több ezer euró ott a nyugdíj. Nem fogja földhöz vágni havi 100 juró(kezeit széttáró) Vígan kifizeti legalább nem basztatják. én is kifizetném ha ezzel a többi oltásrajongó pofáját be tudnám fogni (kezeit széttáró)
dopmen elmondta a faszát az oltáskártyáról. Szóval a lényeg az, hogy nem számít ki a védett és ki nem(kezeit széttáró) ennek semmiféle jelentősége nincs már. (kezeit széttáró) Itt már csak annak van jelentősége, hogy van-e oltásod vagy nincs(kezeit széttáró) Az mind1, hogy 3 oltással fertőzöl mindenkit senkit nem érdekel. De ha meg van minden kapu nyitva. (meghajlós)
Fogalmazzunk pontosan
"nyári szabadságra küldik"
Bár ha nem vitya nyer nem tudom mi lesz(gondolkodós) Zajosék meg tudják-e kérni a vírust, hogy szabadságolja magát(gondolkodós)
Mondjuk 1 mi hazánk túlsúly száműzné örökre(meghajlós)
te nézted a dopenes vidit amit linkeltem. (kérdőjeles) Arra gondoltam Őt te is többször linkelted, hogy nézni szoktad. (kezeit széttáró) Ha megnézted esetleg ahhoz mit szólsz amiről beszélt?
ha alaposan végiggondolná szerintem igen(gondolkodós) Az állatokkal történő fajtalankodása miatt állatkínzásért börtönbe zárnák. (kezeit széttáró) De mivel bevallottan buzi azonnal fel is mentenék (kezeit széttáró) tehát semmi veszítenivalója nincs 😄
Azért bazdmeg, mert az az arc, tudod Kerry Mullis, aki FELTALÁLTA, egy egyórás előadásban ecsetelte is, hogy miért!
Ha még nem vették le, fent van a jutubon.
Ja és tök véletlenül elhalálozott, ja és az egyik linkem arról szól, hogy az FDA kivonja a PCR-t, mer nem fasza.
Édes jó Istenem!
Ez most komoly?
Tényleg nem zavar az ötmilliárd olyan tesztekért melyek NEM alkalmasak arra amire használták.?!
Ráadásul kimazsoláztad a "leglényegesebb" hírt😁
Az alusipka itt európában még megmarad sőt emelik a tétet 😂