Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Segitsetek!
Honda Vt750c Shadow 84es, tavaly volt full generál, uj dugó meg ezmegaz, jó állapot.
De nemakar indulni hidegen, csak teker az öninditó,néha durran a kipu, ha be is indul nagyon alacsony az alapjárat, és le-le áll. Karbi tiszta gyertyák jók,melegen tökéletesen üzemel a motor, mi lehet a PROBLÉMA?
Sziasztok...

Megszeretném kérdezni, hogy hol lehet Yamaha Drag St. 1100 CL-re rendes tankbőrt csináltatni, vagy venni. Mivel a Louis ban rendelt nem éri végig a tankot, hosszába kb. 5 cm. el. rövidebb...

Köszönettel..... Szép napot és széles utat minden motoros kollégának.....
Jövő héten motoros napok a Lidiben!
http://www.lidl.hu/hu/home.nsf...
Csopperesek nem mennek 15 C° alatt! Már aki!
Figyelem keresek 300e HuF értékben eladó használt choppert elsősorban 125 v. 250es Yamaha virago érdekelne de bármilyen chopper jöhet , egy Barátomnak kellene ha tudtok valamit szóljatok légyszíves előre is köszi!
érdeklődni:06-20-2500-956
Sziasztok.

Kicsit leült mostanában ez a topic..Talán a róssz időjárásnak tudható be....
Én mindig a vészleállítót használom. Már benne van a kezemben, hogy azonnal oda nyúlok, ha felülök a motorra. Müszaki problémát nem okoz. Ugyan úgy megszakítja a gyújtást mint a kulcs. Attól meg nem kell félni, hogy gyújtáson marad a jószág mert ugye a kulcsot azonnal vesszük is ki a motorból.
akkor még ebben segitsetek:
egy ijen kéne nekem (benzinszint jelző)
Én is Lapar kollegával értek egyet, a nevében benne van : vész essetén használandó.
Engem végtelenül idegesít, ha úgy hagyom a kapcsolót, és mikor indítanék megint, csak azt hallom, hogy nem hallok semmit
Én pl. nem használom a vészleállítót, mert esetleg akkor elfelejtem levenni a gyújtást, ami nem jó.
Egyébként is a nevében benne van. Egyszer elborult a gép (balra) na ilyenkor fontos!
kösz iszépen,
csak azért kérdeztem mert ha a vészleállitót használom akkor azt nem mindig kapcsolom vissza és ha elkezdek inditózni nem mindig veszem észre hogy le van kapcsolva aztán csak teker az öninditó és nemtudom miért nem indul a gép szóval ezt meg kell szokni ami nem egyszerű
Helló
Nemrég olvastem erről a Total Bike-on http://totalbike.hu/technika/motordoktor/
legalábbis azthiszem.
Próbáltam megnézni de a fő kérdések között nem szerepelt, valószínüleg másodlagos kérdése volt az illetőnek.
Ha jól emlékszem nincs jelentősége, de a motordoktor a kulcsos leállítás melett lett volna.
Magam részéről a vészleállítással kapcsolom le majd a kulcsal, ennek csak egy oka van ha a vészleállítóval kapcsolom le hallom hogy megy-e a hűtöventillátor, megvárom még leáll majd kulcs.
Hello !
Keresnék Honda VT 750 c Shadow motorhoz benzinszint-tartalék jelző gombát (kép).
87es évjárat de ha ugyanijen akkor lehet bármié
sziasztok egy egyszerű de számomra nem egyértelmű kérdéssel fordulok hozzátok, van a képen látható motor, amin van vészleállitó jobboldalt a kormányon, és van ugye a kulcs. Nos , számít e hogy mejikkel állitom le a motort? Valaki el tudná magyarázni hogy ha számít akkor miért?
Szia Sárkány.Bocs de nekem nem kell az indexed,viszont van egy nagyon jó ismerősöm aki ducati szerelő és alkatrészekkel is foglalkozik./bocsi de láttam ,hogy ducid van és ezért az apropó/hozza olaszból őket.Itt a tel száma.20/9170-442 desmodoki.Sziasztok
Sziasztok!
Megválnék kellermann kormányvég indexeimtől polírozott alu. Használtan vettem, nem illik a mocimhoz.
ára 15 ezer a pár.
06308284794
Na ez már egy visszafogottabb levél! Örülök neki!
Akkor elkezdtehettek kibékülni!
Sziasztok!

Kromozast vegzo muhely cime erdekelne!
Elore is koszi a segitseget!
Udv mindenkinek
Sziasztok.Nem azt írtam ,hogy csak nálam vásároltak hanem a végén mégis csak nálam kötött ki,ez talán azt igazolja,hogy nem rossz a cucc,de van olyan markolatom ami nem 8 ezer hanem csak a fele,de sajnos a zzr úr nem tett konkrét dologra kérdést igy nem tudtam melyikről van szó csak rögtön sokall.De a motoromat azért irtam mert nem láthatja senki az adatlapomon és nem KÉRKEDNI akartam ,hanem bringás vok én is.Ezeknek a gépeknek hosszú története van és verejtékes.De lehet ez sem érdekel senkit. Csak ha valakinek kell vmi az miért nem hívott fel direkt oda irtam a tel.számom ?Én ha akarok vmit telefonálok és körbe érdeklődöm,nem?Lehet ,hogy rosszul gondolom.Tejet én is zacskóban veszem,a piát meg üvegben.Hogy jön ez ide?Lényeg ha kell vmi akkor hívjon a kedves motoros.Üdvözlettel .Traffi előtt lassítsatok./ UI.ezzel kapcsolatban nem szeretnék többet referálni és nem is akarok/
Köszi, hogy mellém álltál. Teljesen jól látod a helyzetet.
Igazán nem akarok beleszólni a vitába, de a ZZR csak hangosan gondolkodott, mikor az kérdezte, hogy nem sok-e az ár egy csomagolás nélküli cuccért!
Én sem a csomagolást tenném fel a motorra, de hát tejet is dobozban veszed meg!
Szerintem te rágtál be túl könnyen és bár csalóka na neve, de akár MotoGP névvel is lehet valakinek Chopperja! Meg aztán akkor is érdeklődhet, ha nem megának akarja!
Ha meg eladni akarsz, akkor nem tökmindegy, hogy milyen motorra akarja feltenni?
Ha én árulnék tőlem Babettára vagy akár talicskára is teheti a markolatot csak fizesse ki!
Egyébként kicsit egós volt az a megnyilvánulás, hogy a börzén mindenki tőled vásárolt!
Az hogy valakinek hány H-D áll a garázsában, még nem tesz emberségesebbé senkit, (sőt)!

Mégegyszer bocs mindenkitől, szigorúan saját véleményt közöltem!
Nem sértegetlek, nem fikázok! Szimplán az árral van problémám. De inkább nem folyok bele egy ilyen primitív vitába. Gondolom annak mindenki nagyon örül, hogy neked milyen sok és szép Harley-d van! (csak nem tudom, hogy ez, hogy jön ide)
Szevasz zzr.Úgy látom elkezdted a fikázást ,én nem azzal a szándékkal tettem fel a motyót ,hogy meggazdagodjak.De nem akarom tovább szaporítani a szót,neked nincs eladó dolgom és kész.Nem vagyok az ecséd és sem sérteggettelek de sajnos az internet ill. a fórumot sokan arra használják,hogy másokat sértegessenek/sajnos/.Maradok tisztelettel.Egy régi motoros.Nekem H-D van és nem csak egy.Szasz
Kedves Barátom!
Ha vennéd a fáradtságot és belepillantanál az adatlapomba látnád, hogy egy Yamaha Wild Staron gurulok!
A 8000-et meg szerintem más is sokallaná egy csomagolás nélküli szigetelőszallaggal összetekert markolatért! Csak abból indulok ki, hogy a Highway termékek amúgy sem tartoznak a drága kategóriába!
PL: Egy Küryakyn markolat 11.500.- huf a wild starra! El vagy szállva ecsém!
Szia zzr.Nem irtad,hogy téged melyik markolat érdekelne egy,kettő ha csak a csomagolás érdekel azt is tudok küldeni neked és azt tedd fel a mocidra,három a zzr-re nem chopper markolat való ugye? A devil börzén eladtam belőle 26 párat és senki nem sokallotta azaz egy valaki,de az is a hatodik köre után amit megtett a csarnokban végül mégis csak nálam kötött ki.Ezek nagyrésze kiállított darab volt és amelyiknek megvolt a csomagolása az vissza került de van aminek nem.A dolgaim nagy részét féláron adom.Nem bolt vagyok ahol origináltak vannak csak!Egy szónak is száz a vége,ha nem tetszik nem kell megvenni,nem erőszak.Ezek már az utolsó darabok.Maradok legnagyobb tisztelettel István. A tel számom 20/5948-059