egy helyi kozmetikus csaj szerint elég sok nőnek van mindenféle fájdalma az oltások óta
izületi meg izom fájdalmak olyanoknál is akik irodában vakargatják a seggüket egész nap
nyár óta panaszkodik a vendég sereg egy része
Jobb martirnak lenni az ugyert,mint o2 palackra kotve fuldokolni halalig a szenfekete tüdőd miatt.
A sracoknak meg kell egy nemileg mozgaskepes fedezek.
Win-win.
Tuti csinalnak neked aranyszobrot mint floydnak. 😂
Uraim borzalmas éjszaka van a hátam mögött.Valszeg megfáztam a műhelyekben csütörtökön.Tegnap még egészen jó voltam a motor vásárlásnál délelőtt.Délután totális orrdugulás,fejfájás.Semmilyen italpor nem segített.Lázam nincs,nem köhögök,nem fosok,nem fáj a torkom.Reggel ettem ,majd flektor bevétele után jobban érzem magam.A feleségem teszteli az egész szociális dolgozót,hát csinált rajtam is .Szerencsére negatív.Azért megjegyezném ,hogy két hónapja kaptam a harmadik oltást.De már sokan mondják,hogy nem jelent semmit.A negyediket kihagyom.
Mint modtam,o1g nem szokott a falig menni,siman visszacsinal mindent ha szeles ellenallas van.
Lasd internet ado.
Ha csak par marginalis zakkant tiltakozik az sm-en az nem tetel,szoval szervezkedjetek erosebben,es meg lesz a megoldas.
Nem eleg az hogy morcogsz es szavazol.
Legyen lazadas,de bogyot toljatok elore,kapja ő az elso sorozat gumilovedeket. 😂
En sajat csaladi tapasztalatot osztok meg kb 20 fo.Beteg se volt.senki.
Nalad?
Volt mindenki,pipi,kawa mindenkinek volt akinek kellett segitseg,aggodas,es nem csa egy kohogos 3 nap laza natha.
Ennyi.
Regota nem linkelek be semmit.
Felesleges barmit belinkalni mert csak az a mediacikk jo ami igazol,ami nem,az szar.
Meg valogatok melyik jo a kenyszeres labancnak,es kivarom mit talal ki nyar elejere.
Hát ugye ezt meg is lehet fordítani, te pont ugyanezt csinálod. Miért nem adattad még be a harmadikat? Mert rájöttél hogy átbasztak vele, csak ezt gáz lenne beismerni?
nincs itt baj vele csak másképp számolnak
asszony ismerőse a kiskunhalasi kórházban dolgozik ő mondta aki meghalt mind covidosként halt meg
esetleg az nem akit elgázolt a busz és 3 végtagja leszakadt
ez az első hullámnál mondta még
izületi meg izom fájdalmak olyanoknál is akik irodában vakargatják a seggüket egész nap
nyár óta panaszkodik a vendég sereg egy része