Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halando embernek,kezdesre sima polgarnak nem.
Eü dolgozo valaszthatott.
Utana mar volt dogivel minden nyaron.
Ne mondd már, Zoli! Az jött be legelőször, orvos öcséméket múlt szilveszter után azzal oltották. Nejem áprilisban is azt kapott, már a háziorvosunknál.
Mi az hogy nem volt. EÜ dolgozó, pfizerrel kezdett és arra kapta a szputnyikot.
Fajzer 8 honapja nem volt az orszagban sehol.
Rohadtul nem.Mar tavaly osszel elfogyott a ketmillo adag.
Forditva lehet,mar regota adjak a szputnyikra fajzert.
Én nem tudom de elpanaszolta hogy azt kapta harmadiknak ès hogy a pfizere 8hónapos és az már biztos gyenge, a szputnyik meg szar és azért kapta el karácsonykor a vírust.
Azt hogy csinálta? Elvileg már a nyáron elfogyott.... ...vagy valaki hülyeséget mondott anno. (Nyár közepétől nem is lehetett rá jelentkezni első oltásra azt hiszem...)
Az utolsót, lehet ma ?
Nekem van ismerősöm aki 2pfizerre szputnyikot kapott, pontosan nem tudom mikor de biztosan nem olyan rég mint tavaly nyár. Valamikor tél elején.
Április 3. Azt utána mehetel vissza az asztal alá. 😋
Az egészen a választásokig aktuális! 😍
Mikor adták be Magyarországon az utolsó Szputnyikot? Úgy tavaly nyár elején (tehát egy éves lesz a Zoli második vakcinája is mire engedélyezhetik...). Szóval ugyanúgy felveheti vele a harmadik (negyedik...) oltást, mint én az Astrámmal felvettem.
Akkor azért lesz o1g! 😆
Azokkal nem szaroztak a fogsággal meg ilyesmikkel, egészen mások voltak a 2. vh alatt német fogságban ami elég nagy baj volt egyéblént, az én faterom usa fogságba esett ausztriában sebesültként, ők legalább adtak kártérítést 90 után a volt hadifoglyoknak a rossz ellátásért.
Mi lesz veled ha kijelentik hogy jó az orosz vakcina? Eddig azon lovagoltál hogy a fidesz rengeteg embert félrevezetett és rosszul kezelte a járványt, mi lesz veled ha kiderül hogy amúgy mégiscsak jó?
Hozd a lapátot... 😄
A bors-on most olvastam.
Megvarom azer a hivatalosat.
Igy 8 honap utan hova siessek? 😆
Zoliiii!
Nyár végére jó lesz a Szputnyikod! 😂

https://index.hu/kulfold/2022/...
dezertőr volt
Igen.
öregapám is volt munkaszolgálatos a "németeknél" igaz magyarországon volt a munka de német felügyelet alatt
német katonai egyenruhát varrt
szabó volt a szakmája
azért hajtották ki utána a ruszkik lábon mert német szimpatizáns volt a szemükben, pedig egyiket felet se szerette
geci volt a német is anno, mégis nyaljuk a seggüket.....
Magyarként német fogság?
Sajnos nem tudom hogy ott mennyi. Te tudod? Engem a valós érdekelne nem a közölt.
Oreganyam is meselt hasonloakat, hullamzott a front, hol nemet, hol orosz jott.
Amugy en arra gondoltam a vilagnetetemmel, hogy attol kell felni, akitol van felnivalom, vagy a tortenelem soran volt ilyenre precedens. Parancsra felni nem meno.
Pont. Ugye ott is 0,003% a halott?
Öregapám katona volt, a világháborúban volt német hadifogságban. Azt mondta jobb életük volt mint itthon. Nápolyit ettek,addig azt sem tudták mi az.