Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Cagiva Freccia kormány kapcsolókkal 6ezer ft/pár
De csak addig megy ez amig egyszer el nem kapnak...mert ha ugy fog meg hogy még megpróbáltál elmenekülni is akkor ne sok jóra számits.hatósági jelzés (rendszám)elmulasztása,kategóriára engedély nélküli vezetés,plusz még hogy nem állsz meg a rendörnek...olyan birságot meg eltiltást akasztanak a nyakadba mint az állat.Én szerencsére 3éven át megusztam :D neked se kivánom h elkapjanak de ez a menekülös téma nem olyan nem olyan jó buli...sztem:D
Dehogyis! Magától esett el. Sőt, ő ment a rendőrkocsiba. :) És még pár gumibotcsapás erejéig közszemély elleni erőszak is felmerül :) :)
Egyszer, majd találkozol egy oylannal, amelyik szépen megpöccint, és fellök.
Egyszer fordult velem ilyen elő, ilyenkor olyan 120-130-as tempóra ráállok, bemegyek majdnem az út közepéig, hogy ne tudjon elém kerülni a rendőr, közben lesem a visszapillantót, és nézem a szembe forgalmat, amint a városba értem, kis utakon, járdán, 3-4 sarok és megvagy, utána beszoktam állni egy bokorba, rágyújtok egy cigire, és megyek tovább másik útvonalon:D

(Remélem olvassa ezt valamelyik rendőrelvtrást, és mérgelődik rendesen!:D)
köszi szépen,.igen rendes vagy!
http://youtu.be/PS782izrk3A hogy ismét idepofátlankodok, de még ez előzővel kapcsolatban. Na szóval jobb helyeken ilyet szól egy kis ötvenes :) [/L]
enyit tudtam segíteni a dudáról meg anyit hirtelen nem tudom fejből nekem cagiva supercity 125-van persze mito blokkos meg elektronika ugyan az,de nem tudom pontosan hol helyezkedik el de van kapcsolási rajzom
na mára léptem [O09üdv!
aha,..mindenképp megnézem,..mert power nélkül nem az igazi
Ha van msn-ed vegyél fel
nem igen használok msn-t de azért köszi,..esetleg itt írok
Ha magyar arra a kábelre gondolt amire én az a cdi nél két kábel van a kék/fehér az lenne amire ő is gondolt a fekete/piros pedig a gyújtáskapcsoló/vészleállítóval van összekötetésben szóval max a kék/fehér lehet ludas ha valami nincs összekötve vagyha igen lehet kioxidálódva,,,megtörve a kábel hagyne soroljam
okés,..fogtam :)
itt: zsolt4593@hotmail.com (msn) még kicsi ideig máma... holnap megyek műhelybe motorszerelőnek tanulok,és gyakszis hét van
M-FORCE
Az első képen ne zavarjon be a kezemnél lévő csatlakozónál már az alján látni más színek nekem ott új kábelek vannak beépítve és túláram elleni védőbiztosíték kis extra véletlense legyen power elektronika csere :)
Isten vagy! köszööm,..holnap átnézem a bekötéseket , ha még volna kérdésem, akkor felteszem,de ez így is elég sok segítség ez a bekötés,...még annyi volna zárójelbe, hogy a kürt nem szól,...hol találom azt a motoron pontosan?
ajjjj mi minden van a gépemen
ő a cdi-ről beszélt....(magyar)
Ebből csak lekell olvasnod az ábrát remélem nem írtam el semmit
37-fehér/fekete
39-narancs/fehér
59-fekete/piros
60-piros/fekete

61-63-fehér/kék
65-piros
66-fekete
67-narancs
68-kék
69-sárga

Cdi-cdi
CTS valve-power elektornika
cts motor-ugye power motor
nagyon,de nagyon köszönöm neked :)
megnézem kapcsolási rajzba fejből nem tudom most énse hirtelen mindgyárt küldök ide képet
elég sokat segítettél,..na most még annyi,hogy a power motorból kijön:egy sárga kábel,ez külön csatlakozós. a piros, a kék , a fekete és a narancssárga, mind egy csatlakozóba vannak, ezeknek így kell lenniük, esetleg hiányzik még kábel, mert egy mito-s (magyar001) elmondása alapján még egynek kell lennie. (1997es a Mito-m)
De ha szimplán elektronika lessz akkor jót alszol :)
Ugyanis elektronikus a power....és igen különálló maga a teszt meg a fordulatszámhoz kötött nyitási időzítés....
olyan ami a képen van ne történjen meg
szerintem nem,mert nekem is csak annyira,..de amúgy nem tudom