Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugye ez nem sima gyári rezor? mert ha nem akkor érdekelne csak nemtudom kivitelezhető lenne e hogy előtte kipróbálni hogy dopba e rajta valamit meg misocnak a dellorto 34 es karbijával
A zotyavfr@freemail.hu címre küld már el a telefonszámodat.
Szeva!
ha netán kéne még a karbi oda adom 8ért ha gondolod!?
engem érdekelne. Mennyi az ára?
13000-a leg alja.
"indításgátló"...járó motornál nem tudsz ráindítózni a motorra!
ez nem lenne probléma
csak az a baj hogy ha ez elpukkan akkor nem működik az önindító
és én így jártam ha valakinek van 1 elfekvőben érdekelne
ez a relé a képen ha megfigyelted(bontottam már szét teljes elketronikát cagiván) két sárga kivezetése van ami összevan kötve a gyújtással és az meg a feszabal,a másik meg "csokin keresztül jön rá önindítótol, a lényege anyi hogy ha működik elvileg "indításgátló"...járó motornál nem tudsz ráindítózni a motorra! én így tudom oktassatok kövezzetek ha nem így van! neten találsz hasonlót vagy bontottan kapsz ilyet talán,de könyen kipurcan!
ha érdekel írj és megbeszéljük.
Eladó
VHSB34-es Dellorto karbi!
Végre lehet, hogy még kevesebbet is menne a polini 160-as hengerrel, mert lehet h nem pörög annyit, vagy pont ugyanannyit menne, max kicsivel jobban gyorsulna a gép, de összességében nem éri meg, valamint nehezebb lesz eladni ha 160-as. Ilyen teljesitmény dolgokat amiket irtam csak halottam, nem volt még dolgom 160-as géppel, szóval nem szentirás, csak jótanács :D
Az nem önindító relé.. Még mindig nem az!
szia!
10e től többet nem adok érte!
hello: powerelektronika=15000ft
ha kell e-mail irj:ktmktm@freemail.hu
power elektronikára lenne szükségem! írjatok akinek van!
üdv
ilyen elektronikára lenne szükségem az önindító-é
pontos megnevezésével nem vagyok tisztában
Uhhhh, nagyon le akartok beszélni a 160-as poliniról... de miért?
G2-es hengerrel 180-felett ment óra szerint, ezzel 160 környékén megáll...
Miért?
Azt a hengert 3db 160asért se add oda...
Miért? Melyik miben tud többet? Melyik megy többet végre, gyorsul jobban, fogyaszt "kevesebbet", stb?
Inkább Sp mint 160-as
Hello!
Gilardoni 2-es hengert cserélnék (Vertex dugóval, kb. 1500-km-rel, Metabonddal használva) 160-as Polini hengerszettre vagy valami tuning hengerre? Nincs valakinek vmi ilyesmilye cserébe? Esetleg Neked, misoc?
hello: alaplap nem mozdult el? vagy lendkerék ék nem nyirodot el?
Segitsen aki tud.
Cagiva motor beindulás után visszafelé forog
Mi a manó lehet ez ,idáig nem csinálta az volt a baj
hogy meglazult a mágneslefogató csavar, behuztuk
a csavart és utána kezdte el ezt csinálni, a mágnes
levéve nem volt csak a csavar visszacsavarva.
Tudja valaki mi lehet ez ?
Köszi a válaszokat
Pisti
Van egy eladó mito evo kuplungkarom, ha érdekel valakit szóljon :)
hááááát, lehet alku lesz a dologból , bár legszívesebben azért még meghajkurásznám párszor, mert az a 15 kör amit ment az fasza élmény volt, a 235 Kg os 7-es után