Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vki mérje le a gyári cagiva feliratot a tankon, hosszúság meg magasság kéne.
üdv!még oda is eljut a lecsó híre? ne már....
Na az jó ... tegnap ott vóltam bulizni :D jólvan majd eccer ütközünk 1 mitó találkozóra :D
Nem-nem..OFF vége.

németkéren lakom.. miért?
Van mindenem, ami kell neked!
mail: nrgpower01@citromail.hu
msn: cop01_289@hotmail.com
Köszi szépen!
csáóóó az én 2000-es evómnak tegnap mértük le ..... Első: 70X51
Hátsó:40X56,5....
Valaki nem tudja megmondani mik a fékpofa méretei az Evonak? Előre is kössz!
most ezen ne görcsölj, MENJ a Lecsó Fesztiválra
Misoc-nál érdeklődj amúgy ha alkatrész kell
Valakinek cagivához 125-ösre önindító reléje....csere esetleg más cagivás cuccra is!(olajpumpa..membránház...stb írjon akinek van)
ilyen horribilis árakon nem érdekel am hogy 5-10Eft mert univerzális relét már vagy másik motorra valót 2-3Eft ért kapni és vadi új lényege meg ugyan az max máshova helyezem a mocin
johát
ilyen hülyeségen talán nem veszünk össze nem ? am te hova valósi vagy ? paks mellől mert én nagydorogi...
Egyébként most néztem meg keresőbe, több mint 8 oldalt találni "hajtómű olaj" beírásával. Simán megtalálhattad volna. Csak kicsit gondolkodni kellene... ...
10w 40

Bocsi , ez a szám nem volt ott. Jogos is a HSZ-ed meg nem is. De az enyém is kb :)
Nekem is ugyan ez volt a probléma. Nézd csak meg a manuált, nem váltó olajat ír, hanem motor olajat, nem mindegy.
Rakj bele sima motor olajat én pl 10v40 es olajat raktam bele, rögtön megjavult.
köszi szépen :) jogos amit irtál ... de kösz a választ... csak ennyit akartam ... csáó
imito
[22519] ma 09:48
Sziasztok!

Tegnap lecseréltem az olajat az ajánlott Motul Transoil expert ( 0,88 litert raktam bele, ahogy írja a service manual) re.

Tényleg néha nem ártana visszaolvasni...

Amugy Motul Transoil Expert 10w40 7-8deci.
pippo90 hallod én látom hogy van de hogy melyik azt honnan a fa..... omból vegyem ki má bocs .... azt nincs oda írva hgoy ez a mitohoz ...... van 10w 40
10v 30 80 w akármi hude felidegesítenek az ilyen emberek minek írsz kommentárt csak hogy felidegejjj elvégre ez 1 forum normális emberekkel akik kérdeznek és normálissan válaszolnak nem ? nem bunkon erről ennyiitt ----csá
hello: nekem vannak vadi uj ferrodo fékbetéteim
első szinteres=5eft
hátsó sima=2eft
ha kell dobok fel képeket.
Ezen az oldalon megtalálod ember! Picit nyisd csak ki a szemed! Használd a keresőt. Azért van! Sokszor le lett már írva!
és még 1 kérdés 2000 -es mitóba milyen hajtóműolajat ajánlotok és hogy mennyi kell a blokba? köszi előre is
Hello!eladó power motor kifogásalan állapotú 7ezer ft!
power elektronika 10 ezer ft!
24 es dellorto,uszo cserés,4 ezer ft,
dug6unk@freemail.hu
Pénz függő, ha van pénzed rá vegyél lucas-t, vagy ap racinget. De utcára lényegében mindegyik jó.
És itt a Nagyvas.hu-n melyik fékbetétet ajáljátok? ez a Newfren(olasz) ez jó ?vagy melyiket ... köszi előre is ....
nagyvas.hu, felesleges használtan venni ilyen pár ezer ftos dolgot.
Sziasztok vlkinek esetleg 2000 res mitóhoz fékbetét ? hátsó ? de első is kellene ... köszi előre is ...