Valakinek cagivához 125-ösre önindító reléje....csere esetleg más cagivás cuccra is!(olajpumpa..membránház...stb írjon akinek van)
ilyen horribilis árakon nem érdekel am hogy 5-10Eft mert univerzális relét már vagy másik motorra valót 2-3Eft ért kapni és vadi új lényege meg ugyan az max máshova helyezem a mocin
Egyébként most néztem meg keresőbe, több mint 8 oldalt találni "hajtómű olaj" beírásával. Simán megtalálhattad volna. Csak kicsit gondolkodni kellene... ...
Nekem is ugyan ez volt a probléma. Nézd csak meg a manuált, nem váltó olajat ír, hanem motor olajat, nem mindegy.
Rakj bele sima motor olajat én pl 10v40 es olajat raktam bele, rögtön megjavult.
pippo90 hallod én látom hogy van de hogy melyik azt honnan a fa..... omból vegyem ki má bocs .... azt nincs oda írva hgoy ez a mitohoz ...... van 10w 40
10v 30 80 w akármi hude felidegesítenek az ilyen emberek minek írsz kommentárt csak hogy felidegejjj elvégre ez 1 forum normális emberekkel akik kérdeznek és normálissan válaszolnak nem ? nem bunkon erről ennyiitt ----csá
németkéren lakom.. miért?
mail: nrgpower01@citromail.hu
msn: cop01_289@hotmail.com
Hátsó:40X56,5....
Misoc-nál érdeklődj amúgy ha alkatrész kell
ilyen horribilis árakon nem érdekel am hogy 5-10Eft mert univerzális relét már vagy másik motorra valót 2-3Eft ért kapni és vadi új lényege meg ugyan az max máshova helyezem a mocin
ilyen hülyeségen talán nem veszünk össze nem ? am te hova valósi vagy ? paks mellől mert én nagydorogi...
Bocsi , ez a szám nem volt ott. Jogos is a HSZ-ed meg nem is. De az enyém is kb :)
Rakj bele sima motor olajat én pl 10v40 es olajat raktam bele, rögtön megjavult.
[22519] ma 09:48
Sziasztok!
Tegnap lecseréltem az olajat az ajánlott Motul Transoil expert ( 0,88 litert raktam bele, ahogy írja a service manual) re.
Tényleg néha nem ártana visszaolvasni...
Amugy Motul Transoil Expert 10w40 7-8deci.
10v 30 80 w akármi hude felidegesítenek az ilyen emberek minek írsz kommentárt csak hogy felidegejjj elvégre ez 1 forum normális emberekkel akik kérdeznek és normálissan válaszolnak nem ? nem bunkon erről ennyiitt ----csá
első szinteres=5eft
hátsó sima=2eft
ha kell dobok fel képeket.
power elektronika 10 ezer ft!
24 es dellorto,uszo cserés,4 ezer ft,
dug6unk@freemail.hu