtak fél éve egy éve meg még régebben
ezért mondtam mindig hogy NULLA ismerettel indultunk ebbe a vírus-oltás mizériába
azóta egyre több ismeret van, évek múlva meg még több lesz
és ez teljesen független attól hogy mit ér az oltás
Ha ilyen nagy a szád, miért nem adattad be a harmadikat ?!
Megegyszer,hanyadik oltasnal tartasz? 😆
Neked tenyleg kevesbe fazik a fejed a seggedben?
Mondom,tipikus szektas hozzaallas.
Lengetik?
Megkerdezett az index egy virologust.
O mondott 4 honapot.
Megkerdezik MUZ virologust o mobdja lofaszt egyet sem.
Mostakkor melyik a kormany allaspontja?
Na a masik hogy konkretan TE meg a hisztis picsa levi hanyadik oltasnal is tart kotelezoen?
Nehéz?
Autót vezetni tudok, a nagy spriccelőssel kell előtte mennem pár kört. Aztán az, hogy hogyan kell kiteríteni a slagot, azt láttam a tévében, leteszik és kigurítják. A tűzcsapra csatlakozást kicsit gyakorlom, az talán nem lesz gond. A fecskendőt elől mindig ketten fogjuk, akkor nem lököget ide-oda a nyomás, a tűzre spriccelek nem mellé, égő házba meg a kurva anyja menjen be.
(Tudom-tudom, majd ha én leszek benn... ezt ne írd le, majd úgy teszünk, mintha leírtad volna.)
Aztán amikor elaludt a tűz, a közfogisok összetekerik a slagot.
Nemrég még a harmadik is vizionálás volt, most meg a negyediket "ajánlják":)
Értem én, hogy kevésbé fázik a fejed, ha a seggedben tartod:)