Ha szorul a hurok, negyediknek ezt kérem.Az elején csak a kijárási tilalmak miatt szorult vissza a vírus,de most irgalmatlanul terjed.Félek megint az lessz.
Arra várhatsz! Az Omikron ellen az sem ér guriga taknyot sem, akár csak az én első két Astrám.... (viszont ez utóbbit elfogadják). Ha eddig nem fogadták el, akkor ezután már tuti nem fogják (miért is tennék?)
Az a baj, hogy hiaba van 6 millio oltott magyar, esetszamilag majdnem ugy nezunk ki, mint tavaly februarban, amikor meg kijarasi tilalom is volt.
Noch dazu ugye az oltott is le tud betegedni es ha orvoshoz megy, bekerul a Cili neni nagy konyvebe. Ergo ha Vityaek barmikor akarnak zarni, nem azon fog mulni, hogy Kawa vagy Levi szurat-e. Plane ugy, hogy tul is vannak mar egy koron, sanszosan otthon hederelnek egy hetet, elfujnak 40 zsepit, a mono- es limfocitaik meg dolgoznak.
Ha van egy olyan ismerősöd,aki szennyvíz telepen dolgozik,kérdezd meg milyen védőoltásokat kapnak.Hanyatt esel,és még csak sejtésünk sincs mi van benne.Meg mi van azokkal akik kullancs okozta betegség ellen oltatja be magát.Akkor ez most mivel másabb?
Kene egy harmadik. 😆
Noch dazu ugye az oltott is le tud betegedni es ha orvoshoz megy, bekerul a Cili neni nagy konyvebe. Ergo ha Vityaek barmikor akarnak zarni, nem azon fog mulni, hogy Kawa vagy Levi szurat-e. Plane ugy, hogy tul is vannak mar egy koron, sanszosan otthon hederelnek egy hetet, elfujnak 40 zsepit, a mono- es limfocitaik meg dolgoznak.
Szoval nem huznek nyilat a ketto koze.
Hátha végre egyszer célt érne 😂
Net nuku. 😆
Sajat tapasztalat,nem voltam beteg,a csalad sem,es no mellekhatas.
Tudom hazudok.Te jobban tudod. 😆
(Tudom, egyiket sem - de ez nem fog összejönni...)
Kár hogy nem.igy gondolod. És ez igy megy majd még hosszu éveken keresztül......