Sziasztok.A légszürö Shadovra jó 15000-ft,a markolat /csopperes/ 8000-ft /pár, a tükör 8000- a /pár.Tesómat hívjátok ha kell vmi mert nem vagyok elérhető. 20/5948-059 Üdv.
Ez a légszűrő jó érdekelne az ára ? Jah és ezt simán nyitottna lehet használni nem?Meg a markolat ára is érdekelne ,jan és Highway Hawkos visszapillanto?árakat előre emgköszönnénk
Sziasztok.Itt találjátok a börzék helyét idejét http://www.veteran.hu/index.ph... próbálok képeket is csinálni,de ha vmi kell konkrétan az hívjon fel és megbeszéljük.20/9170-442
Sziasztok chopperesek.Van pár dolgom eladó,mint pl.markolatok,lábtartók,lakatok,3 féle szemuvegek/király chopperes is abból 4 féle/pót lámpák,ledes hátsó lámpák,,kipuff csövek,karok,lámpa shildek többféle méretben és még sok minden.Highway Hawk márkájúak főleg.Után véttel is,de a szigetszentmiklósi börzén is ott leszek. Tel.20/5948-059 István
Pedig kicsit jogos a "lükének nézés" bár ez nem az volt. Kicsi arra gondolt, hogy a benzinellátás rendben van-e, nem arra, hogy tankoltál-e a múlt héten. A gyertya pedig NEDVES ! a benzintől, nem vizes.
Ha már vizes, nagy baj van.
Van a világon más dolog is, ami akkor jó, ha nedves, mégsem vizes.
És minden rossz motor jó volt addig, míg hibája nem lett.
A néhány durrogás azért remélhetőleg inkább üzemanyag problémára utal, mint gyújtásra, de ezt így határozottan kijelenteni sarlatánság lenne.
Benzin ? azért enyyire ne nézz lükének , a gyertyák mitől lennének vizesek eddig jó volt a motor menetközben ment minden fasza volt csak indulni nem akar de azért köszi
szia!
mindig az egyszerűbben ellenőrizhető problámával kezd! Tehát, benzin legyen(nedves a gyertya, ha kicsavarod?), szikra legyen, gyertyák tiszták, hézagaik jók legyenek. ha ezek mind renben vannak, akkor mehetsz a nehezebb dolgokhoz
Csá! van egy ojan probléma hogy nem indul ez a gép. Honda VT 750c Shadow 88as motor. Az önindító teker teker és csak durran néha de b**szik indulni. Hol lehetne elkezdeni a probléma keresését? Benzin van benne Ja és 1 éve lett felfurva a gép ujj dugó minden szóval pöpec állapot. Netán karbitisztítás? vagy mit lehet tenni?
Yamaha XVS 650 Dragstar Classic, 2001-es évjáratú motor anyagi okok miatt mélyen áron alul eladó kiváló esztétikai és műszaki állapotban bőr kiegészítőkkel. Ár: 990eft! Tel: 20/3508433
Húúú, de jóóó,lehetett, neked
Én csak gondolatban mentem egy kört, hiszen sürgősen Debrecenbe kellett autóznom
De ha holnap is ilyen szép idő lesz, biztos megjáratom a vasat
Mi tartott ilyen sokáig?
Látom szépül a paripa. Minden van rajta amire csak szükség lehet. Mücechopper?
Ha már vizes, nagy baj van.
Van a világon más dolog is, ami akkor jó, ha nedves, mégsem vizes.
És minden rossz motor jó volt addig, míg hibája nem lett.
A néhány durrogás azért remélhetőleg inkább üzemanyag problémára utal, mint gyújtásra, de ezt így határozottan kijelenteni sarlatánság lenne.
mindig az egyszerűbben ellenőrizhető problámával kezd! Tehát, benzin legyen(nedves a gyertya, ha kicsavarod?), szikra legyen, gyertyák tiszták, hézagaik jók legyenek. ha ezek mind renben vannak, akkor mehetsz a nehezebb dolgokhoz
Én csak gondolatban mentem egy kört, hiszen sürgősen Debrecenbe kellett autóznom
De ha holnap is ilyen szép idő lesz, biztos megjáratom a vasat