sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy az mitóknak mi szokot leni a hibályuk általába!
nameg azt hogy 1 planet fog jöni és ara ráilik-e a cagiva mito evonak a karoszéériálya!
amugy tartós strapabiró micik?
vagy menyi a birásuk?
ja és valakinek nincs mito evo karoszériálya olcson?
előre is köszi a válaszokat!
üüdv:zsolti
Helló !Körlámpás mitóhoz rengeteg apróság baráti áron vihető egyben is .
Szép tank -farokidom -pow,motor ,kábelköteg ,relék ,lendkerék ,gyújtás trafó ,hátsó lámpa ,elsőfék kompletten,km óra ,kapcsolók ,bowdenek ,evo rezó,+sok apró tétel.kb 35egyben vagy ami kell.
Inkább mailben ha vmi szimpatikus:corleonezoli@gmail.com
Zoli azt beszéljük, hogy kicsi préssáv okozta detonálásnál nem a dugó közepe lyukad, hanem megkezdi a dugó szélét körbe. Nyílván az is önrobbanástól van, amikor a közepe lyukad, de az nem belevaló gyertya, vagy szegény karburálás.
1. képen egy széria RS 125 dugó, gyári hengerfej, 0,7 mm prés.
2. képen szintén széria RS 125, normál préssáv, renault 6os hőértékű gyertya
Jó a link, látom. Akkor még én is azt hittem, hogy a dugó középen való lyukadást is a detonálás okozza, ez tévedés. 2 év alatt sok tapasztalatot lehet szerezni és okosodni, ha érdekli az embert
Pedig annak az alapja amit irtam részben tőled származik link - nembiztos h jó, 2008, dec 22, 12500-as hsz-be van a kép, és átlyukadt dugóra deonálást mondtatok többen is
nameg azt hogy 1 planet fog jöni és ara ráilik-e a cagiva mito evonak a karoszéériálya!
amugy tartós strapabiró micik?
vagy menyi a birásuk?
ja és valakinek nincs mito evo karoszériálya olcson?
előre is köszi a válaszokat!
üüdv:zsolti
szeretnék érdeklődni h használt dugó gyűrűvel mindennel
mennyibe kerül?(vertex)
nicasilos és bontott érdekel!
vagy perselyes frissen fúrva..
akinek van.. msn,sms,
Szép tank -farokidom -pow,motor ,kábelköteg ,relék ,lendkerék ,gyújtás trafó ,hátsó lámpa ,elsőfék kompletten,km óra ,kapcsolók ,bowdenek ,evo rezó,+sok apró tétel.kb 35egyben vagy ami kell.
Inkább mailben ha vmi szimpatikus:corleonezoli@gmail.com
monnyuk, ha visszaolvastam volna, én nem csak beleugatok vakon:)
eladóvá vált a motorom ha valakit érdekel
-- link
plusz a rendszer -- link
NGKB9ES talán nem belevaló gyertya, ez a vastagelektródás, simsonba való kb.
NGK BR10EG -t kell ezekbe használni.
1. képen egy széria RS 125 dugó, gyári hengerfej, 0,7 mm prés.
2. képen szintén széria RS 125, normál préssáv, renault 6os hőértékű gyertya
link - nembiztos h jó, 2008, dec 22, 12500-as hsz-be van a kép, és átlyukadt dugóra deonálást mondtatok többen is
De google is sáv-ot hoz ki
mail: nrgpowe01@citromail.hu
msn: cop01_289@hotmail.com