fahee
40-et max akkor akarok rákölteni, ha tudom, hogy a jövő szezont tutira végig bírja, mert akkor inkább kidobom a francba, mert egy szett guma a 7-esre nekem többet ér
ha lesz időm szétberhálni, megosztom az eredményt
hát először tényleg szét kell szednem a kis olasz gecit, de jó tudni, hogy vannak cuccok, csak időm lenne ennyi, de hát a meló meg a 7-es leköt rendesen
a kormánystabi nem rossz dolog, még gondolkodom rajta, de ha a "sportszelettel" megküzdök, akkor ez a kis macho nem lehet gond
Hát van aki megveszi 3e-ért a relét, és van aki megveszi boltba 3000-ért az új relét
Persze itt egy öninditórelére gondolok, egy indexrelé 1000-1500 :D
Én vettem tőle "ÚJ" bovdent. Gázbovdent. Kaptam 1 hosszú részt és 4db kisebb részt. Persze egyik sem új volt. Azóta már megette a karbi az egyik kisebb részt, így cserélnem kellett. Azóta én is megbontottam a mito-mat.
Csak érdekességkép végigolvasva tanakodtam ebay.de oldalon található árakhoz mérve menyire lehet hűde szuper a gyári cagiva bowden (ha amúgyis szakad ugye mi beteszük annak öreg a bowden,persze gondozni is kéne (pucolni,olajozni) de ha mégis szakad akkor ha jó a külső ház (az mégis csak egyedi sokszor) akkor a belső részt hogy javítsuk.... http://users.atw.hu/pancsimani...
Véleményt ha esetleg mondanátok megköszöném!
Ha már enyire "kinyúztuk" egymást csak kérdés képp, ha szetteket árulsz,írtad "bontatlan" csomagolásban gondoltam is hogy újat mert ebből a tömítésből hengerfej power hiányzik,nem is ez a kérdés a szetten van a hangsúly,hogy hozzájutsz csapágyhoz simmeringhez tömítéshez ebay.com-on ide sorolható alkatrészügyileg a bowdenek is,bowdeneket is tudsz teljesen újat?(merő kiváncsiság!)
És visszaszívom az egyik kijelentésemet hogy nem teszel másnak jót hisz a tömítést megtudják rendelni, amiért nemláttam még embert főleg hogy bontatlan és bontós nem kereskedik ilyennel hogy pl egy tömítészszett dúrván ~10.000Ft+posta tese tudsz hasznot húzni ebből hogy eladd pl 1-2Eft-al drágábban,de gondolom te viszel is el közelre ha úgy van max enyit tudsz tenni a vevőért,mert különben nem értem hozzátudsz jutni egy leesett kamion "cagiva cuccaihoz" hogy neked ez haszon lenne a tömítés ilyenek :)Nem értem csak rendes vagy mert ebből profitot csak igen piszkosan lehet termelni
ha nem nagy titok áruld el :)rokonod ott dolgozik vagy mi?
hello: ha kell tudok koyo csapágy szettet blokk-hoz, tömités szettet szimeringet szettet ez mind uj csomagolásban, meg ha kell van mito evo kormány lengész csilapitom is ha pályázol, nem hátrány...
nem vitatkozni járok fel de sz.em zárjuk le csak nem értelek téged se ami úgymond tényleg olyan hogy ár értékben olyan az ugyan anyi mint egy kis vasdarab....
Sz.em ne ócsárojuk egymást hanem áruljuk a portékáinkat,azt a vevő meg onnan vesz ahonnan jobban tetszik,szerencsére még negatívat nem kaptam:)
köztem és közted 1 nagy különbség van.ha engem 1000Ftért felzaklatnak szaladok ki akár este 11 kor is lőjek neki 3 képet és döntse el megveszi e vagy sem,mert én így állok anyagilag,te nem hiszem hogy szaladnál max ha lessz rá "időd"
felesleges bíbelődnünk az alkatrész eladáshoz sok sikert enyi
Remélem most nem leszünk örök haragban
Hát megkéne nézni elsősorba hogy mi szarta el magát... Nálam ugyan ilyen "kalapálás" volt , de a hajtókar ment el... Volt egy fötengely felujitás, új csapágyakkal 40ből megvolt.
Ahogy te úgy én is árulom a hengerem,és más egyéb dolgot,és lenne kifogásom az áraidal és a minőséggel,ráadásul sokszor úgy voltál hogy ha apró dolgok kellenek te nem is foglalkozol vele csakha már jelképes összegekkel kezelnek,te itt még szivességet nem igazán tettél!Ahány ismerősöm van és beszéltem velük elég sok negatívat kaptam idézem.."Misoc elég drágán adja a dolggait és nagyon oda van magáért! Én is vettem tőled alkatrészeket ,de röhely hogy egy relét 3eft ért árulsz egy szar kuplung részt is 3Eft ért Kinek találjuk már emberek hogy majd 300Ft egy anya 500Ft meg egy csavar majd mert mito....
Csak úgy mellékesen megjegyezném nem méregetlek de tese vagy különb mint egy bontó csak házilag nyomod!
Csak egy kérdés menyibe adod a gyári cagiva szelepsapkát 3Eft? na enyi!
ZSOLTROKY NE MÉREGESS, HA NEM ÉRTESZ A DOLGOKHOZZ!
hivj fel egy bontott ,hogy legyél már tisztában az árakkal, nem szart vagy nem huladékot,meg nem hibás hengerek árulok 10-ért amiért pénz kérek az jó is enyiiiiiiiiiiiiiii!
Sziasztok Eladóak a képen látható dolgok..... Shox Mondial kabát hibátlan marhabőr. 15000Ft. Mito Hőfokmérő óra ( kis ütődés a plexién de csak hajszálrepedés) 3000 Ft..
Várom a hengerre a választ!ha kell cagiva mito henger nicasil sérült dugó nélkül irányár 10.000Ft +ajándék cagiva alkatrész!
Sajnos nem 99999 sériás és nem hé SP- mivan máros hogy a neve miatt meg az ablakok miatt +10-et érjen a piacon deha valakinek kell szóljon,vagyha egyéb dolog inkább blokk alkatrészek
Komplett blokkfelek motordeknivel! vagy külön is eladó! i.á~4-5Eft postával!különolajzás szivatyú mikuni új 3eft!ÚJ!kuplungkosár jó állapotú 4Eft!
Nagyon elfekvőben van még aprób dolgok
olcsón adok mindent és küldök róla képet,jó minőségűt nem gagyit!Elérhetőség:zsoltrocky@freemail.hu
posti úton,személyesen és bankszámlaszámon keresztül 3 variáció áll rendelkezésemre küldeni csomagot!
Üdv!Ha a kuplungkarnál lévő rész tört el szóval az a pár ami két részből van a karnál és ha nem szilánkosra akkor vidd el csináltasd meg vagy ha kell szólj volt komplett karom megnézem neked
Deha a hengernél lévő kis fémlap nincs meg vagy tört el az 120%ékig hegeszthető ,inkább csináltasd meg vagy készítess valakivel oda egyet erős lemez anyagból!
én egy újnyi nagyságú szarságért meggondolnám mire költsem a pénzem
Azért bírom a mostani árakat relé: 3Eft egy apró cseprő szarság:3Eft.mégha fogaskerék lenne vagy valami olyan amit tényleg nehezen lehet megcsinálni vagy készítetni....áááá
Csináljunk....sz@rból várat....
hello: kuplung konzolra mire gondosz?
1 kormányon lévő kuplungkarbefogó alu=3eft
2bloknál lévő kuplungkiemelő kar amibe bovdent is akasztod=3eft
ha kell postán is tudom.
e-mail:ktmktm@freemail.hu
40-et max akkor akarok rákölteni, ha tudom, hogy a jövő szezont tutira végig bírja, mert akkor inkább kidobom a francba, mert egy szett guma a 7-esre nekem többet ér
ha lesz időm szétberhálni, megosztom az eredményt
a kormánystabi nem rossz dolog, még gondolkodom rajta, de ha a "sportszelettel" megküzdök, akkor ez a kis macho nem lehet gond
Persze itt egy öninditórelére gondolok, egy indexrelé 1000-1500 :D
mind ujak mito-hoz vették meg csak nem lett be építve.
amugy Italmondonál lehet venni tömités szettet,meg ami kell....
http://users.atw.hu/pancsimani...
Véleményt ha esetleg mondanátok megköszöném!
És visszaszívom az egyik kijelentésemet hogy nem teszel másnak jót hisz a tömítést megtudják rendelni, amiért nemláttam még embert főleg hogy bontatlan és bontós nem kereskedik ilyennel hogy pl egy tömítészszett dúrván ~10.000Ft+posta tese tudsz hasznot húzni ebből hogy eladd pl 1-2Eft-al drágábban,de gondolom te viszel is el közelre ha úgy van max enyit tudsz tenni a vevőért,mert különben nem értem hozzátudsz jutni egy leesett kamion "cagiva cuccaihoz" hogy neked ez haszon lenne a tömítés ilyenek :)Nem értem csak rendes vagy mert ebből profitot csak igen piszkosan lehet termelni
ha nem nagy titok áruld el :)rokonod ott dolgozik vagy mi?
Sz.em ne ócsárojuk egymást hanem áruljuk a portékáinkat,azt a vevő meg onnan vesz ahonnan jobban tetszik,szerencsére még negatívat nem kaptam:)
köztem és közted 1 nagy különbség van.ha engem 1000Ftért felzaklatnak szaladok ki akár este 11 kor is lőjek neki 3 képet és döntse el megveszi e vagy sem,mert én így állok anyagilag,te nem hiszem hogy szaladnál max ha lessz rá "időd"
felesleges bíbelődnünk az alkatrész eladáshoz sok sikert enyi
Remélem most nem leszünk örök haragban
Csak úgy mellékesen megjegyezném nem méregetlek de tese vagy különb mint egy bontó csak házilag nyomod!
Csak egy kérdés menyibe adod a gyári cagiva szelepsapkát 3Eft? na enyi!
hivj fel egy bontott ,hogy legyél már tisztában az árakkal, nem szart vagy nem huladékot,meg nem hibás hengerek árulok 10-ért amiért pénz kérek az jó is enyiiiiiiiiiiiiiii!
Sajnos nem 99999 sériás és nem hé SP- mivan máros hogy a neve miatt meg az ablakok miatt +10-et érjen a piacon deha valakinek kell szóljon,vagyha egyéb dolog inkább blokk alkatrészek
Komplett blokkfelek motordeknivel! vagy külön is eladó! i.á~4-5Eft postával!különolajzás szivatyú mikuni új 3eft!ÚJ!kuplungkosár jó állapotú 4Eft!
Nagyon elfekvőben van még aprób dolgok
olcsón adok mindent és küldök róla képet,jó minőségűt nem gagyit!Elérhetőség:zsoltrocky@freemail.hu
posti úton,személyesen és bankszámlaszámon keresztül 3 variáció áll rendelkezésemre küldeni csomagot!
Deha a hengernél lévő kis fémlap nincs meg vagy tört el az 120%ékig hegeszthető ,inkább csináltasd meg vagy készítess valakivel oda egyet erős lemez anyagból!
én egy újnyi nagyságú szarságért meggondolnám mire költsem a pénzem
Azért bírom a mostani árakat relé: 3Eft egy apró cseprő szarság:3Eft.mégha fogaskerék lenne vagy valami olyan amit tényleg nehezen lehet megcsinálni vagy készítetni....áááá
Csináljunk....sz@rból várat....
1 kormányon lévő kuplungkarbefogó alu=3eft
2bloknál lévő kuplungkiemelő kar amibe bovdent is akasztod=3eft
ha kell postán is tudom.
e-mail:ktmktm@freemail.hu
Keresnék egy 94-es cagiva mitohoz kuplungkonzolt!
Akinek van légyszíves írja meg nekem mert fontos lenne!