berkire inkább olyan összetett szavat használnék amiben legalább a segg benne van
szomoró hogy ilyen embereknek ekkora média értéke van, de nincs egyedül
fekete pákó, gáspár család, stbstb
A proli bántás lenne?....én proli vagyok hisz fizikai melóm van aki ilyíesmit csinál az vagy proli vagy paraszt és ezek legfeljebb egy irodistának sértés.
A prolinak ket jelentese van. Prolatarius, avagy vagyontalan polgar, melos. Illetoleg a bovult jelentes, a kulturalisan, moralisan es szellemileg igenytelen. A ketto nem feltetlen fedi egymast. A Berki is proli, hiaba van bentlije. Az ellentettjet, a melost, akinek van moralis es kulturalis iranytuje mindennel tobbre becsulom. Csok a seggetekre.
ezek a szavak azoknak sértőek aki tud azonosulni vele, a gyári munkás mind proli, akár mennyit is keres, akit ez zavar az legyen maszek 😉
nem kell megsértődni a szavak miatt, pl engem mindenki lustának tart, pedig én inkább azt mondanám hogy megfontolt vagyok, a végeredmény ugyanaz csak a karakterek formája más.....
Én is gyárban dolgozok papám! Nálunk 13.havi volt csak, az emelés mértékét még nem tudom, de én sem érzem prolinak magam. 😪Persze sejtem hogy nem akart bennünket megbántani, Sanyi báttya. 🤗
nekem kv gondok nincs mert mindegyiktől 200 fölé megy a szívverésem
volt hogy kifeküdtem tőle, fel sem bírtam kelni
de az energia ital is ilyen, fej megfájdul, és alig élek utána
fater a karavánt szerette
meg egy időben az osztrákoktól hordtak be valami 1 kilós sárga zacskós darált kávét
aztán mindig szétvdobták 3-4 felé mert elment az aroma ha sokat állt felbontva
szomszéd gyereke az osztrákoknál melózott az hozott mindig egy szatyorral ha anyjáékat meglátogatta
Oké nálunk a szocia az volt a márka de az nem azt jelenti hogy jó is volt. A mostaninak meg semmi köze hozzá már dow Egberts, csak a név maradt meg - és a minőség 😁
szomoró hogy ilyen embereknek ekkora média értéke van, de nincs egyedül
fekete pákó, gáspár család, stbstb