Én jártam ott. Csak annak akkor Guckler volt a neve(kezeit széttáró) Javamra legyen írva én gyalog másztam meg 😆
Onnan is fasza volt a kilátás.(meghajlós) Mondjuk rontotta az összképet, hogy a hegy alatt valami település van (kezeit széttáró)
Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy minden újabb szart csont nélkül bevegyenek a kovidita egyház tagjai???
Nos, van itt pár "etalon":)
Véleményem szerint ezen már csak a piócás ember segíthet.....................vaaaaaagy a 12. ótás!!
"A francia tudósok egy új koronavírus-variánst azonosítottak, amelyet ideiglenesen IHU-nak nevezte kel. A Business Insider portál tájékoztatása szerint az új variáns sokkal több mutációval rendelkezik, mint az omikron variáns. A koronavírus új variánsával mintegy 12 személy fertőződött meg a dél-franciaországi Marseilles városában. Az IHU-variánst azoknál a személyeknél azonosították, akik az afrikai Kamerunból utaztak haza Franciaországba. "
Apám is hasonlóképpen járt,a vele egy szobában levő további 8 emberrel.
Mindegyi kovidos volt,közepes tünetekkel,egyi sem volt lélegeztető gépen,de ketten kaptak oxigént.
Adott napon déltől este hatig mindegyik állapota drasztikusan romlott,nem reagáltak semilyen kezelésre,este 11re mindegyik meghalt.
Mint később kiderült,bekerült hozzájuk egy baktérium,és azt már nem bírták ki.
De kovid lett a hivatalos elhalálozási ok.
2021 december.
De, és? Így is lett. Felvitték a covid osztályra, még egy hét múlva sem volt pozitív eredménye, és ezt maga a doki mondta. Hogy miért vitték fel? Elsőként az volt a duma hogy géore kell rakni és csak ott van gép, gondolim azt hitték hogy már csak órái vannak hátra, aztán teltek a napok hetek, aztán már az volt a duma hogy azért van ott mert ott bármeddig feküdhet, másik osztályról meg már haza kéne vinni. Mindez úgy ment végig hogy egy pozitív eredménye sem volt.
Hát,ez a külömbség köztünk,engem sose bosszantott az a bárgyú, eggyügyűség mely az "érvrendszered" jellemezte.
Mindig is szórakoztatott.
Ezért van a fórum. 😆
Megmondom őszintén, hogy, még ha csekély mértékben is, de ezidáig bosszantott az a bárgyú, eggyügyűség mely az "érvrendszered" jellemezte.
De már szórakoztatónak tartom.
Te szerencse csomag, ha a kovid történetében csak egy hétig számították így már akkir sem a valós számot kapjuk, ha csak az én rokonom az egyetlen akit így oda számoltak sem a valós számot halljuk.
Onnan is fasza volt a kilátás.(meghajlós) Mondjuk rontotta az összképet, hogy a hegy alatt valami település van (kezeit széttáró)
https://www.bbc.com/news/techn...
Nos, van itt pár "etalon":)
Véleményem szerint ezen már csak a piócás ember segíthet.....................vaaaaaagy a 12. ótás!!
"A francia tudósok egy új koronavírus-variánst azonosítottak, amelyet ideiglenesen IHU-nak nevezte kel. A Business Insider portál tájékoztatása szerint az új variáns sokkal több mutációval rendelkezik, mint az omikron variáns. A koronavírus új variánsával mintegy 12 személy fertőződött meg a dél-franciaországi Marseilles városában. Az IHU-variánst azoknál a személyeknél azonosították, akik az afrikai Kamerunból utaztak haza Franciaországba. "
Nem tudom akkor mondtad e de szerintem nem, mert volt épp elég gondunk nekünk is.
Ssjnálom. 😔
Mindegyi kovidos volt,közepes tünetekkel,egyi sem volt lélegeztető gépen,de ketten kaptak oxigént.
Adott napon déltől este hatig mindegyik állapota drasztikusan romlott,nem reagáltak semilyen kezelésre,este 11re mindegyik meghalt.
Mint később kiderült,bekerült hozzájuk egy baktérium,és azt már nem bírták ki.
De kovid lett a hivatalos elhalálozási ok.
2021 december.
Nem ezt írtad?
Mindig is szórakoztatott.
Ezért van a fórum. 😆
De már szórakoztatónak tartom.
Remélem a festék-edző keverési arányt pontosan szamolod nem saccolsz. 😂
Te kis milliárdos. 😂