Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Valakinek nincs véletlen eladó kör Mitohoz henger eladó?
sziasztok, Mito Evohoz keresek üléspúpot, vagy valami takarót. akinek van jelezze!
eladó!
-Cagiva Mito Evo kipuff !
újszerű hangtompítóval
-28as dellorto
oké, köszi,
7végén hozom el a donort, és kezdődik a móka
öö van egy gyújtáseleketronika és ha l tudom arról kap egy jelet! elvben kék fehér ha jól emlékszem! és zöld kék kapcsolódik rá
+- S
csak nem mind1 a használat rakhatsz bele bármit ha barom módjára gyilkolod és fosul van összerakva szarok az illesztések stb
ott van minden az api jaso szabvány jelölés onnan tudod eldönteni lehet ráírva csúcszuper ilyen fasza olyan fasza race stb semmit nem számít a szavány a lényeg
hat persze, arra a legkonnyebb rafogni , igazad van.
Csak úgy mellesleg, akkor majd hasonlítsd össze az castrolos motort az agiposal.
Másrészt, jópáran azt használják, akiknek nem épp gyári motorjuk van, és mégis bírja a magas fordulatot... (én is azt használom)Azért mert megakasztottad a motorod, az nem (feltétlenül) az olaj hibája, főleg nem, egy ilyen minöségű olajnál...
köszi :)
gondolom h. akkor a gyújtótrafóról kapja a jelet?
..elkezdődik nálam újra az átépítős mizéria valószínűleg..és fejben már pakolgatom össze
Cagiva Mito EVO hengert keresek! dugóval együtt bontottan!
szia igen igaz!
Elektromos!
köszönöm a gyors választ.
mert power ügyben nem jutottam 1-ről a 2re és most van egy lehetőség egy blokkra, jobban megéri úgy.

köszi!
Az evo fordulatszámmérője igaz, hogy nem bovdenes meghajtású?
igen
szal:az olajpumpának semmi baja.kapta rendesen az olajat.
de nem kent rendesen magas fordulaton.pedig speed 2T volt.
nah mind1.
hali!

egy kis segítség kellene.
Cagiva Mito 1-es motorblokk eggyezik a Freccia C12-vel ugye?
gondolok itt a power részre például.
Nem kell igy leszűkiteni az olajt, hogy Agip, mert ebből is van gyenge minőségű és csúcsminőségű is. Nem mindegy, hogy valami tech 2t, vagy Speed / racing olaj, az utóbbi 2 már árba is elég drága és jó is. Nameg honnan tudod biztosra, hogy olajtól ragadt meg?
Képzeld láttam!
Az agiptól ragatt meg a mitom szal....ennyi
szasztok

Eladó egy zsír új varta akksi mitóba.
Csak fel kell savazni és már mehet is.
Akit érdekel írjon.
Agip a gyárilag ajánlott olaj, a Castrolt azért nem szeretik túl sokan, mert sok belőle a hamisitvány.
latszik, hogy meg nem lattal szet szedve agippal es castrol power 1el hasznalt 2utemu motort...
Heló nekem is volt nagyon jó motorok. Le kell vágni az idomot hozzá. Vagy hogyha esetleg találsz bontottan Cagiva K7 vagy Cagiva W8 idomot akk még az is jó. Vagy csinálni kell rá. Nem olyan nagy lóvé.
rosu! gépedről dobhatnál fel képeket ha már megvan :D kíváncsi vagyok
Én inkább a Castrol Power 1 racing 2T-ben hiszek!
Agipot nemraknék a mitomba