Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a kúrva alusipka!!

https://www.sciencealert.com/s...
Még csak az sem kell hozzá.
Akkor kell menni mikor az ingázók is mennek. Semmit nem kérnek, engedik a forgalmat.
Á, elég, ha azt hazudja, hogy dolgozni megy. Kamu munkaszerződés elég. A labanc szigorú, de ha a kitiltott balkáni munkások helyett dolgoznia kéne, akkor egyből engedékennyé válik... 😂
Szerinted? Ha a saját lakosságától kötelezően megköveteli az oltást? 😆
Beenged a labanc?
Talán, februárba.
Mesz a labanc rokonokhoz?
Bizonyitja hogy tulok vagy.
Valahogy az az érzésem hogy pcr-el ugyanúgy lehet majd utazni.
Nahát, akkor én szidtam a legdurvábban. És akkor most eret vágsz vagy mi?
Meg van 4 honap,a gorogoknel a nyuggereknek 100 eurot kell fizetni havonta ha nem veszik fel a harmadikat.
Nyarra mind covidnacibb lesz o1g nel.
Csak az osztrákok!
Mire nyar lesz elfogadjak a russzkit is.Plusz fajzerrel. 😄
A janssent mar harmassaval akarjak adatni,de minimum ketto.
Konzuli szolgálatok érdemes végig olvasgatni. Pl ausztriát és Horvátot, két merőben eltérő álláspont, az egyik hiperszigorú a másikra szinte mondhatjuk hogy tök laza.
Az EU nagy részén 3 oltás (vagy két Janssen) + 270 nap az érvényessége az EU-s oltásinak. Legalábbis decemberben ezt írták mindenütt.
Ja és még ami eszembe jutott, a 3.oltáshoz kötni mindent. Ez szerintem teljesen logikátlan, nem x-edik oltáshoz kellene kötni hanem egy szavidőhöz ha már nem lehetséges az antitest vizsgálat.
Nekem ezért nagyon nem korrekt amiket kitalálnak és szabályoznak.
Ha azt mondanák, hogy az első kettő után mindegyik oltás érvényes hasraütve mondok egy számot, 1év. Arra azt mondanám korrekt mert van olyan aki eddig hiába akarta nem adathatta be, terhes beteg stb akármi. Vele szemben ez teljesen inkorrekt hogy sokadik oltáshoz kötik.
A tervem az, hogy beadatok 1db Janssent. Ezzel és egy negatív pcr-rel mehetek nagyon sok országba. Várok még, kivárok mert amit a fidesz bejelentett, nagyon szélsőséges, nekem vanegy olyan érzésem hogy ezen enyhíteniük kell mert sokaknál ki fogja verni a biztosítékot, mint pl Pocsesnél is pedig ő csak racionális.
Na tehát, meglátjuk hogy alakul a helyzet, milyen feltételek szükségesek a különböző országokba és az alapján mérlegelek.
Mindegy én mehetek az biztos 😂
Bogyo,ha most kezdi es eletben marad ez a hulye szabaly akkoris elkesett.
Bar nem vagyok biztos hogy bevezetesre kerul.
Lehet visszavonjak.
Volt ra pelda.
Dehogy terelem.
Jellemzem az ipset.
De te se voltal az az elfogado baratsagos emberke.
Csak egyszeruen el kellett volna engedni.
De nem,ez is egy jellemre vall.
Csak azért írtam, mert a 3 oltás felvételéhez 5 hónapra (1 + 4) van szükség, tehát ha nem kezded el időben, akkor egyszerűen nem jöhet össze.
Most ha a pinkedlire tereled magadról a témát, akkor az olyan mintha nem is lenne igaz hogy barátok nélkül életed a sportmotor fórumokon ?