Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megbontod, a plexid megveszem :D
íjjjjj bázdmég... rip
Gyerekek, ma döglött be az olajpumpám.... és hát találjátok ki... nem vagyok egyedül. 1 hete nincs hogy kapott egy jó hengert, és 1-2 dolog fel lett újítva...

Ugyanitt: 90'-es mito elado. Olajpumpa, henger csere, a többi aránylag okés, optikailag rászorul 1-2 dolog, de amúgy egyben van. Ha nem sikerül így eladnom akkor bontom. Ja és papíros, műszaki van, minden van! ;) Zsír új aksi, ma reggel vettem, a henger.

Inkább gyűjtök nagyobb jogsira meg 4t motorra, minthogy ezzel szopjak. Írjon ha kell valakinek ;)
Mibaja lett? Tuti olajpumpa ment el?
Bocsi rosszul irtam, en mentem vele XD nem mentek
Gyerekek most doglott be az olajpumpan es eleg szepen besult motor, meg szerencse h csak 60al mentek es olyankor blokkolt le a kerek! Ki van a faszom most 500eurot dobhatok ki!
Neked is
Szerintem bowdenen állitgass kicsit
Szép jó ,,reggelt,, mindenkinek:)
hengerben...
csak elforgatja de vissza nem
segítség kéne!
amikor ráadom a gyújtást a mitomra akk tudjátok mozog a power motor,de nemforgatja vissza alaphejzetbe a powernyelvet.ez mitől lehet?
misoc akk ezek a cuccok jók az én 2000 res mitómra ? tesztelted őket? kifogástalan ja és miaz a gerben lévő mechanika azt nem vágomm... 1 képet feltudnál dobni így szettről megköszönném... kösziii .. és tárgyalunk de valószinüleg érdekelni fog ... várom a képet meg a válaszod..
hello: van komplet power szettem im de irom külön és egyben is menyi.
powermotor=10eft
powerelektronika=15eft
bovdenek=1eft/db
hen
gerben lévő komplet mechanika rész=8eft
de egyben az egész power szett=26eft
kéne hozzá gumi?:D

az a "kockás" csak elfüstölni jóó..

Nekem van egy kb 70-80%-os hátsó gumim. 8e-be
Hellószia:)
nemrossz motor
de a vezetője se:D
Üdv!

Mito "még aránylag jó" és nem full kockás használt hátsógumit mennyibe szoktátok kb tartani? Enyémen még van minta, de már elég kockás az egész..
ja és bocs kihagytam 2000-es a mitom . 7 sebességes .. ja és hogy a fékbetét jó e a hozzá a hátsó amit 2000 be írtál ? mert akk az is érdekelne.. ja és hogy hólvan helyileg mert ha közel van elmennék érte.?
Csáó misoc a power mit foglal magába komplett ?
bowdenek ? motor ?elektronika és hogy mennyibe fájna ? érdekelne köszii előre is..
kurva messze van 380-90 km majd egyszer elmegyek:)
hello: irtál már vagy 5 emailt nekem és még mindig ugyan anyi a lámpa amenyit mondtam.
ha kell küldök képet rola de ezt is irtam már.
rugóstagot 5e-be beszéltük. Ha kell, akkor kérlek írj mail címemre!
Sziasztok:)
hello! Engemérdekelne a mito evo első lámpa. mennyiért tudnád odaadni? Ha képet is tudnál róla mutatni azt nagyon megköszönném.