Sziasztok!
A napokban vettem egy Mito-t. Bár nem vagyok már túl fiatal (30),de mivel most kezdem újra a motorozást, így rögtön elsőre nem akartam egy 100 lóerős motort. Na meg hitelt sem. Úgyhogy vettem egy rendszámos éppen lejárt(jul) műszakist. Mivel szeretem ha rendben vannak a dolgok, tegnap szétborítottam darabokra( és az előzményekben is volt 1-2 érdekesség). Hát volt meglepi bőven.
1, A világítás hol megjön hol elmegy. Ha elment a világítás na olyankor az önindító sem indít. De gyujtás van, tolásra indul. Ha "megjön" a világítás, akkor van önindító, de ha behúzom a féket elmegy a világítás(teljesen), önindító viszont indít.
2, A hátsó lámpába szilóval van beragasztva mindkét izzó, aztán RÁFORRASZTVA a vezetékek
240-ért vettem, és amikor tavaly nyáron rendbe lett hozva akkor még 150-et rá kellett költeni. A télen ami fontos volt és meg kelett csinálni, az a fékolajak és fékbetétek cseréje, meg ezen felül olajcsere, felni polirozás, új lánszett lett rá véve :S
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Sziasztok!
Valakinek nincs polini 160-as hengerszettje Evo I-re, cserébe gyári hengerszettre? A hengerben kb. 1400 km van, Vertex dugóval, faszául bejáratva,(meg Metabonddal kezelve), de nekem kéne valami izmosabb...
Nem vagyok netközelben, akinek van és cserélne is küldjön egy SMS-t: nullahatharminc3889491
Előre is köszi!
Jah. Azért az elég kemény.Inkább megpreselyezhették és ujj görgőkösarat kapott, csak elkopott és az látszott rézlemeznek. Hihetetlennek tünik h. úgy ment elötted.
Nézd meg nekemis úgy volt egyszer, hogy a váltó tengelynél máshogy raktam vissza azt a barázdált cuccot, hogy végeredménybe kicsit sportosabb legyen az állása a váltókarnak, de ha igy olt akkor a rúd beleért a vázamba.
Először énis arra gyanakodtam, de mostmár ránézek... Ha állítok rajta, az számít-e valamit?
Ro.s.u: Most lett olaj cserélve, és 1-2 "felújításon" átesett.
Ha valakinek van még esetleg kumplung karja azt is vennék.Nemrégiben kaptam eggyet Cagiva Mito 1991 évjáratú motoromhoz de hosszabb lett mint az eredeti...bár nem nagyom tudom hogyan.Ha valakinek van eladó....érdekelne.Üdv
van komplett blokkom váltóval együtt 15e-be. Lehet így olcsóbban kijönnél. Szétbontom kérésedre, feltéve hogy biztosan kell. A kuplungommal soha nem volt baj, repsol olaj van benne.
A napokban vettem egy Mito-t. Bár nem vagyok már túl fiatal (30),de mivel most kezdem újra a motorozást, így rögtön elsőre nem akartam egy 100 lóerős motort. Na meg hitelt sem. Úgyhogy vettem egy rendszámos éppen lejárt(jul) műszakist. Mivel szeretem ha rendben vannak a dolgok, tegnap szétborítottam darabokra( és az előzményekben is volt 1-2 érdekesség). Hát volt meglepi bőven.
1, A világítás hol megjön hol elmegy. Ha elment a világítás na olyankor az önindító sem indít. De gyujtás van, tolásra indul. Ha "megjön" a világítás, akkor van önindító, de ha behúzom a féket elmegy a világítás(teljesen), önindító viszont indít.
2, A hátsó lámpába szilóval van beragasztva mindkét izzó, aztán RÁFORRASZTVA a vezetékek
4-től 8literig kb, motor\csukló függő
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Valakinek nincs polini 160-as hengerszettje Evo I-re, cserébe gyári hengerszettre? A hengerben kb. 1400 km van, Vertex dugóval, faszául bejáratva,(meg Metabonddal kezelve), de nekem kéne valami izmosabb...
Nem vagyok netközelben, akinek van és cserélne is küldjön egy SMS-t: nullahatharminc3889491
Előre is köszi!
még próbálgatok rajta állítgatni de ha nem megy felveszem valamelyikőtökkel a kapcsolatot
Ro.s.u: Most lett olaj cserélve, és 1-2 "felújításon" átesett.
Mito