Én spec szeretem a sötét pörkölést. Én soha sem kávéztam, aztán elkezdtünk olaszba járni, sofőrködni és muszáj volt inni egyet egyet, az az igazi rövid, már már kicsit földes ízű a kedvencem. De itthon néha néha tudják megcsinálni.
Haverommal, neki rendes karos külön örlős gépe van, végikostoltunk rengeteget, azóta magas a vérnyomásom 😂 addig fajult hogy szemenként válogattuk az arabika és a robuszta szemeket.
Nekem a saját jura espresso géppel a a saját beállításommal a lidis piros jött be a legjobban. Durván 40ml-es espresso.
Mi nespressózunk pár éve és az omniából is megjelent pár féle, van rosszabb nála, de nem a legjobb, a legjobbak nyilván az eredetiek, de a starbucksos is tűrhető.
Hát az Omnia Espresso eléggé túl van pörkölve - magyarul égett szar 😁 de a Gold iható, rendes gépben, azért az árárt... persze csak a szemes, az előre darált szemét az ihatatlan.
Haverommal, neki rendes karos külön örlős gépe van, végikostoltunk rengeteget, azóta magas a vérnyomásom 😂 addig fajult hogy szemenként válogattuk az arabika és a robuszta szemeket.
Nekem a saját jura espresso géppel a a saját beállításommal a lidis piros jött be a legjobban. Durván 40ml-es espresso.