Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

berkire inkább olyan összetett szavat használnék amiben legalább a segg benne van
szomoró hogy ilyen embereknek ekkora média értéke van, de nincs egyedül
fekete pákó, gáspár család, stbstb
Soha rosszabb sorom ne legyen proliként. 😊
Azt b@szok rája hogyé hívjuk. 😋
A proli bántás lenne?....én proli vagyok hisz fizikai melóm van aki ilyíesmit csinál az vagy proli vagy paraszt és ezek legfeljebb egy irodistának sértés.
Te lusta vagy, de ezen se kell megsértődni, ez is egy tulajdonság... 😁 Én is az vagyok, és mindig az is voltam. A világot a lusták viszik előre!
A prolinak ket jelentese van. Prolatarius, avagy vagyontalan polgar, melos. Illetoleg a bovult jelentes, a kulturalisan, moralisan es szellemileg igenytelen. A ketto nem feltetlen fedi egymast. A Berki is proli, hiaba van bentlije. Az ellentettjet, a melost, akinek van moralis es kulturalis iranytuje mindennel tobbre becsulom. Csok a seggetekre.
https://idegen-szavak.hu/prolet%C3%A1r 😁 mondjuk az is érthető, ha ezen valaki megsértődik... leginkább akkor, ha tényleg az 😅
Nem is mutattam sértődést, csak poénkodtam kicsit 🙃
ezek a szavak azoknak sértőek aki tud azonosulni vele, a gyári munkás mind proli, akár mennyit is keres, akit ez zavar az legyen maszek 😉
nem kell megsértődni a szavak miatt, pl engem mindenki lustának tart, pedig én inkább azt mondanám hogy megfontolt vagyok, a végeredmény ugyanaz csak a karakterek formája más.....
Ez számomra is kétségtelen.
Sanyi jó arc, segítőkész, és csodaszép lányai vannak. Ja és utál kezet fogni. 😆
Én is gyárban dolgozok papám! Nálunk 13.havi volt csak, az emelés mértékét még nem tudom, de én sem érzem prolinak magam. 😪Persze sejtem hogy nem akart bennünket megbántani, Sanyi báttya. 🤗
Bánomis én. Ma kaptuk a hírt 10% béremelés, februárban 14ik havi. Proli ide vagy oda. 😇
nekem kv gondok nincs mert mindegyiktől 200 fölé megy a szívverésem
volt hogy kifeküdtem tőle, fel sem bírtam kelni
de az energia ital is ilyen, fej megfájdul, és alig élek utána
Nekem a Karaván és a Paloma sose ízlett, Az Omniából meg a Classic-ot vagy a Silk-et isszuk. Mi szeretjük.
Karavánt is jol elbaszták... régen azt ittunk de mióta eladták szar lett. Az omnia meg sose volt jo. Mostanság egy pár éve a segafredo jött be.
A gyárban a műhelyekben, raktárakban viszonylag kevés filozófia prof. dolgozil ibkább jellemzők a proletárok, kedveskedve becézve proli. 😁
Csatlakozom 😆
Abból csak a régi resti lehuzos karos gépekkel lehet kicsikarni valamit… 🙃
Nem vagyok proli, gyárban dolgozok. 😂
fater a karavánt szerette
meg egy időben az osztrákoktól hordtak be valami 1 kilós sárga zacskós darált kávét
aztán mindig szétvdobták 3-4 felé mert elment az aroma ha sokat állt felbontva
szomszéd gyereke az osztrákoknál melózott az hozott mindig egy szatyorral ha anyjáékat meglátogatta
Oké nálunk a szocia az volt a márka de az nem azt jelenti hogy jó is volt. A mostaninak meg semmi köze hozzá már dow Egberts, csak a név maradt meg - és a minőség 😁
Jó, mi prolik vagyunk: a nagy büdös cucilizmusban is Omniát ittunk, meg azóta is. Szerintem meg a Tchibo Family és hasonló szarok az ihatatlanok....
Ja hát az omnia az én szememben sem ér sokat, sőt, semmit.
Nálam is az olasz az etalon de az Omniat nem lehet vele egyszerre említeni. olasz karos géppel főzök itthon
Pofád lapos, puttana 😁
én sem kávézok(szemeit körbeforgató) sőt még azt is utálom aki kávézik(kezeit széttáró)