Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nem az oltásba halt bele, hanem a hatástalan vakcina miatt nem volt védett a Covid ellen. Ha még élne, akkor neki kellene felvennie kérdés nélkül a 2 Pfizert, és erre azóta már meg is lenne a lehetősége. Szeptemberben megkaphatta volna az elsőt, most meg a másodikat.... Egyébként gyanítom, hogy a harmadik oltásra jelentkezők között a többséget éppen ők (a kínaival, orosszal) oltottak adják. Nekik egyszerűen "muszáj" felvenni, ha túl akarják élni a járványt.
Arra akartam utalni, hogy egy oltási kampány kellős közepén (?) nyilván nem fogják propagálni a mellékhatásokat!
Több forrásból viszont kiderült már néhányszor, hogy a valóság köszönőviszonyban sincs a hivatalos adatokkal.
Amúgy vicces, hogy pár éve még egyöntetű vélemény volt az, hogy a média folyton manipulál s a politikusok hazug gazemberek.
De most, a "világjárvány" hatására mind az igazság bajnokává változott! 😂
Én se kaphatok Lidocaint a ritmuszavaraim miatt, de azóta már sokkal fejlettebb érzéstelenítők vannak - igaz, jóval drágábban. Szólni kell előtte a dokinak, és kész. (Szegény ha nem tudta hogy beteg, akkor sajnos pechje volt...)
Nekem van egy fogorvos barátom, egyik betege a székben halt meg, a lidokaintól... kínos egy eset volt, sokáig járt bíróságra, de nem marasztalták el. Az embernek volt valami érzékenysége vagy szívbaja, de nem is tudta így persze nem is mondhatta.
Szóval minden oltás veszélyes... vagy Lidokain nélküli foghúzás legyen? Az jó lenne? 😅
"pár AstraZeneca-val oltotton kívül soha nem említettek oltástól meghalt embereket,"
😂 😂 🙈 🙉 🙊
Kezd nem alkoholista pancsernek lenni? 😂
Dicsak, lassan kezd megtérni 😆
https://www.portfolio.hu/gazda...
Akár amikor a bevásárlóközpontban visit mer nem vetted meg neki a csokit. 😆
Rögtön a kijáratnál kapják el.... 😆
A születés után? 😅
rómában a családfőnek korlátlan jogai voltak a családtagok felett
ehhez képest a mai legdurvább dolgok is csak babakacaj....
Ugy mint most a védettségel?
Ezen csak te rugózol. Még a macskád is beoltatnád úgy hogy ki se mozdulsz 😃
Van amerikában néhány állam ahol korlátlan abortusz van, talán 6-7, mind libsi állam.
Azt irja az USA Today, hogy 24 hetig okes, utana csak akkor, ha az anya elete veszelyben van (allitolag valami FB alhir/csusztatas a 9 honap). Ez NY.
A tobbi allamban jellemzoen a 37. het a vizvalaszto, illetve Alabama a masik veglet, ahol akkor is tilos, ha nemi eroszak folyomanyakepp vagy aputol, testvertol terhes a no. Szep egy hely ez az USA...
Ne abból indulj ki hogy te mit hallasz és olvasol. De ebből a szempontból tekjesen mindegy mekkora számról beszélünk, ha csak 100,akkor 100.
Pedig asszem new yorkban pont a testhez valo jog miatt atment.
Inkabb harapna ra egy duplacsovure aki ezt attolta.
Azt erosnek erzem, de a ~12. hetig szerintem oke. Ezt nem az en dolgom megitelni, hanem a tudomanye es a joge.
Ezt csak az ő orvosaik tudják. Meg kell nézniük, hogy az oltásba belepusztult emberek milyen betegségben szenvedtek.

De egyébként teljesen fals adatokkal számol, szerintem szándékosan: Ausztriában a lakosság igen nagy része oltott (70% körül ha jól tudom), és pár AstraZeneca-val oltotton kívül soha nem említettek oltástól meghalt embereket, pedig már 7 ezer halottnál kellene járniuk (Eddig az egész járványba 14 ezren haltak bele náluk). A maradék 30% oltatlan beoltásakor sem fog több halott "keletkezni", főleg hogy a kockázatos(abb) Astrát ők már egyáltalán nem használják.
De kik azok?
Esetleg abotusz 9 hónaposan is.....
Hat, mond valamit a faszi. Annak fenyeben, amit ma az oltasrol tudunk, plane.
Ugyanakkor sajnos nagyon sokminden van meg, ami alapveto jog kene legyen, de sajnos nem az. Pl. fegyvertartas, eutanazia, esatobbi...
Hihetetlenül soknak tűnik az a szám. De gondolom volna rá - alkotmányos - megoldásuk, hogy akinél magas az oltási kockázat, az mentesülhessen.
Egy érdekes dolog van benne, ausztria. Emlegetik ezt a 10ezer embert aki az oltás miatt meghalna.