Igazad lehet, de nem minden esetben van így. Azért szerintem egy idő után megérnek a cserére..
Egyébként pedig..
A boltos linkhez hozzászólnék még annyit, itt "tvr" kollégához, hogy mérd meg azért hogy milyen vastagságú a te membránod, hogy biztosan stimmeljen!
Itt képesmotoron is árulnak membránhoz malossi vagy polini és egyéb fajta lapokat, ki kell vágni őket a megfelelő méretre. De egy komplett membránér is aki 3000-nél többet kér az szivbajos, mert ennyibe lenne a lap is körübelül. És ráadásul amit használtan veszel lehet hogy már 20. éveiben jár lassacskán :D
nem én műveltem ezt vele. így vettem ennyire azért nem kókányolnék. és volt szétszedve meg fel lett újítva a motor és utánna jelentkezett a probléma. köszi
Hát már sztem egy jó ideje ilyen. mert vagy egy éve nincs alapjáratom. Műanyagot nem nagyon akar senki külön adni meg már megérdemli kicsi mitocska.
üdv
Sziasztok, van valakinek eladó Felső kormánykiflibe való "tartócsavarja"? Ami a két kormány közt középpen van, hogy jobban értsétek akinek van és eladó : chuckyoooo@gmail.com dobjon egy e-mailt légyszi!
Miféle müanyag darabot tettél oda, és hogyan tetted oda?
Mert nem igazán szabadna! Akkora fáradásnak van kitéve ott minden, hogy nem érdemes ilyennel kísérletezni.. A motorod életével játszol ilyenkor.. Görgőkhöz-csapágyakhoz beszorulhat, vagy a hengerbe felkenődhet az a müanyagdarab..
ha érdekel megegyezhetünk:)
-Dell'orto VHSB34-es karbi
-2008-as Mito gyári kipufogóddob
-membrán+szívócsonk
-Polini 160ccm-es henger(felújításra szorul)
Tel.szám:0630/238-66-97
emailcím:boldizs.erik@hotmail.com
Bármikor elérhető vagyok!
sp henger alap méretesre van be hüvelyezve.
Egyébként pedig..
A boltos linkhez hozzászólnék még annyit, itt "tvr" kollégához, hogy mérd meg azért hogy milyen vastagságú a te membránod, hogy biztosan stimmeljen!
http://www.scooterracing.hu/pr...
Ezt szépen méretreszabva jobb lesz mint a gyári volt!
üdv
19500
SP henger 75666 hüvelyezett hengerfejjel=20eft
polini 160-as nikacilos ujszerű sérülés mentes állapotu hengerfejjel=30eft
Mikuni corp 35mm karbi=15eft
sport kipufogó carbon véggel=25eft
koyo csapágy összes ami blokban van=10eft
blokk tömités szett minden benne van=10eft
szimering készlet=5eft
első-hátsó uj fékbetét=7eft
power=15eft
felujitott fötengely =15eft
stb................minden van.
érd:ktmktm@freemail.hu
Mert nem igazán szabadna! Akkora fáradásnak van kitéve ott minden, hogy nem érdemes ilyennel kísérletezni.. A motorod életével játszol ilyenkor.. Görgőkhöz-csapágyakhoz beszorulhat, vagy a hengerbe felkenődhet az a müanyagdarab..
Nézd meg nem-e farsot kap motor,de lehet fuvóka is.