Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van.
34 es MIKUNI karbi eladó torokkal együtt 15eFt tel.: 06 70 318 52 37
Sziasztok! VASPERSELYES HENGERT KERESEK ELADÓT! TEL.: 0670 318 52 37 (csörgess, visszahívlak)
sziasztok! valaki tud hengert dugoval együtt jó áron?üdv! széles utat
Misoc az első sárvédő tartó/felfogatóbilincsei megvannak még?
Engem a lábtartó konzolok érdekelnének. Lehet tudni az árukat?

Előre is köszi!
Kormányteleszkópért mennyit kérsz?
Csapágyak milyen méretűek?
Köszi
cagiva mito1 mito evo alkatérszek eladok:
érd:ktmktm@freemail.hu
hello:km spirál=2eft
szivató bovden=1eft
hello:35mm mikuni karbi=13000eft
vezető üllés=4eft
Hali!
Valaki találkozott már olyan problémával hogy 9etzerig tök jól húz a gép és ott így mintha letiltani és folyamat szagatottan gyorsul és csak 10ezerig forog és folyamat azt csinálja mintha szabályozni de ha üresben csinálom akkor kipörög 14 ez mi lehet? Esetleg mit nézzek meg mi okozhat ilyet? Előre is kösz!
Helló mindekinek!
Cagiva Mito I ( 1990 ) es motorra kéne nekem pár dolog...
35 ös karburátor, vízvezeték csövek valamint felraktam rá egy 2009-es Aprilia Rs 125 ös rezóját ( sokkal de sokkal jobban megy vele mint az eredetivel úgy h folytott + katalizátoros az RS rezó) és arra kéne nekem egy dob, vezető ülés ( gyönyörű állapotban, kapaszkodi szíjj és a vezetőülés feletti vagy mögötti kis párna :D mind tökéletes állaptban kéne..

tel: +36/30/242/5531
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
kilóméteróra spirál és szivató bowden érdekelne mi pénz, ha jó állapotú?
Vegyél fel kérlek msn-re és megbeszéljük zz4 mert több minden is kéne és hátha kitudunk alkudni egy barátit
6:)
legyen akkor 6:)
Igy nem lennél konkurencia a többi bontósnak, ők 7-be adják :D
legyen mégiscsak 5
melyik bowden kellene?
power tárcsa (ami a hengernél van) az nincsen meg.
az egy 10es
ebben igazad van, azt,hogy a motor illetve az elektronika nincs e benne,azt még nem tudom,...lehet az előző tulaj csak azért támasztotta ki a powert mert piszkos,...vagy elromlott,azt még nem tudom,..ha következőre találkozok vele, akkor megkérdezem tőle
lécci küldene nekem valaki egy fotót a power szelepet vezérlő motor és elektronika elhelyezéséről, illetve a bowdenek elhelyezéséről...köszi!
hello: nekem van müködő le próbált powerelektronika=13000ft
powermotor=8000ft
powerbovden=1000ft/db
pos
tai utánvételel ,országon belül bárhová tudom küldeni ha kell.
Azt a kérdést már feltetted az eladónak, hogy utánanézett-e, mennyibe kerülne újból életre kelteni a power szelepet? Ha igen, mennyibe? Ha nem, akkor egy igazi hülyével van dolgod, vagy hazudik - egyik se jó. (Aki a dugattyút, meg a kuplungot kicseréli, az megjavítja a power szelepet is - ha nem irreális az ára. A dugó/kuplungcsere se két fillér.)
egy 1997-es évjáratú mito-ba vennék power motort meg elektronikát esetleg plussz bowdeneket...ár megegyezés szerint, legjobb volna Komárom - Győr környéke.