Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos most a többire nem jutott időm. Bár ha ide ennyit írtatok akkor a többi ma üresen maradt 😅
16 oldalra kénytelen vagyok rövideket válaszolgatni. (kezeit széttáró)
16 oldalt szartatok teli hülyeséggel. 8fejét fogó)
Miből gondolod?(meglepődős)
ma később volt a gyógyszerosztás(pirulós)
Nyilván nem hazudik mindenki s nyilván nem egy globális terv?
Persze, hogy nem!
Alusipka, laposfőd, csak gondolkodni ne kelljen!
Ő nem fogad(ujjával nemet mutató) nem éri meg már a végét(kezeit széttáró)
Zoli, ezt csak neked! 🤑
ENSZ-főtitkár: a világon mindenkit be kellene oltani
engem(megdöbbenős) Engem miért(kérdőjeles)
te meg mit adod már elő ezt a nagyhalált? Tessék már férfiasan viselni mint mindenki más. 1 marék c vitamin 1-2 d vitamin minden nap azt kihevered(csók)
akkor neked már 2 heted se lenne8óranézegetős) Most még pont annyi van 😂
ebbe egész biztos vagyok(kezeit széttáró)
na ezért nyer a mi hazánk(meghajlós) Vityáék csináltak most nekik 3 millió potenciális szavazót(fetrengős) 😂
Családunkba ez az arány fordított volt.
nekem nem mutatta. Se a feleségemnek se édesanyámnak azért(kezeit széttáró)
az otthoni teszt nem is fog.
R.I.P
pl. hónapokig nem mehettünk se színházba se könyvtárba(kezeit széttáró)
akkor azt mond meg inikém miért van az, hogy minél több az ismeret annál kevésbé akarják megoldani a problémát? Jelenleg az eddigi ismeretekkel teljesen ellent mondó irányba tartunk(gondlkodós)
ha az ilyen rozzantak mint te feldobnátok végre a pacskert minden megoldódna(gondolkodós)
meddig akarod még húzni? Hiába menekülsz úgy sem kerülheted el a sorsod(fetrengős)
😂
Minek? Olyan virus ellen akarnak oltani ami már nincs is. Ezek hülyébbek nálad is(fetrengős)
lesz. korábban küldik szabadságra idén a vírust(óranézegetős) az intézkedést meg gyorsan visszavonják 😅
kezdő havi nettó 2,5 millerért én vállalom(kezeit széttáró) De csak ilyen telefonos ügyeletet(kezeit széttáró) nem fogok a slaggal szaladgálni meg létrán mászkálni meg balesetekhez járni(ujjával nemet mutató) azt meg is kellene fizetni(kezeit széttáró)
érdekes(gondolkodós) nálunk kevés kivétellel mindenki oltott volt mindenki el is kapta mindenki szarul is volt(gondolkodós)
ha nem mégy a 3-ikért zotyám pont olyan mint ha 1-et sem vettél volna fel ezt kitotózták a királyodék (gondolkodós) Február 15-ig ha nincs meg a 3-om kénytelen leszel átállni hozzánk 😂